Eltimin artan davran

geçmiş sayfadaki yorumları okudumda
sevdemmin eltisi için kullandığı patavatsız düşüncesi terbiyesiz midemi bulandırıyor
düzgün bir insan değil dengesiz sözcükleri dikkatimi çekti

sadece gıcık olmak değil konu sahibinin ciddi bir nefreti var eltisine karşı
bulduğu ilk bir kaşık suda boğmak isteyebilir
bence sevdemmle eltiyi aynı ortamda yanlız bırakmasınlar
harbiden can güvenliği denen bir şey kalmamış :1ninca:

Taksa ne olurki ne zararı var allah aşkına. Bu kadar dar görüşlü olmayın . Eltinizle aranızda özel olarak ne geçti bilmemem ancak aranızda bir olay geçmediyse çok önyargılısınız derim .

Arkadsaşlar çoğunuz eltinin yaptığı olayı normal görmüş.Belki bu konuyu sevdem açtı diye böyle düşünüyorsunuz.

Çünkü çikolata konusunda mimli arkadaş.Sevdemin yaşadığı şeylerin benzerlerini de ben yaşadım ve onun yerine koyabiliyorum kendimi. mafoldumben

Benimde eltim baştan beri beni kıskanıyordu hatta bizi ayırmak içinde baya uğraştı.Ama ben ona çok şükür uymadım ve fırsat vermedim.Bence sevdemin eltiside onu kıskanıyor. sizde herşeyini hoşgörüyorsunuz . :olmaz:

Bu olayları belki eltilerden inciler bölümüne yazsa yada sevdem yazmamış olsa(o mimlendi ya)
ah vah ne gıcık elti deriz.şimdi çok hoşgörülüyüz belki sana yakın olmak istedi.belki birileri taktırdı belki kötü niyeti yoktu diyerek kendine kendine sorun eden insana nasihat eder gibi yorum yapıyoruz.

Benimde eltim aynen sevdemin dediği gibi nişanımda alıp bileziği k.pederimin yerine bana taktı.kameralarda izledik kimse ona sen tak demiyor.düğün alışverişime geldi surat astı renkten renge girdi.bana altın alınırken ben saat yerine 1 bilezik daha istedim.kuyumcuda olmaaz bize öyle almadınız diye laf etti. :kızgın:

yani insanlar bunları yapabiliyor.zaten insan o kişiden negatif elektriğini alarak kendine takıntı yapıyor böyle şeyleri.Şimdi sevdem hissetmese onun bu tavırlarını belki de yaptıkları batmıycak.yani o an kim bilir ne şekilde yapıyor bunları ki gıcık ediyor insanı. Çok üzgünüm çoook

Benimde eltimle hala problemlerim var idare etmesem iki kardeş birbirine düşüer.sadece eşimin hatırına görüşüp yenge diyorum ona.Şuan bile bir kıyafet alsam ve görse sen de kıyafete doymadın mağzamı açıcan batırıcan adamı diye söylenip duruyor.kıskanç bunu herkes görüyor. :çok üzgünüm:

Yani fazla uzattım ama sevdemin yaşadıklarını okudukça kendimi görüyorum.kızlar bunu yaşamayan o anı görmeyen bilemez.haa aklıma geldi nişanlıyken nişanlım bana bayramda bir etek almış.getirdiler bayram sabahı bende açtım paketi içinde bir de ne göriyim eltimin ayağındaki etek. delikafadulden meğersem bana alındığını görüp gitmiş kendisi aynısını almış ve daha bana gelmeden giymiş bide utanmadan gelmiş bize onunla.Şimdi siz ne olmuş belki seninle aynı giymek istemiştir.kardeşi gibi görmüştür demeyin lütfen. kaydirigubbakcemile3

iştee böyyle yani sevdemin haklı olduğu taraflar vardır.sanki kız kendi kendine sorun ediyomuş gibi kıza yüklenmeyin deriim opuyorumnanaktan

♥gözyaşı♥;8573767 .!.:
Sormayın yaaa bende zavallı eltisinin takipçisiyim. yakında sevdeciler ve elticiler olarak iki grup olursa şaşmam. sevdeciler çikolata isteyen ve bizelik takan elticilere karşı :)))))))))))))))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

valla ben çikolatacıyım pardon eltiiciyimsırnaşık şey
yaa sevdem bileziği ben taksaydım keşke bu kadar der olmazdı içineyerimseniben
bence sen yarın sabah git bileziği eltinin kafasın at gel:delphin:

Eltisi bu konuyu okuyup da "Bizden Çikolatayı kıskanan eltiler" diye başlık açarsa ortalık karışır... Aile faciası çıkar maazallah:)

Ayrıca Sevdem çok takıntılı herhalde depresyon ilaçları kullandığını da belirtmiş başka bir topikte...

