eltimin davranışları

Lotuslu cheesecake

yaprak döker bir yanımız ,bir yanımız bahar bahçe
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
593
772
53
kızlar eltim geçen aradı beni havadan sudan konuştuk sonra kızları (kızlar dediği diğer gelinler)bana çağırdım muhabbet ettik falan dedi (evlerimiz çok yakın eltimle bu arada) sonra kv ve kb çocuğumu sevince surat asıyor masum gibi yapıp kenara çekiliyor, bebek arabası aldık bunun fiyatını araştırmış kesin dolap uygulamasından aldınız diyor ,diyor da diyor..kızları madem çağırdın çağır bahane niye beni arayıp söylüyorsun s-lak.. sorum şu ben bu kadına nasıl davranayım. günümüz var haftaya gene sinir edecek beni uyuz

Ben bu elti konularını hiç anlamıyorum nedense. Sorun ne tam olarak? Kızları çağırınca sizi de çağırması mı? E çağırmasa da bu sefer beni çağırmadı derdiniz.
beni çağırmadı zaten çağırmasında ona takılmıyorum. arayıp haber veriyor çağırdım diye

Yani insanlara salak diyecek haddi kendinizde nasıl buldunuz anlamadım ortada bi şey bile yok. Çağırmış aramış laf arasında söylemiş konu olsun diye. Sizin fesatlığınızdır belki bunu kötü anlamak, biraz kendinizi tartın.

Cagirmadiysa sizi o size mesafe koyuyo demekki sizde aynı şeyi yapın.çok önemli olmamalı eltiyle samimiyet

Ee muhatap olmayın, konuşmayın. Benim eltim hiçbir evrede beni aramadı, ben de aramadım. Sizi arayabiliyorsa belli bir samimiyet vardır. Uyuz oluyorsam görüşmem ben, telefonda konuştuktan sonra uyuz, salak diyip de dedikodusunu yapmam, aynı ortamda bayram seyran aileyi ilgilendiren durumlar harici bulunmam.

Ettiniz kaç yaşında bu arada çocuk gibi davranıyorsa cocukla cocuk olmayın kısa konuşmalarla geçiştirip he diyip geçin herşeyinizide bilmesin kendine başka eğlenecek birseyler bulur sonunda...

Kendisine arkasindan s-lak diyen eltiye az bile yapiyor olabilir mi?

2 eltim var, birbirimizi sayili gormusuzdur. Siz diye hitap ederiz. Telefon numaramiz birbirimizde yok.

+1

Salak dediğiniz eltinizin sizi çağırıp çağırmamasını da dert etmeyin. Mesele çağırmaması değil demeyin bal gibi de öyle. Aynı ortamda bulunmaktan hoşlanmadığınız insanlarla gün yapmayın birde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…