Eltimin artan davran

cahil ve akilsiz hatasinda israr edendir...
buradaki herkesin iyi kotu tecrubesi var..bu kadar sabit fikirli olma..
taktigina degmezz..3 kez gordugun birinin niyetini bilemezsin aile icinde ona denilenide bilemezsin ha sen yapmazsin belki ama kotu birsey yapmamis..
o aileye girmiss buyukler yada esi ne derse onu yapiyordur..sende girsen sende yapacaksin huzursuzluk olmasin diye uyum saglayacaksin..herseyin icinde olmasi kendini one cikarmasi demek degil kendince sana yardimci olmaya calisiyor..senin cikarina ters dusuyor yaptiklari buda sana dokunuyor sorun bu..

ya sevdem arkadaşım ,konu sahibi arkadaşım
sen eltini kötülüyorsun da,siz bilmezsiniz onu diyorsun da ,elle tutulur bişi de Allah aşkına da bizde sana hak verelim...yok çikolata yok bilezik
ya şunu anla lütfen..sen kimsenin evinin içini bilemezsin..ha durumları varsada yapmıyorsa o onun ayıbı ama durumları yoksa da yapamamışlarsa o zaman ne var bunda...evet insanlar onun almadığını bilebilir ama bu onun rezil olacağı anlamına gelmez ...ne belli kayınpederinin al bunuda sen tak demediği..sen öyle bir yazmışsın ki sanki kadın zorla elinden almış bileziği ama belkide öyle bişi yok....bunu bile bilmiyorsun sen ve olayı hemen kendince yorumluyorsun...

bence yeni topik şöyle olur;

eltim bana yemekte bir tabak daha makarna ister misin diye sordu..
ben hayatımda makarna görmedim sanki, bana aç muamelemisi yapıyor.
hep böyle zaten, geçen gün de çay koyayım mı demişti. benim ayaklarım yok çünkü ben sakatım ya alamam kendim. beceriksizim dökerim falan. hep bunları ima ediyor zaten.
oy benim kara bahtım kem talihim..

bu elti konusu da ayşegül serisine döndü

elti kız istemede
elti nişanda
elti düğünde
elti saçımı çekti
eltim tatilde

Son düzenleme:
bence yeni topik şöyle olur;

eltim bana yemekte bir tabak daha makarna ister misin diye sordu..
ben hayatımda makarna görmedim sanki, bana aç muamelemisi yapıyor.
hep böyle zaten, geçen gün de çay koyayım mı demişti. benim ayaklarım yok çünkü ben sakatım ya alamam kendim. beceriksizim dökerim falan. hep bunları ima ediyor zaten.
oy benim kara bahtım kem talihim..

senin işinde zor ya, sevdemm den zor olmasın:gitme::gitme:

Ah be sevdemciim sen daha kötü görmemişsin evlilikten soğuyacak benim eltim eşime nişanlına söyle kızlarıma düğünde giyecekleri kıyafetleri alsın ya değilse düğüne gelmeyiz demiş, bende madem öyle zahmet etmesinler demiştim ama gene düğünde takacakları takıyı ben aldım kaynımda taktı. merak etme elde neler var seninki devede kulak kalır. Üstelik kaynımı ilk kez takı takarken görmüş, birde sormuştum bu kim diye. Akrabamız bayan bana sus kız senin o kaynın demişti. Çünkü nişanlıyken hiç gelmemiştiki göreyim.

buyurrrrrr!!!! bu nasil iss yaaakafamçokkarıştı boyle bir sacmalik olurmu :bbo: benim dugunumde kaynimin yakacagi takiyi ben verecegim ay vallahi guleyimi aglayimi -tatlicadiarzu-

sevdecim canım bak nişandan sonra düğünden önce insanlar biraz daha hassas olurlar normalden özellikle de anneler

ben evlenirken de öyleydi annem en ufak bişeyde söylenirdi eşimin ailesine ama o evliliğimi de zor kabullendi zaten son döndemde de eşimle bir sıkıntı oldu aslında kayınailemden kaynaklı eğer onu dinlesem çoktan boşanmıştım

tecrübeliler evet ama bazen o tecrübe onların pireyi deve yapmasına neden oluyor

dur bir sakince düşün ayrıca eltin eşinin aldığı altını takarak rezil oluyorsa kyınpeder ve kayınvalide de oluyor yapma fazla takma kulağını kapat biraz bu dönemde etraftan konuşan çok olur herkesi dinlersen kendine zehir edersin herşeyi güzel telaşlar bunlar güzlelliğini yaşa

