derde bak sen
allah başka dert vermesin kuzum
yazık acıdım kaynanana eltine şimdiden bunu bu kadar sorun ettiysen
♥gözyaşı♥;8573446 .!.:Ya yazık sana valla. Sen bu eltini deli gibi (çoooook fazla) kıskanıyosun, inan hayat geçmez böyle bu tür didişmelerle. Bu şekilde devam edersen önce kendini, sonra evliliğini yer bitirirsin. Eltini sürekli eleştirmeye çalışıyosun ama bulduğun konular çok saçma. O bileziği eltine vereni bulup bi sorsaydın niye diye? Bence sen kafanda abartıyorsun olayları zira eltini kendine rakip görüyorsun ve sürekli hakkında patavatsızdı şöyleydi böyleydi diye burda eltini kötületmeye ve sürekli kendinden aşşağıda göstermeye çalışıyorsun. Ama içinde ki bu hırs sana zarar verir bilesin.. O yüzden içinde ki bu kötülüğü atmaya ve insanlara karşı sevgi beslemeye, hoş görülü olmaya iyi düşünmeye çalış..
Çikolata krizini atlatmadan bilezik krizi çıktı.
Valla bu kız yakında eltiyi döver.
gamyoncuiremsu eee nerde kalmıstık eltinin yeni vukuatı varmı bilezikten devam mı
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisBenim nişanımda eşim 4 bilezik ve bir set aldı, bende 4 garip bir rakam 5 ,olsun dedim kendi paramla bir bilezik daha alıp eşime verdim ki nişan sırasında boynu bükülmesin, 4 tane de neymiş bir tane daha alamamışlarmı demesin kimse diye... Eşimin parasıyla ve hatta benim paramla alınan bilezikleri eşimin büyük abisi taktı (kayınpeder var ama sıkılır öyle takı merasimlerinden falan), seti de küçük eltim (eşim takacaktı normalde ben öyle biliyordum ama gelirken konuşmuşlar ben heyecanlanırım küpesi kolyesi gfalan beceremem sen tak demiş ve eltime vermiş...
Benhiç şaşırmadım... Ne eltimin ne de kendimin rezil olduğumuzu düşünmüyorum... Eltimin uyanıklık yaptığını da düşünmüyorum.. Sonuçta zaten seti yada bileziği eltinin almadığı belli.. O altınları kimin aldığı değil kim için alındığıdır. İster 10 tane olsun ister 1 tane o bilezikler sizin için nişan hediyesi olarak o aile tarafından alındı, ve o aileden kimin takması uygun görüldüyse o takar, demekki eltinizin takmasını uygun görmüşler, belki kayınpeder heyecanlandı ben beceremem dedi ve eltine verdi...
Bunda sorun edecek ne var anlayamadım..
Hoş çikolata mevzusunda da takılacak ne olduğunu anlayamamıştım ya...
Sanırım ben sizi anlayamıyorum.. Hayata farklı açılardan bakıyoruz....
Bence evlenmeden önce biraz olgunlaşmayı bekleyin, zira bu tavırlarınızla düğün nikah sürecinde çok daha büyük problemler sizi bekliyor...
Ne alakası var beni tanıyormusunuz tam anlamıylaki konuşuyosunuz böyle yada eltimi tanıyomusunuz kaç kere birarada bulundunuz?? Laf söyle balkabağı oldu sizinki
ben beklerdim ki konu sahibi arkadasımız birimize bari cıkıpta haklısın desin ama yok hala dediğini diyor
2 tane topik açmak durup durup topük açmakmıdır ayrıca istediğim kadar topik açarım bu sizi niye rahatsız etti
peki arkadaşlar sabahtan beri elti elti diyoruzda bende eltiyim sonuçta yani benim hiç mi haklılık payım yok neden sadece tek taraftan bakıyorsunuz olaya kimbilir daha nelere maruz kalacağım daha çok topikler açacağım bu gidişle
Arkadaşlar işte boşuna dememişler bi evlenen birde evlenmeyen pişman yani herşey toz pembe değil göründüğü gibi değil iş ciddiye bindiği zaman insanlarda yüzlerindeki maskeleri yavaş yavaş çıkarmaya başlıyorlar ben buna inanıyorum sonrada böyle davranışlara maruz kalıyoruz eminimki bunu biçok kişi yaşıyordur her ailede vardır mutlaka ama bu gibi şeylerde insanı evlilikten soğutuyor ALLAH hepimizi iyilerle karşılaştırsın.
peki arkadaşlar sabahtan beri elti elti diyoruzda bende eltiyim sonuçta yani benim hiç mi haklılık payım yok neden sadece tek taraftan bakıyorsunuz olaya kimbilir daha nelere maruz kalacağım daha çok topikler açacağım bu gidişle
canım bence biraz özeleştri yap
daha bişey yokken ortada daha nelere maruz kalıcam ne konular açıcam diyorsun
bu kadar ön yargıyla bakma
hiç bişey yaşamamışsınki
küçük şeyleri büyütüp hayatı kendine zindan etmeyerimsenibenbu güzel günlerini mahvetme
herşeyin altında bişey arıyorsun bence
kalbini temiz tut inan sen kazanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?