- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 790
- 123
- 34
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
Ekran görüntüsünü aldık attık onlarada . Kadın whatsappdan profılı gostermıs esıne bak bende resım bıle yok demıs nasıl Yapabılıyor bunuAaaa ne kadar arsiz bir kadinmis oyle yahu ?
Siz ekran goruntusunu alin sizi polise sikayet edecegiz. Esimin fotosunu izinsiz kullaniyorsun istemedigimiz halde de.
Hic bilmiyorum ki.Ekran görüntüsünü aldık attık onlarada . Kadın whatsappdan profılı gostermıs esıne bak bende resım bıle yok demıs nasıl Yapabılıyor bunu
Yok canım normal fotoBaktim da simdi o sadece durumda gecerliymis.Durum fotosu mu yapmisti yoksa?
Ya bacim pardon da hem kadini stalkliyosun hem de bunu acik acik kayinvalideye soruyorsun. Kadin zaten sen gör de sinir ol diye yapmis. Aferin sana, sende amacina ulasmasi icin kendisine baya yardimci olmussun.merbaba kızlar mayısta 3 yıllık evli olacagız ve 2 yasında bir oğlum var . Eşimin işi gereği doğudayız . Kv ve eltimler batıdalar . Biz eşimle evlenmeden önce eltimin lafı uzerine nişan atmıştık . Aileler de bunun yüzünden görüşmüyorlar . Ama eşimin çabası ve benim isteğimle evlendik cok şükür mutluyuz . Ancak eltim sürekli benim hakkımda sağda solda konuşuyormuş boşansın kurban kesecegim diye. Bunun amacı nedir !?? Ben onu sosyal medyadan ve whatsappdan engelledim o da engellemiş ama bugün esımın telefonundan bı baktım eşimle kızının fotoğrafını profil fotosu yapmış?? Bu normal mi??? Bunun üzerine kv yi aradım ama o da hık Mık kaldı ? Eşimin telefonundan da engelledim . Bu kadının eşime karşı bi duygusu mu var ? Düşüncesi bile igrenc ama aklım almıyor artık
Benım stalklamam mı anormal onun bu yaptıgı mı? Ayrıca stalklamadan önce esımde fark etmısYa bacim pardon da hem kadini stalkliyosun hem de bunu acik acik kayinvalideye soruyorsun. Kadin zaten sen gör de sinir ol diye yapmis. Aferin sana, sende amacina ulasmasi icin kendisine baya yardimci olmussun.
Ekran görüntüsünü aldık attık onlarada . Kadın whatsappdan profılı gostermıs esıne bak bende resım bıle yok demıs nasıl Yapabılıyor bunu
Canım kusura bakma da acık safmısın sen.resmen kadın aranızı bozmaya çalışmış.kaynımın fotosunu profil resmi yapmak aklımın ucuna bile gelmez.bi garip yani eltiniz üstelik aranızda bozukmuş.Nişan atma mevzumuz söyle olmustu . Eltim annemi arayıp kv nin esıme kız baktıgını beni istemediğini vs vs konular anlatmasıyla gelısmıstı biz onu o zamanlar cok iyi biri sanıyorduk . Annemde fevridir kv yi arayıp agzına geleni saymıstı
Yengesi kaynını çok seviyor olabilir hemen art niyetli düşünmeyin. Belki sırf sizi sinir etmek için kızı'nin amcası ile fotosunu koymuş olabilir.merbaba kızlar mayısta 3 yıllık evli olacagız ve 2 yasında bir oğlum var . Eşimin işi gereği doğudayız . Kv ve eltimler batıdalar . Biz eşimle evlenmeden önce eltimin lafı uzerine nişan atmıştık . Aileler de bunun yüzünden görüşmüyorlar . Ama eşimin çabası ve benim isteğimle evlendik cok şükür mutluyuz . Ancak eltim sürekli benim hakkımda sağda solda konuşuyormuş boşansın kurban kesecegim diye. Bunun amacı nedir !?? Ben onu sosyal medyadan ve whatsappdan engelledim o da engellemiş ama bugün esımın telefonundan bı baktım eşimle kızının fotoğrafını profil fotosu yapmış?? Bu normal mi??? Bunun üzerine kv yi aradım ama o da hık Mık kaldı ? Eşimin telefonundan da engelledim . Bu kadının eşime karşı bi duygusu mu var ? Düşüncesi bile igrenc ama aklım almıyor artık
Kaynını çok mu sevıyor? Ne alaka benim kocamı sevecek ? Ayrıca boşansınlar kurban kesecem diyen biri . Valla yoruma şaşırdımYengesi kaynını çok seviyor olabilir hemen art niyetli düşünmeyin. Belki sırf sizi sinir etmek için kızı'nin amcası ile fotosunu koymuş olabilir.
gerçekten o sizin kocanıza farklı duygular besliyor ve siz ailecek numaralarınızı değiştirin kocanızdan ve kendinizden engelleyin whatsapp da siz pozlar paylaşın o sağdan solsan bakıp kudursun ve o ne yaparsa yapsın asla ciddiye alıp.yorum yapmayın amacına ulaşmasına izin vermeyin ve onu koruyan herkesle mesafe köyün ve asla kimseyle onun hakkında konuşmayın konuşmaya calisana da ilgilenmiyorum bahsetmeyin deyinKaynını çok mu sevıyor? Ne alaka benim kocamı sevecek ? Ayrıca boşansınlar kurban kesecem diyen biri . Valla yoruma şaşırdım
Bende öyle yapmayı düşünüyorumgerçekten o sizin kocanıza farklı duygular besliyor ve siz ailecek numaralarınızı değiştirin kocanızdan ve kendinizden engelleyin whatsapp da siz pozlar paylaşın o sağdan solsan bakıp kudursun ve o ne yaparsa yapsın asla ciddiye alıp.yorum yapmayın amacına ulaşmasına izin vermeyin ve onu koruyan herkesle mesafe köyün ve asla kimseyle onun hakkında konuşmayın konuşmaya calisana da ilgilenmiyorum bahsetmeyin deyin
Yok hala duruyorDeğiştirdi mi?
Yüz göz olmuyoruz görüşmüyoruz . Hepınız bir garıpsınız derken bence saçma bu yorum yapmıssın . Gerek varmıydı buna dıyorsan ben mi dedim profıl resmî yap dıyeO değilde tüm bu ılaylardan sonra nasıl birbirinizin yüzüne bakacaksınız merak ettim? Nasıl bir ailesiniz? Resmen eltinizi kocanıza asılmakla suçlamışsınız,o da bir garip zaten ne hakla kocanızın fotosunu profil resmi yapmış? Tüm bunları kayınbiraderiniz ve kayınvalideniz duymuş hatta kavga etmişsiniz. Rezillik diz boyu. Yarın öbür gün bir yerlerde karşılaşıp nasıl yüz yüze bakacaksınız? Bu kadar yüzgöz olmaya gerek var mıydı? Hepiniz bir garipsiniz bence
Bende onu anlamıyorum ben de konuştum onunla bende o sekılde gözükmüyor dıyor . Bızde gozukuyor onda nasıl gözükmüyor ? Neyın kafası ben anlamadımkaynınız ne b.k yiyo afedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?