Ah be sevdemciim sen daha kötü görmemişsin evlilikten soğuyacak benim eltim eşime nişanlına söyle kızlarıma düğünde giyecekleri kıyafetleri alsın ya değilse düğüne gelmeyiz demiş, bende madem öyle zahmet etmesinler demiştim ama gene düğünde takacakları takıyı ben aldım kaynımda taktı. merak etme elde neler var seninki devede kulak kalır. Üstelik kaynımı ilk kez takı takarken görmüş, birde sormuştum bu kim diye. Akrabamız bayan bana sus kız senin o kaynın demişti. Çünkü nişanlıyken hiç gelmemiştiki göreyim.
daha neler duyacağız yahu :mymeka: çok sinir oldum. :kızgın:

ohoo daha neler neler olacak sen dahada şaşıracaksın. bana sözümde saat almışlar tabi ben seçmedim kaynım takı olarak taktı, kaynanamlar sadece set başka yok. düğünümde 2 bilezik kaynana 2 bilezik kayınpeder başa bana takı yok. bir tane yüzük istemiştim onuda kaynım takı olarak taktı ufacık bişey. kullanamadım bile saklıyorum ama onun düğnü olursa bunu götüreceksin dedim eşimede başka bişey alırsan benden gizli helal etmiyorum dedim. benimde hepsini eşim almıştı ama takı niyetine geçti sağlık olsun yinede ses çıkartmadım ama benim ailemin taktıklarında gözü olduğunu duyunca sinirden patladım resmen. boşver takma herşey boş valla. sen eşine bak gerisi yalan

Sen kendine dert yaratmak için bahane arıyorsun... Eltini kıskanıyorsun gıcık kapmışsın her hareketi sana batıyoır.. Kız seni el üstünde tutsa gene sen bir bahane bulursun ve beni rezil etti dersin...
Niyetin geçim değil geçimsizlik...
Boşuna da burada sana akıl vermeyeceğim bundan sonra... Hoş şimdi sen bana da kızarsın benim aklım yokmu sen kimsin ki bana akıl veriyorsun diyeceksin... Hoş ben eltin olmadığım için belki de demezsin...
Buraya konu açıyorsan arkadaşım dertleşmek fikir alışverişi yapmak haklıysak haklılığımızı pekiştirip yaşadığımız sorunda haklılığımızı göstermek için destek almak haksızsak da hatalarımızı görüp ders almak ve birdaha yapmamak içindir...
Ama sen hem konu açıp hem de haksız olduğunu konuyu çok abarttığını birsürü insan söylemesine rağmen tınlamıyorsan niye konu açıyorsun..
Sebep belli sen buradaki herkesin annenin yaptığı gibi vah kızım sen kimlere düştün ne görgüsüz ne patavatsız ne saygısız ne rezil bir eltin var demesi için açtın... Kendi kendine ateşi yakmışsın ailen üflemiş alevlendirmiş bizden de körüklememizi istiyorsun ama burası senin isteklerine uygun biryer değil canım...
Buraya konu açılır haklı bulan haklı der haksız bulan haksız..buradaki bisürü kişi haksızsın abartmışsın diyorsa bir bildiğimiz vardır herhalde...
Sen gene de umursama ve eltinle sakın ama sakın iyi geçinme o seni rezil eder sakın haa... Bu arada şunu da unutma.. Senin ortaya sürdüğün çikolata ve bilezik gibi dişin kavuğunu doldurmayacak sebepler gibi sebepler bulup eltin de seni başka birilerine kötüleyip beni rezil ettiiii diye şikayet ediyor olabilir....

ohoo daha neler neler olacak sen dahada şaşıracaksın. bana sözümde saat almışlar tabi ben seçmedim kaynım takı olarak taktı, kaynanamlar sadece set başka yok. düğünümde 2 bilezik kaynana 2 bilezik kayınpeder başa bana takı yok. bir tane yüzük istemiştim onuda kaynım takı olarak taktı ufacık bişey. kullanamadım bile saklıyorum ama onun düğnü olursa bunu götüreceksin dedim eşimede başka bişey alırsan benden gizli helal etmiyorum dedim. benimde hepsini eşim almıştı ama takı niyetine geçti sağlık olsun yinede ses çıkartmadım ama benim ailemin taktıklarında gözü olduğunu duyunca sinirden patladım resmen. boşver takma herşey boş valla. sen eşine bak gerisi yalan

ay canım her ailede oluyor işte bir takım şeyler

Son düzenleme:
[/COLOR]

buyurrrrrr!!!! bu nasil iss yaaakafamçokkarıştı boyle bir sacmalik olurmu :bbo: benim dugunumde kaynimin yakacagi takiyi ben verecegim ay vallahi guleyimi aglayimi -tatlicadiarzu-