sevdem annenler sanirim en kucuk birseye laf ediyorlar..
sana soyluyorlar sende onlara karsi rezil oldugunu dusunuyorsun...eltinde hoslanmadiklari seyleri yapincaa sende ona kiziyorsun...
herkesin hatalari olabilir bilerek yada bilmeyerek seninde vardir ve olacaktir mutlaka..
o yuzden aileninde ne dedigine bakip herseyi takma kafana bu kadar..eltin belkide kendini kabul ettirmek icin senin deyiminle herseye atliyor..kaynananlarda sakinca gormemis o da aileden diyip eltinee tak demislerdir..o da onlarin lafini cok dinleyen biri olabilir..
senin gercek kizginligin nisanlinin ailesine..onlardanda destek bekliyorsun..haklisinda..
senelerdir birliktesin kenara azda olsa birsey atmalari lazimdi.
anneninde cok doldurusuna gelme bak kendi kendini mutsuz ediyorsun..senin sagligindan onemli mi?bosver acisini baska yerde cikarirsin.sakin ol..biriktirip olmadik yerde patlarsin..icinede atma eltine sakaylada olsa soyle madem bu kadar takacagina..ay icim sistiii bosver salla gitsinnnn...

Son düzenleme:
taksa ne olur ki? ay kafanıza takacak baska bısey mı bulamadınız arkadasım. bırakın kım takarsa taksın sız durumunuzun tadını cıkarın. en guzel gunlerınız suan da sizin

Ya bu kadın milleti kendi kendine dertyaratıyor.Eltiydi,görümceydi,kaynanaydı,gelindi.Var mı erkek cinsinde böyle saçmalıklar.Kendi hayatınızı yaşayın gitsin yaaa...

Arkadsaşlar çoğunuz eltinin yaptığı olayı normal görmüş.Belki bu konuyu sevdem açtı diye böyle düşünüyorsunuz.

Çünkü çikolata konusunda mimli arkadaş.Sevdemin yaşadığı şeylerin benzerlerini de ben yaşadım ve onun yerine koyabiliyorum kendimi. mafoldumben

Benimde eltim baştan beri beni kıskanıyordu hatta bizi ayırmak içinde baya uğraştı.Ama ben ona çok şükür uymadım ve fırsat vermedim.Bence sevdemin eltiside onu kıskanıyor. sizde herşeyini hoşgörüyorsunuz . :olmaz:

Bu olayları belki eltilerden inciler bölümüne yazsa yada sevdem yazmamış olsa(o mimlendi ya)
ah vah ne gıcık elti deriz.şimdi çok hoşgörülüyüz belki sana yakın olmak istedi.belki birileri taktırdı belki kötü niyeti yoktu diyerek kendine kendine sorun eden insana nasihat eder gibi yorum yapıyoruz.

Benimde eltim aynen sevdemin dediği gibi nişanımda alıp bileziği k.pederimin yerine bana taktı.kameralarda izledik kimse ona sen tak demiyor.düğün alışverişime geldi surat astı renkten renge girdi.bana altın alınırken ben saat yerine 1 bilezik daha istedim.kuyumcuda olmaaz bize öyle almadınız diye laf etti. :kızgın:

yani insanlar bunları yapabiliyor.zaten insan o kişiden negatif elektriğini alarak kendine takıntı yapıyor böyle şeyleri.Şimdi sevdem hissetmese onun bu tavırlarını belki de yaptıkları batmıycak.yani o an kim bilir ne şekilde yapıyor bunları ki gıcık ediyor insanı. Çok üzgünüm çoook

Benimde eltimle hala problemlerim var idare etmesem iki kardeş birbirine düşüer.sadece eşimin hatırına görüşüp yenge diyorum ona.Şuan bile bir kıyafet alsam ve görse sen de kıyafete doymadın mağzamı açıcan batırıcan adamı diye söylenip duruyor.kıskanç bunu herkes görüyor. :çok üzgünüm:

Yani fazla uzattım ama sevdemin yaşadıklarını okudukça kendimi görüyorum.kızlar bunu yaşamayan o anı görmeyen bilemez.haa aklıma geldi nişanlıyken nişanlım bana bayramda bir etek almış.getirdiler bayram sabahı bende açtım paketi içinde bir de ne göriyim eltimin ayağındaki etek. delikafadulden meğersem bana alındığını görüp gitmiş kendisi aynısını almış ve daha bana gelmeden giymiş bide utanmadan gelmiş bize onunla.Şimdi siz ne olmuş belki seninle aynı giymek istemiştir.kardeşi gibi görmüştür demeyin lütfen. kaydirigubbakcemile3

iştee böyyle yani sevdemin haklı olduğu taraflar vardır.sanki kız kendi kendine sorun ediyomuş gibi kıza yüklenmeyin deriim opuyorumnanaktan

