Eltimin amacı ne

Ben sadece bu konu için yorum yaptım belki sizin de cevap vermek istemesenizde öncesi vardır
Not: 3 eltim var hiçbiri haklı değil aksine kıskanç fesattor hepsi de 😁
Çok uzun ve zorlu yollardan geçtik. Beni sattı. Kocamın arabasıyla her yere gidiyo bir tl bile benzin koymadan. Kendisi çok mükemmel ve muntazam bide hep nazar değiyo ona ve aileisne

Çok uzun ve zorlu yollardan geçtik. Beni sattı. Kocamın arabasıyla her yere gidiyo bir tl bile benzin koymadan. Kendisi çok mükemmel ve muntazam bide hep nazar değiyo ona ve aileisne
Anladım sizi öncesi varmış biz tabii ki bu olayı bilince sadece ona göre yorum yaptık ayıp dedik cevap da vermeliydin diye
Ay arsız biriymiş utanmaz

İyide yeni uaynmıştım normalde mesaja cevap vermemzlik eden biri değilim. Yeni uayndım kahvaltı ettim evi topladım.
Iste biz de diyoruz ki keske once mesaja cevap verseydin. Malum ev toplamak yada kahvalti etmek sonrada unutup cevap yazmamak tuhaf bence. Zahmet veren bur sey de degil geliyorum yada gelmiyorun yazmak. Ki cevirimici oldugunu vs gormustur belki mesaji acmasan bile. Kadin da duruma göre hazitlik yapacagindan gicik olmustur. Hakli olarak

Back
X