Vallahi Slinnciğim aynen öyle oldu. Şimdiki aklım olsaydı yaparmıydım koskoca bir hayırrr, ama baktım en azından takı geri bana gelecek, en azından kızlarına kıyafet almaktan daha iyi gibi gelmişti, zaten kaynımın birisi hiç gelmedi. İnan evlendiğimde küçük falanda değildim ama insanın başında bir büyük olmayınca demekki saçma şeyler yapabiliyor. Eşimin ailesi ben çalışıyorum eşim işsiz diye herhalde başlarına milli piyango falan kondu zannetmişlerdi ama evliliğimin 2 ayından sonra öyle olmadığını görmüş oldular.

evlilik sanıldığı kadar kolay değil.yok öyle kocayı aldım tamam gerisini boşver.sadece eşinle evlenmiyosun onun koskocaman ailesi ile de evleniyoruz. kayınvalideni kayınpederini eltini görümce ni hepsini idare etmen gerekiyor tabiki onlarda seni idare edecek geçinmek için şart.ama senin geçinmeye niyetin yok ki öküzün altında buzağı arıyosun.kalbini temiz tut fesatlığı bırak herşeyden önce.
geçimsiz huysuz olursan herzaman kaybetmeye mahkumsun

ahh ahhh yaparlar cnm yaparlar
benim de nişanda setimi nişanlım almıştı
nişanda annesi taktı seti tek taşımı da görümcenin biri almış eline o takıo
ööle de bi hawaları wardi ki ''''bakınn settt takıoruzz'''' dercesine
ailesi hiçbişe yapmadı ama bi güzel taktılar takıştırdılar :olmaz:

bide böyle yorum yazanlar var… yangin a körükle giden. Sevdem zaten icini dolduruyor bosu bosuna… yok yere. Bide onu destekleyen yorumlar gelince… dünyadaki nefretler kincilikler bitmez. yapmayin arkadaslar yaaa

Bu ne demek şimdi .bende fikrimi söyledim belkide eltisi kıskanıyor olabilir bu kadar dalga geçilmemesi lazım dedim.konu geyiğe çevriliyordu çünkü.

Ben hangi lafımla dolduruşa getirmişim söylermisiniz.

Ay kusura bakma ama ben burda kimsenin dünyadaki nefretler kincilikler bitsin diye yorum yaptığını görmedim.

Herkes fikri neyse onu söylüyor.tavrınız çok yanlış.bide böyle yorum yazanlar varda ne demek.herkes sizinle aynı fikri paylaşmak zorundamı.

Ayrıca farklı topiklerde nice insanı kinlendiren yorumlar yapılıyor. karı koca birbirine nefret bile edebilir o yorumlardan.gidin onları düzeltinde dünya kinden nefretten kurtulsun !!!!

walla o kadar gereksiz ki şuanki konu ilerde gene bir şekilde eltinle uyumaşıcak bazı şeyler daha şimdiden başladıysanız .. sorun kimin taktıgıda değil aslında büyük bi ihtimalle kayınvaliden vermiştir o taksın diye .. ve sanırım eşiniz annesine baglı çünkü öyle birşey olamazdı ..
benim sözümdede takılar için eltime tak dediler sora eşim ben takarım dedi ... yani sözlünüzüde baglıyor bu olay

zaten onu ayıpladılar aklı sıra uyanık geçindi ama yaptıgı ayıpla kaldı haberi yok. Benim karşımda akıllı insan olsun canımı yesin böyle saçma insanlara sinir oluyorum yaaa

valla bence cok akilli hemde… nisana gelenler hep o aldi diye bilecekler… e senin nisanlinin ailesi de zaten bunu biliyorlardi o takacak diye… onlar icin farketmez… birtek siz ailece herhalde icin icinizi yediniz ve ayipladiniz… ama o yapti istegini…
ya sen anlamiyorsun gercekten haaa. kinci olmamak lazim, bunda gercekten hicbirsey yok. taktiysa takti yaaa… allah allah. hosgörülü ol iyi niyetli ol ki degerin yükselsin kardesim yaaaaaa

Back
X