Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence yeni topik şöyle olur;
eltim bana yemekte bir tabak daha makarna ister misin diye sordu..
ben hayatımda makarna görmedim sanki, bana aç muamelemisi yapıyor.
hep böyle zaten, geçen gün de çay koyayım mı demişti. benim ayaklarım yok çünkü ben sakatım ya alamam kendim. beceriksizim dökerim falan. hep bunları ima ediyor zaten.
oy benim kara bahtım kem talihim..
Ah be sevdemciim sen daha kötü görmemişsin evlilikten soğuyacak benim eltim eşime nişanlına söyle kızlarıma düğünde giyecekleri kıyafetleri alsın ya değilse düğüne gelmeyiz demiş, bende madem öyle zahmet etmesinler demiştim ama gene düğünde takacakları takıyı ben aldım kaynımda taktı. merak etme elde neler var seninki devede kulak kalır. Üstelik kaynımı ilk kez takı takarken görmüş, birde sormuştum bu kim diye. Akrabamız bayan bana sus kız senin o kaynın demişti. Çünkü nişanlıyken hiç gelmemiştiki göreyim.
daha neler duyacağız yahu :mymeka: çok sinir oldum.Ah be sevdemciim sen daha kötü görmemişsin evlilikten soğuyacak benim eltim eşime nişanlına söyle kızlarıma düğünde giyecekleri kıyafetleri alsın ya değilse düğüne gelmeyiz demiş, bende madem öyle zahmet etmesinler demiştim ama gene düğünde takacakları takıyı ben aldım kaynımda taktı. merak etme elde neler var seninki devede kulak kalır. Üstelik kaynımı ilk kez takı takarken görmüş, birde sormuştum bu kim diye. Akrabamız bayan bana sus kız senin o kaynın demişti. Çünkü nişanlıyken hiç gelmemiştiki göreyim.
senin işinde zor ya, sevdemm den zor olmasın:gitme::gitme:
ohoo daha neler neler olacak sen dahada şaşıracaksın. bana sözümde saat almışlar tabi ben seçmedim kaynım takı olarak taktı, kaynanamlar sadece set başka yok. düğünümde 2 bilezik kaynana 2 bilezik kayınpeder başa bana takı yok. bir tane yüzük istemiştim onuda kaynım takı olarak taktı ufacık bişey. kullanamadım bile saklıyorum ama onun düğnü olursa bunu götüreceksin dedim eşimede başka bişey alırsan benden gizli helal etmiyorum dedim. benimde hepsini eşim almıştı ama takı niyetine geçti sağlık olsun yinede ses çıkartmadım ama benim ailemin taktıklarında gözü olduğunu duyunca sinirden patladım resmen. boşver takma herşey boş valla. sen eşine bak gerisi yalan
[/COLOR]
buyurrrrrr!!!! bu nasil iss yaaakafamçokkarıştı boyle bir sacmalik olurmu :bbo: benim dugunumde kaynimin yakacagi takiyi ben verecegim ay vallahi guleyimi aglayimi -tatlicadiarzu-
yok ayol bu ben değilim..:roflol:
sevdemm'in sonraki konusunun içeriğini tahmin ettim.
bide böyle yorum yazanlar var… yangin a körükle giden. Sevdem zaten icini dolduruyor bosu bosuna… yok yere. Bide onu destekleyen yorumlar gelince… dünyadaki nefretler kincilikler bitmez. yapmayin arkadaslar yaaa
zaten onu ayıpladılar aklı sıra uyanık geçindi ama yaptıgı ayıpla kaldı haberi yok. Benim karşımda akıllı insan olsun canımı yesin böyle saçma insanlara sinir oluyorum yaaa