- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
-
Sizde onun fotoğrafının üstüne4 elti fotoğraf çekilmiştik eltimin biri sonradan beni kesip paylasmistiya siz bu eltilerde neden mantık arıyorsunuz?
Ashshhsh engellemiş beni sebepsizSizde onun fotoğrafının üstüneemojisi koyup paylaşın
oda dogru ya komsum da acmaz bazen anlatiyor bu sefer kayni ariyormus esini neden yengem telefonu acmasi diyormusIsrarla arayanda varAçmayan ve dönmeyen kişiyi niye ısrarla ararlar bunu çözemedim.
Konuya gelirsek ortada elle tutulur bişey yok. Siz biraz kıskanıyosunuz gibi geldi eltiniz değilde
Günler, kısır partileri ve saçma şeyleri dert edecek boş vakitler olunca, salak denilen eltinin aldığı nefes bile dedikodu malzemesi oluyor işteUy.z, s.lak ne güzel konuşuyorsunuz eltinizin arkasından
Gün yapmak falan kaldımı hala ya.
Neyse konuya geleyim, istenmemiş olabilirsiniz konuşurkende ağzından kaçırmıştır muhtemelen
Ayyy buna çok güldüm . Çok yaşayın inşallahKuma gemisi yürürmüş de elti gemisi yürümezmiş
Allah Allah neden yapmış ki öyle bir şey ? Ayy ben niye bu kadar merak ettimse4 elti fotoğraf çekilmiştik eltimin biri sonradan beni kesip paylasmistiya siz bu eltilerde neden mantık arıyorsunuz?
"boş yapmak" deyiminin tam karşılığı bir konu. Eltim aradı bıdı bıdı eeeeee??? sonuç??kızlar eltim geçen aradı beni havadan sudan konuştuk sonra kızları (kızlar dediği diğer gelinler)bana çağırdım muhabbet ettik falan dedi (evlerimiz çok yakın eltimle bu arada) sonra kv ve kb çocuğumu sevince surat asıyor masum gibi yapıp kenara çekiliyor, bebek arabası aldık bunun fiyatını araştırmış kesin dolap uygulamasından aldınız diyor ,diyor da diyor..kızları madem çağırdın çağır bahane niye beni arayıp söylüyorsun s-lak.. sorum şu ben bu kadına nasıl davranayım. günümüz var haftaya gene sinir edecek beni uyuz
ee bundan banane diyip neden oturtmadınız :)beni çağırmadı zaten çağırmasında ona takılmıyorum. arayıp haber veriyor çağırdım diye
Eşimle evlenmeden önce yaşadığım bi olay var görünce anlatmak istedim. Biz sevgiliyiz, eşimin abisi de şu anki eşinden farklı biriyle sevgili. Kadın da doktor hani okumuş etmiş kültürlü biri. Eşimin abisine şey demiş, ben mi güzelim yoksa orange mı? Hangimiz daha iyi? Niye? Neden? Niçin?Eltilerin birbiriyle derdi nedir hiç anlamam kocan ayrı evin ayrı paylaşılamayan şey tam olarak ne?
Eltilerin birbiriyle derdi nedir hiç anlamam kocan ayrı evin ayrı paylaşılamayan şey tam olarak ne?
sana deger vermedigini göstermek icin aramis ve senin üzülmeni istemis ve muvaffak olmus fakat ilk aradiginda beni hic enterese etmiyor nicin beni aradinki , bundan böyle lütfen beni davet etmeyecegin özel günlerinde aramani istemiyorum kusura bakma hic vaktim yok de kapat teli evindeysen de kalk gitbeni çağırmadı zaten çağırmasında ona takılmıyorum. arayıp haber veriyor çağırdım diye
Ya aile içinde çok saçma bir olay oldu eltimin biri eşimin halasının geliniyle kavga etti sonra eltim herkesin halasina cephe almasını istedi biz de bunu sacma bulduk ve almadık cunku bizim sorunumuz yoktu sonra dört elti foto çekilelim dediler çekildik hepsi durumuna koydu ben koymadım çünkü benim tip kayikti hastaydimAyyy buna çok güldüm . Çok yaşayın inşallah
Allah Allah neden yapmış ki öyle bir şey ? Ayy ben niye bu kadar merak ettimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?