Valla arkadaşım sevdem'in eltisiyle senin elti arasında bir benzerlik göremedim. Neden böyle bir empati yaptın onuda anlamayamadı.
Kadın çikolata istemiş ki bu normaldir, burası pahalı demiş ki muhtemelen harcayacakları parayı düşünmüştür, bileziği takmış ki sebebini bilmiyoruz belki de kayınvalide al sen tak demiştir. Yani Sevdem'in bize eltisini kötüleyen şikayetleri bu kadar. Hepsi de oldukça masumane. Düşünsene kötülemek için bulduğu şeyler bile kötü değilken eltiyi nasıl suçlarız.
Senin eltin sana kötülük yapmış ve senin eltiyle sevdem'in eltisi arasında zırnık benzerlik yok. Yani ne alakaaaaaa ikinizinki anlamadım ben.

Benim bütün takılarımı eltim taktı, o taksın hevesleniyor dediler, şundan şu denmedi bütün takıları o taktı,
takılar banamı takıldı, hepsi benimmi? buna bakarım valla kim takarsa taksın hiç umrumda olmaz

işte budur. takdir ettim sizi...

eltin neden sinir oluyosun anlamadım?

ona tak diye veren nişanlın ona sorsaydın neden verdin diye.....:delphin:

arkadaşım o resmen fesatlık yaptı hiçbirşey almadıgı için milete karşı almış gibi görünmeye çalıştı sanki ben bilmiyorum kimi kandırıyorsun

sacmalik… sonucta o senin nisanlinin kardesiyle evli… bekar degil ki… yani o taksa bile o almis anlamia gelmez ki… kimsede öyle düsünmez. Tabiki damadin kardesi aldi derler

durumu yoksa altın takmacaktı nişanda bekleyip düğünde takardı.düğünlerde nişanlarda neden altın takılır amaç yeni ev kuran insanlara destek olmaktır.çok çok güzel adetlerimizden biridir bu.evlenen çifte bi katkı sağlamadıktan sonra neden altın takılır gösteriş iiçin.gösteriş yapmak iyi bişeymidir hayır değildir.annesi babsıda oğullarından alıp takmış derseniz hala o evde yaşıyor ayrı bi evi yok keseleri bir onlara verebilir.eltinin kesesi ayrıdır surumu varsa taksın.hep burda demiyormuyuz evli olunca sizin ayrı bi yuvanız var eşinin ailesi sizin bütçenize karışmasın yada eşinizin ailesine yardımında sınırları vardır sizinde bi eviniğz sorumluluğunuz vardır diye.işte durum aynen bu onların ayrı bi bütçesi var varsa parası taksın yoksa takmasın başkasının bileziğiylede hava atmasın.

cikolata mevzusuna katilmadim ama buna katiliyorum babanin takacagi bilezige el koymak gibi olmus eltininki

Eevet canım aynen öyle oldu kayınpederim taksın diye almıştı onu nişanlım. Eltimin takacağı takıyı biz düşünmek zorunda değiliz hiç takmasada olur. Ama kayınpederime yakışırdı onu takmak. Benim bildiğim aile büyükleri takar.

durumu yoksa altın takmacaktı nişanda bekleyip düğünde takardı.düğünlerde nişanlarda neden altın takılır amaç yeni ev kuran insanlara destek olmaktır.çok çok güzel adetlerimizden biridir bu.evlenen çifte bi katkı sağlamadıktan sonra neden altın takılır gösteriş iiçin.gösteriş yapmak iyi bişeymidir hayır değildir.annesi babsıda oğullarından alıp takmış derseniz hala o evde yaşıyor ayrı bi evi yok keseleri bir onlara verebilir.eltinin kesesi ayrıdır surumu varsa taksın.hep burda demiyormuyuz evli olunca sizin ayrı bi yuvanız var eşinin ailesi sizin bütçenize karışmasın yada eşinizin ailesine yardımında sınırları vardır sizinde bi eviniğz sorumluluğunuz vardır diye.işte durum aynen bu onların ayrı bi bütçesi var varsa parası taksın yoksa takmasın başkasının bileziğiylede hava atmasın.

Evet canım yani bana katılmayan arkadaşlar var ama inanın biraz ince düşünürseniz yapılan hareket hiç hoş değil, nasıl bu olayı hoş görürüm,inanın keşke hiç takmasaydı ben ondan beklemedimki bişey. Ama böyle günlerde aile büyükleri takar bilirsiniz neden kayınpederim varken o taksınki sonuçta kayınpederim hayatta yani bilmiyorum işte farklı bir aileye karışınca insan tuhaf tuhaf şeyleri görüyor böyle. Kimbilir daha neler göreceğiz bakalım.

Back
X