Eltimin Bu Kadar Düşüncesiz Olduğuna İnanmıyorum.

Bebek sahibi olmaya çalışan insanların kendi bebeklerini anlatıp nispet yapması ne kadar ayıp ya, insan az bir düşünür üzüleceğini karşısındakinin! Üstelik de biliyordur sizin ne kadar Bebek istediğinizi, ben bunda iyi niyet aramam!

Lütfen uzmeyin kendinizi. Belki o da anlatacak kimse bulamamistir keske baska birine anlatsaymis derdini. Bence isinizi falan bahane edip fazla yazismayin

Evet durum bu. Ben çocuk sahibi olmak için 3 yıldır ugrasiyorum. Defalarca ameliyat oldum. 3 düşük yaptım. Ama o çocuğu 1 yaşındayken bugün tekrar hamile olduğunu öğrenmiş. Üzüntüsünü benimle paylaşıyor. Hazır değilmiş. Bende ağlayarak teselli ediyorum onu whatsapptan.
Herkesin derdi kendine büyük bence Senin kısa surede çocuk sahibi olacağını dusunuyor ve kendisi isteyerek hamile kalmamış 2 hamilelikte de

Evet durum bu. Ben çocuk sahibi olmak için 3 yıldır ugrasiyorum. Defalarca ameliyat oldum. 3 düşük yaptım. Ama o çocuğu 1 yaşındayken bugün tekrar hamile olduğunu öğrenmiş. Üzüntüsünü benimle paylaşıyor. Hazır değilmiş. Bende ağlayarak teselli ediyorum onu whatsapptan.
Maalesef sizin durumunuzu düşünmeden, çok candan bir şekilde derdini anlatmış. Eğer bu durum sizi çok kırdıysa, uygun bir dille, bu sohbetin sizi yaraladığını söyleyebilirsiniz. Rabbim size de sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

Bana çok meraklı olan kısım şu.Nolacak yani hamileyse? Sana niye danışıyo? Doğurmak istemiyorsa gider bi jinekoloğa aldırır bebeği olur biter sen ne yapıcaksın yani.Dert edilecek bişeyde yokki anne olacaksın bu ne kafa ya.Böyle insanlara rahat batar zaten.İlla ki yıllarla ana olamayacak böyleleri de görecek analığın deyerini kıymetini.
Sende inşallah kısa zamanda hamile kalırsın canım benim üzülme Allah sabır edenlerledir unutma bunu.Her çetinlikden sonra bir asanlık vardır.Senin için dua edicem.Saygılar...

Eltiniz çok ayıp etmiş gidip başkasiyla dertlesebilirdi.Sizin bu konuda ne kadar hassas olduğunuzu bilmiyor gibi neden davranıyor.Sende üzme kendini canım en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah..Valla böyle düşüncesiz insanlara sadece kendilerinin dertleri var gibi davranan insanlara çok sinirleniyorum.Onun derdi senin en büyük hayalin gitsin başkasına yakinsin ya

Belki gercekten sizinle uzuntusunu paylasti.
Eger paylasmasaydi da kiskanc oldugunuzu dusundugunu dusunecektiniz bu sefer. Allah en kisa zamanda size de hayirli bir evlat nasip eder umarim.

Tamam ama sizin cocugunuzun olmamasi onun suçu mu? O mu her seyin sebebi? Eger bu tarz imrenme duygunuz artik kiskancliga kayiyorsa bence siz kendi icinizde halletmeye calisin. Kusura bakmayin ama etrafinizdaki insanlar 'size inat olsun diye' dogurmazlar... Benim de cocugum yok buarada ;)

valla kalpleri Allahtan başka kimse bilmez ama seni çok iyi anlayan biri olarak söylüyorum dert yanacak başka birini bulmalı....eltimde 3.üye sözde kazara hamile kaldı ben 3 yıl tedavi görürken o da ağladı sızlandı sana verseydi bana verene kadar dedi her telde ben unutmak isterken adet tarihimi sordu sağolsun hiçç unutmadı unutturmadıda....sonra hamile kaldım ve şu an doğdu 6 aylık çok şükür sesini kesti........Rabbim en kısa zamanda sana nasip etsin hayırlısıyla ama diyeceğim o i iyi niyetle bile olsa düşüncesizler......

Hassasiyetli yaklaşabilirdi konuya bence
Fazla teselli etmeyin Allah kolaylık verir de çık konunun içinden

ama ben anlamıyorum.
onun derdi de o yani.
siz derdinizi ona anlatıyorsanız, o size destek oluyorsa,
o da derdini size anlatır, sizden de destek bekler.
haklıdır bence.

yok aranızda o tarz bir iletişim yoksa, nispet yapıyor demek doğru olabilir.

Lütfen uzmeyin kendinizi. Belki o da anlatacak kimse bulamamistir keske baska birine anlatsaymis derdini. Bence isinizi falan bahane edip fazla yazismayin

Ben de yazismayi kısa kestim ama bozuldu sanırım bana :( Ben seni meşgul etmeyeyim dedi en son.

Siz ağlayarak onu teselli etmek yerine, ben çocuk sahibi değilim tedirginliklerini tam anlayamayabilirim,seni anlayacak biri ile konuşşan daha iyi olur deyin.

Arkadaşların dediği gibi onun da durumu zor, siz hassasınız.. Bu kadar alınmayın boşverin...

Bana çok meraklı olan kısım şu.Nolacak yani hamileyse? Sana niye danışıyo? Doğurmak istemiyorsa gider bi jinekoloğa aldırır bebeği olur biter sen ne yapıcaksın yani.Dert edilecek bişeyde yokki anne olacaksın bu ne kafa ya.Böyle insanlara rahat batar zaten.İlla ki yıllarla ana olamayacak böyleleri de görecek analığın deyerini kıymetini.
Sende inşallah kısa zamanda hamile kalırsın canım benim üzülme Allah sabır edenlerledir unutma bunu.Her çetinlikden sonra bir asanlık vardır.Senin için dua edicem.Saygılar...

Çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkesi hayirlisiyla çocuk sahibi yapar inşallah.

bende bozulurdum altında da art niyet arardım.
belki bu benim fesatlığımdandır ama mantıklı düşünemezdim bi ben mi kaldım dert yanacak derdim..

Back
X