- 16 Şubat 2016
- 1.298
- 1.217
- 133
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
merbaba kızlar mayısta 3 yıllık evli olacagız ve 2 yasında bir oğlum var . Eşimin işi gereği doğudayız . Kv ve eltimler batıdalar . Biz eşimle evlenmeden önce eltimin lafı uzerine nişan atmıştık . Aileler de bunun yüzünden görüşmüyorlar . Ama eşimin çabası ve benim isteğimle evlendik cok şükür mutluyuz . Ancak eltim sürekli benim hakkımda sağda solda konuşuyormuş boşansın kurban kesecegim diye. Bunun amacı nedir !?? Ben onu sosyal medyadan ve whatsappdan engelledim o da engellemiş ama bugün esımın telefonundan bı baktım eşimle kızının fotoğrafını profil fotosu yapmış?? Bu normal mi??? Bunun üzerine kv yi aradım ama o da hık Mık kaldı ? Eşimin telefonundan da engelledim . Bu kadının eşime karşı bi duygusu mu var ? Düşüncesi bile igrenc ama aklım almıyor artık
Aynen bende öyle düşünüyorum göz göre göre onlar bisey demıyor ama yarın ola hayrola
Çanak tutuyorlar göz göre göre
Anneme durumu ıletsem o neler neler yapar ama kendım halledecegım gıbı gözüküyor . Esım abisinin incinmesinden korkuyor ama gırtlaga kadar geldi bunun halleri haraketleri.Ailede otoriter biri ( kp, kv, kayının veya eşin) onunla güzel bir konuşma yapacak, bak bir daha öyle profil fotosu koyabiliyor mu?
Canım uzak duruyorum ama bu bir degıl ıkı degılTamamen seni sinirlendirmek icin koymus o fotoyu.
Bosvermelisin.
Ccoook kotu niyetli birisi cunku
Hersey beklenir
Aman uzak dur
Eşim kadından nefret ediyor hasta bu diyor. Sagdan soldan duyduğumuza göre de hocalara gıdıyormus . Kaynımın ağzı var dili yok . Ama ben de artık büyük bi cingar koparacam yoksa içim içimi yiyorEşin ne diyor bu duruma. Ay ben boyle bir durumda eşimi sevmesem, onunla mutlu olmasam bile sirf o şırfıntıya is vermemek icin mutluluk taklidi yapar kudurturdummanyaga bak. Ne demek kocami profil resmi yapiyor? Ay kayniniz ne diyor bu duruma gercekten. Bence duygusu yok size giciklik olsun diye yapiyor. Bence size savas açmış. Cirkefe bak.
Evet canım ınsanlar gerçekten çok kötü heleki eltin varsa iki kat büyük dusmana sahip oluyorsunYok artik.. Her kotulugu gordum derken daha da kotulerini okuyorum..
Allah sana sabir versin. Allah eltine akil fikir versin.
Dunyada bukadar bos bukadar kotu insan olmasi kadar uzucu birsey yok..
Sanırım deli cesaretiiyi de bu fotoğrafı herkes görüyor. yani nasıl bi cesaret ki, pek mantıklı gelmedi bana yaptığı
yani ben aynı şeyi yapsam düşünüyorum mesela.. eşim anında görür, çünkü insan en çok eşiyle konuşur. e görse demez mi hayırdır diye..Sanırım deli cesareti
Rabbim şaşırtıyor demekli. Bence su sekılde savunacak kendimi kızı var bir tane kızım koydu diyebiliryani ben aynı şeyi yapsam düşünüyorum mesela.. eşim anında görür, çünkü insan en çok eşiyle konuşur. e görse demez mi hayırdır diye..
ilginç gerçekten cahil cesareti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?