Eltimin amacı ne ?

Aaaa ne kadar arsiz bir kadinmis oyle yahu ?

Siz ekran goruntusunu alin sizi polise sikayet edecegiz. Esimin fotosunu izinsiz kullaniyorsun istemedigimiz halde de.
Ekran görüntüsünü aldık attık onlarada . Kadın whatsappdan profılı gostermıs esıne bak bende resım bıle yok demıs nasıl Yapabılıyor bunu

Ya bacim pardon da hem kadini stalkliyosun hem de bunu acik acik kayinvalideye soruyorsun. Kadin zaten sen gör de sinir ol diye yapmis. Aferin sana, sende amacina ulasmasi icin kendisine baya yardimci olmussun.

Ya bacim pardon da hem kadini stalkliyosun hem de bunu acik acik kayinvalideye soruyorsun. Kadin zaten sen gör de sinir ol diye yapmis. Aferin sana, sende amacina ulasmasi icin kendisine baya yardimci olmussun.
Benım stalklamam mı anormal onun bu yaptıgı mı? Ayrıca stalklamadan önce esımde fark etmıs

Ekran görüntüsünü aldık attık onlarada . Kadın whatsappdan profılı gostermıs esıne bak bende resım bıle yok demıs nasıl Yapabılıyor bunu

Arkadaşın dediği gibi şikayetçi olacağınızı söyleyin. “Fotoğrafın izinsiz kullanımı sebebiyle şikayette bulunacağız. Fotoğrafı kim yüklediyse ortaya çıkarırlar. Cezası 1-4 yıl arası hapis cezasıymış” deyin.

Bir avukatla yapılan röportajdan kopyalıyorum:

“Baştan kişinin rızası olsa dahi, sonradan herhangi bir sebeple izin ve rızasını geri alırsa, bu durum kendisine iletilen sanığın, ilk fırsatta bu resmi bilişim sisteminden kaldırması gerekli olup, aksi hareketler 1 yıldan 4 yıla kadar bir cezayı gerektirecektir. Şikayetçinin birlikte resim çektirilmesine ve hatta sonrasında bunların sosyal medyada yayınlanmasına rızası olduğu için, eylem başta suç teşkil etmeyecektir. Ancak bu sonsuza kadar verilmiş bir hak, bir yetki, bir imtiyaz gibi ya da geri dönüşü olmayan bir izin gibi algılanmamalıdır.”

Canım kusura bakma da acık safmısın sen.resmen kadın aranızı bozmaya çalışmış.kaynımın fotosunu profil resmi yapmak aklımın ucuna bile gelmez.bi garip yani eltiniz üstelik aranızda bozukmuş.

Yengesi kaynını çok seviyor olabilir hemen art niyetli düşünmeyin. Belki sırf sizi sinir etmek için kızı'nin amcası ile fotosunu koymuş olabilir.

Kaynını çok mu sevıyor? Ne alaka benim kocamı sevecek ? Ayrıca boşansınlar kurban kesecem diyen biri . Valla yoruma şaşırdım
gerçekten o sizin kocanıza farklı duygular besliyor ve siz ailecek numaralarınızı değiştirin kocanızdan ve kendinizden engelleyin whatsapp da siz pozlar paylaşın o sağdan solsan bakıp kudursun ve o ne yaparsa yapsın asla ciddiye alıp.yorum yapmayın amacına ulaşmasına izin vermeyin ve onu koruyan herkesle mesafe köyün ve asla kimseyle onun hakkında konuşmayın konuşmaya calisana da ilgilenmiyorum bahsetmeyin deyin

Bende öyle yapmayı düşünüyorum

O değilde tüm bu ılaylardan sonra nasıl birbirinizin yüzüne bakacaksınız merak ettim? Nasıl bir ailesiniz? Resmen eltinizi kocanıza asılmakla suçlamışsınız,o da bir garip zaten ne hakla kocanızın fotosunu profil resmi yapmış? Tüm bunları kayınbiraderiniz ve kayınvalideniz duymuş hatta kavga etmişsiniz. Rezillik diz boyu. Yarın öbür gün bir yerlerde karşılaşıp nasıl yüz yüze bakacaksınız? Bu kadar yüzgöz olmaya gerek var mıydı? Hepiniz bir garipsiniz bence

Yüz göz olmuyoruz görüşmüyoruz . Hepınız bir garıpsınız derken bence saçma bu yorum yapmıssın . Gerek varmıydı buna dıyorsan ben mi dedim profıl resmî yap dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…