eltimin davranışları

Uy.z, s.lak ne güzel konuşuyorsunuz eltinizin arkasından
Gün yapmak falan kaldımı hala ya.
Neyse konuya geleyim, istenmemiş olabilirsiniz konuşurkende ağzından kaçırmıştır muhtemelen

Israrla arayanda var Açmayan ve dönmeyen kişiyi niye ısrarla ararlar bunu çözemedim.

Konuya gelirsek ortada elle tutulur bişey yok. Siz biraz kıskanıyosunuz gibi geldi eltiniz değilde
oda dogru ya komsum da acmaz bazen anlatiyor bu sefer kayni ariyormus esini neden yengem telefonu acmasi diyormus

Bugün dolap uygulamasında, mağazada 3000 olan bir şeyi 980 e aldım bugün. Hem de faturası fişi bilmem nesi içinde . Kadın almış kullanmamış. Bunu da herkese söyledim. Niye saklayım? Hatta bir şey alacaksam önce Dolap gibi uygulamalara bakarım, orada etiketli var mı diye. Bunu saklamak, alanı da küçümsemek garip geliyor bana.

Uy.z, s.lak ne güzel konuşuyorsunuz eltinizin arkasından
Gün yapmak falan kaldımı hala ya.
Neyse konuya geleyim, istenmemiş olabilirsiniz konuşurkende ağzından kaçırmıştır muhtemelen
Günler, kısır partileri ve saçma şeyleri dert edecek boş vakitler olunca, salak denilen eltinin aldığı nefes bile dedikodu malzemesi oluyor işte

henüz eltim yok ama ileride 2 tane olacak. ben hep eltiler iyi anlaşır sanırdım ta ki kkya üye olana kadar yazık bana..
madem haz etmiyorsunuz neden gün yapıyorsunuz anlamadım. bence onları toplayıp sizi çağırmadığı için bozuldunuz.
hiç çağırması umrumda değil demeyin valla, muhtemelen söyledikten sonra bi ben yokum hepsi bir araya gelmiş diye içerlendiniz. dediği diğer şeylere kızmanızda bu yüzden.

"boş yapmak" deyiminin tam karşılığı bir konu. Eltim aradı bıdı bıdı eeeeee??? sonuç??

Dört eltiyiz. En büyük eltim düğünüme gelmedi.

Aylar sonra bir araya geldiğimizde bana davetiye vermedin ki geleyim dedi.

Bu arada sormadım bile kendisine neden gelmedin diye

Hiçbir şey demedim.

Bu cümle için ağzımı açıpta bir kelime etmeye gerek yok gene olsa gene bir şey demem .

Lafın özü mesafe candır.

Özellikle eş ailesiyle

beni çağırmadı zaten çağırmasında ona takılmıyorum. arayıp haber veriyor çağırdım diye
ee bundan banane diyip neden oturtmadınız :)
aklınızca sizi kıskandırmaya çalışmış kıt akıllı

bebek arabası çok mu pahalı
kendisi alamayacak durumdaysa kıskanmış sizin alabilmenizi
kesin dolaptan aldınız dediğinde yooo sıfır aldım diyin

çatlasın da patlasın sinir olmayın

güne gidince de gayet kendinizden emin bir şekilde oturup gelin

Eltilerin birbiriyle derdi nedir hiç anlamam kocan ayrı evin ayrı paylaşılamayan şey tam olarak ne?
Eşimle evlenmeden önce yaşadığım bi olay var görünce anlatmak istedim. Biz sevgiliyiz, eşimin abisi de şu anki eşinden farklı biriyle sevgili. Kadın da doktor hani okumuş etmiş kültürlü biri. Eşimin abisine şey demiş, ben mi güzelim yoksa orange mı? Hangimiz daha iyi? Niye? Neden? Niçin?

Yahu ikimiz de aileden değiliz, ikimiz de farklı insanların sevgilisiyiz. Ne diye benle kendini karşılaştırmaya çalışıyorsun derdin ne Sen daha güzelsin dese nolacak orange daha güzel dese nolacak. Delirmiş oluyorlar bazıları.

Telefonlarina cevap vermeyin mesela. 3 kez ariyorsa 1 kez cevaplayın .sorarsa isim coktu yogunluktan dönemedim diyin. malesef anlasamasakta ayni ortam bulunmak durumunda kalabiliriz. Bol sabir diliyorum amacina ulasmis sizi sinir etmis. Lafi fazla uzatirsa peki diyin genelde peki den sonra soylenecek laf kalmaz

beni çağırmadı zaten çağırmasında ona takılmıyorum. arayıp haber veriyor çağırdım diye
sana deger vermedigini göstermek icin aramis ve senin üzülmeni istemis ve muvaffak olmus fakat ilk aradiginda beni hic enterese etmiyor nicin beni aradinki , bundan böyle lütfen beni davet etmeyecegin özel günlerinde aramani istemiyorum kusura bakma hic vaktim yok de kapat teli evindeysen de kalk git

Ayyy buna çok güldüm . Çok yaşayın inşallah

Allah Allah neden yapmış ki öyle bir şey ? Ayy ben niye bu kadar merak ettimse
Ya aile içinde çok saçma bir olay oldu eltimin biri eşimin halasının geliniyle kavga etti sonra eltim herkesin halasina cephe almasını istedi biz de bunu sacma bulduk ve almadık cunku bizim sorunumuz yoktu sonra dört elti foto çekilelim dediler çekildik hepsi durumuna koydu ben koymadım çünkü benim tip kayikti hastaydim ve ben o şekilde görünmek istemedim ogretmenim okuldan arkadaşlarım ogrencilerim falan var oyle fotomu koymadım duruma onlar da 3 kisi ortak tek beyin kullandığı için benim halasının gelinine ayıp olmasın diye koymadığını sandı sanırım sonra benim bu 3 eltim birbirini doldurup doldurup en son bana cephe alıp her yerden engellediler
Engellemeden önce de nispet olsun diye yapmış
Ay yazarken bir defa daha fark ettim saçmalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…