- 29 Temmuz 2017
- 1.098
- 2.572
- 133
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
Evet canım ınsanlar gerçekten çok kötü heleki eltin varsa iki kat büyük dusmana sahip oluyorsun
Bızde kavga cook ettık annem ne laflar saydı ama buna ön veren kvSiz çok pasif kalmışsınız. Eşimin abisinin karısı da laf söylemeye kalktı ağzının payını verdim, eşime de sende gözü mü var eğer bir daha birşey derse tüm sülaleye sizi rezil ederim, o kadınla konuşursan vallaha da billahi da seninle boşanırım dedim. Çünkü benim midem almaz.
Esımle eltım aynı yastalar 36 yasındalar ben 27Eltinizin sizinle ve esinizle yas farkini sormustum ilk sayfalarda ama gormediniz sanirim?
Bence boyle bir durumda sizden ziyade en guzeli esinizin direkt eltinize "yenge resmimi kaldir lutfen rahatsiz oluyorum" diye ciddi ve sert bir mesaj atmasi.
Yengenizle muhatap olmak istemezse de abisine soylese niye kirilsin ki abisi? "Yengemin listesindeki tanimadigim bir suru insan niye benim resmimi gorsun abi, koymus soyleyiver kaldirsin bir zahmet" demek bence kirici degil.
Sonucta resim esinizin resmi. Siz kaldir deseniz bile "kaynim rahatsiz olmuyor" falan tarzi deli sacma bisey dese o an bisey diyemezsiniz.
Esımle eltım aynı yastalar 36 yasındalar ben 27
Bakmazsan gormezsın dıye bısey yok onun yaptıgını mubahlastırmaya calısmayınkadının profil fotosuna senin eşinle çocuğunun fotoğrafını koyması saçma. ama senin de kendi telefonunda engellediğin birine eşinin telefonundan bakman daha saçma. bakmazsan görmezsin.
Naptin son durumu merak ediyorum ?Kızlar son durum olarak ortalıgı ayağa kaldırdım
İyi yapmışsın da detayları merak ettim :)Kızlar son durum olarak ortalıgı ayağa kaldırdım
Bakmazsan gormezsın dıye bısey yok onun yaptıgını mubahlastırmaya calısmayın
Önce mesaj attım esımden degısmedı fotoyu sucsuz gıbı o gıtmıs kv ye bızı sıkayet etmıs . Durduk yere olay cıkarıyormusuz. Sonra abısı aradı esım daha konuşmaya kalkmadan actım agzımı yumdum gözümü o sinirle bi kaç kufur de ettım . Ben foto eklemedim arkadasım yapmış dıyormus yersen :))))İyi yapmışsın da detayları merak ettim :)
Esininiz abisi hic birsey demedi mi ?Önce mesaj attım esımden degısmedı fotoyu sucsuz gıbı o gıtmıs kv ye bızı sıkayet etmıs . Durduk yere olay cıkarıyormusuz. Sonra abısı aradı esım daha konuşmaya kalkmadan actım agzımı yumdum gözümü o sinirle bi kaç kufur de ettım . Ben foto eklemedim arkadasım yapmış dıyormus yersen :))))
Ben foto eklemedim arkadasım yapmış dıyormus yersen :))))
Esımın abisi saf degıl ama ne yapmaya çalışıyor bılmıyorum . Kadın esımın fotosunu hala kaldırmıyor . Adama söylüyor esım benım profıl mi dıyor . Ben de dayanamadım kaptım telefonu saydırdım ama banamısın demıyor 11 gibi kavga oldu saAt 4 hala degısmıyorEsininiz abisi hic birsey demedi mi ?
Benım esım hasta gözüyle bakıyor . Kv de sanırım gecemıyor gelininden çünkü nişan attıgımızdada bısey diyememişti. Sanırım hepsinin sorunu benimle ve aılemleVooavvbari baska bisey sallasaymis.
Insanlarin zekasiyla dalga geciyor herhal.
Veya kocasi , kv ve senin es fazla saf.
Resmen piskopat bu eltin..
Uzak durmak da fayda var bence.
Boyle gozgore gore de pislik yapmak ayri cesaret ister. Esin ne dedi kaynin ne dedi?
Aaaa ne kadar arsiz bir kadinmis oyle yahu ?Esımın abisi saf degıl ama ne yapmaya çalışıyor bılmıyorum . Kadın esımın fotosunu hala kaldırmıyor . Adama söylüyor esım benım profıl mi dıyor . Ben de dayanamadım kaptım telefonu saydırdım ama banamısın demıyor 11 gibi kavga oldu saAt 4 hala degısmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?