canım zaten bilezik sana takılmış taktıktan sonra almamışlarki neden takıosun kafana kim takmış kim takmamış banada sözümde yüzük taktılar aşkımla ben gittim aldım ama babası taktı bende hiç sorun etmedim etmem de yüzük benim mi benim sorun yok
ben aileme bişey anlatmadımki zaten herşey onların önünde gelişti annemde çok ayıpladı hadi ben tecrübesizim bazılarına göre annemde mi tecrübesiz kaç yaşında kadın hadi ben yanıldım oda mı yanıldı büyükler birşey görüyorsa doğruluk payı vardır bizler göremesekte onlar herzaman görürler.
niye sen yaşlanınca eltının davranışlarına hakmı vercekısn canım bunun buyuklukle kucuklukle alakası yok olgunlukla alakası var
yaşlılıktan bahsetmiyorum tecrübe den bahsediyorum büyüklerin tecrübesi var sonuçta
Bir bilezik için bu kadar kıyamet koparıyorsanız, ileride o eltinin haline acırım ben...
Üstelik siz daha nişanlısınız.. Dış kapının mandalı durumu da var yani..
ben aileme bişey anlatmadımki zaten herşey onların önünde gelişti annemde çok ayıpladı hadi ben tecrübesizim bazılarına göre annemde mi tecrübesiz kaç yaşında kadın hadi ben yanıldım oda mı yanıldı büyükler birşey görüyorsa doğruluk payı vardır bizler göremesekte onlar herzaman görürler.
ne alakası var dış kapının mandalıymış kıyamet koparmıyorum sadece kızdım ve sizlerle paylaştım hiç acımayın siz o eltiye bence esas acınacak durumda olan benim öyle bir eltiye sahip oldugum için çok şanssız buluyorum kendimi
İnanın ben de eltinizi çok şanssız buluyorum...
canım aynı şey değilki bak kayınpederin takmış ne güzel keşke benimde üçünüde kayınpederim taksaydı onu niye sorun yapayım.
İnanın ben de eltinizi çok şanssız buluyorum...
Arkadaşlar işte boşuna dememişler bi evlenen birde evlenmeyen pişman yani herşey toz pembe değil göründüğü gibi değil iş ciddiye bindiği zaman insanlarda yüzlerindeki maskeleri yavaş yavaş çıkarmaya başlıyorlar ben buna inanıyorum sonrada böyle davranışlara maruz kalıyoruz eminimki bunu biçok kişi yaşıyordur her ailede vardır mutlaka ama bu gibi şeylerde insanı evlilikten soğutuyor ALLAH hepimizi iyilerle karşılaştırsın.
arkadaşım sorun yapan ben değilim neden anlamak istemiyorsunuz eltim sanki sütten çıkmış ak kaşık ona hak verenlere şaşıyorum doğrusu
ben o ailenin hepsini şanssız buluyom
böyle pireyi deve yapan bi gelinle nasıl geçer bir ömür anammmm
allah kolaylık versin hepsine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?