- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
-
Eş ailesinde illa birileri sinir edecek işte ama şunu merak ettim görümceniz var mı acaba görümce mi daha tehlikeli elti mi benim eltim yok görümcem var tam bi yılankızlar eltim geçen aradı beni havadan sudan konuştuk sonra kızları (kızlar dediği diğer gelinler)bana çağırdım muhabbet ettik falan dedi (evlerimiz çok yakın eltimle bu arada) sonra kv ve kb çocuğumu sevince surat asıyor masum gibi yapıp kenara çekiliyor, bebek arabası aldık bunun fiyatını araştırmış kesin dolap uygulamasından aldınız diyor ,diyor da diyor..kızları madem çağırdın çağır bahane niye beni arayıp söylüyorsun s-lak.. sorum şu ben bu kadına nasıl davranayım. günümüz var haftaya gene sinir edecek beni uyuz
Kayinvalide her eltiye aynı davrandığı sürece tabiki. Ama davranmaz birçoğu ve kaderler ayrılırya ben hep eltiler anlaşır sanırdım görümce sorun çıkarır sanırdım. meğer eltilerde anlaşamıyormuş. halbuki bence eltiler ortak kaderi paylaşır kayınvalide tarafından.
Neden farklı davranıyor kv ler oğullarını mı ayırıyorKayinvalide her eltiye aynı davrandığı sürece tabiki. Ama davranmaz birçoğu ve kaderler ayrılır
Kayinvalide her eltiye aynı davrandığı sürece tabiki. Ama davranmaz birçoğu ve kaderler ayrılır
Oğullarını ayırmazlar. Her oğlanin meşrebini neyi tolere edip edemeyeceğini gayet tabii bilirler.Neden farklı davranıyor kv ler oğullarını mı ayırıyor
Muhabbet arasında söylemiştir.beni çağırmadı zaten çağırmasında ona takılmıyorum. arayıp haber veriyor çağırdım diye
Malesef ben pek bilmiyorum bu tarz şeyleri ama bu yüzden kolay kandırılıyorumOğullarını ayırmazlar. Her oğlanin meşrebini neyi tolere edip edemeyeceğini gayet tabii bilirler.siz ne güzel bunları pek bilmiyorsunuz gibi. Benim yakınlarımin yaşadıkları ve malesef kendi deneyimim sonucu kafalarının nasıl çalıştığıni idrak ediyorum bu kayınvalide kişilerinin. ( yani bir kısmının )
Ben malesef pek bilmiyorum kafaları nasıl çalışıyor ama bu yüzden kolay kandırılıyorjmOğullarını ayırmazlar. Her oğlanin meşrebini neyi tolere edip edemeyeceğini gayet tabii bilirler.siz ne güzel bunları pek bilmiyorsunuz gibi. Benim yakınlarımin yaşadıkları ve malesef kendi deneyimim sonucu kafalarının nasıl çalıştığıni idrak ediyorum bu kayınvalide kişilerinin. ( yani bir kısmının )
Anaaaaa ne eltiler varmış ya Allah yardımcınız olsun hocam işiniz zorYa aile içinde çok saçma bir olay oldu eltimin biri eşimin halasının geliniyle kavga etti sonra eltim herkesin halasina cephe almasını istedi biz de bunu sacma bulduk ve almadık cunku bizim sorunumuz yoktu sonra dört elti foto çekilelim dediler çekildik hepsi durumuna koydu ben koymadım çünkü benim tip kayikti hastaydimve ben o şekilde görünmek istemedim ogretmenim okuldan arkadaşlarım ogrencilerim falan var oyle fotomu koymadım duruma onlar da 3 kisi ortak tek beyin kullandığı için benim halasının gelinine ayıp olmasın diye koymadığını sandı sanırım sonra benim bu 3 eltim birbirini doldurup doldurup en son bana cephe alıp her yerden engellediler
Engellemeden önce de nispet olsun diye yapmış
Ay yazarken bir defa daha fark ettim saçmalığı
Tesekkurler sorma senede bir oraya gidip mecburen muhatap olmak zorunda kalıyorum insallah sevap kazaniyorumdurAnaaaaa ne eltiler varmış ya Allah yardımcınız olsun hocam işiniz zorAmannn iyi ki engellemişler 3 kişilik ortak beyinli eltiler herkes onlara meraklı sanki
Seni kıskanıyor ben olsam bu davranışlarına mutlu bile olurumkızlar eltim geçen aradı beni havadan sudan konuştuk sonra kızları (kızlar dediği diğer gelinler)bana çağırdım muhabbet ettik falan dedi (evlerimiz çok yakın eltimle bu arada) sonra kv ve kb çocuğumu sevince surat asıyor masum gibi yapıp kenara çekiliyor, bebek arabası aldık bunun fiyatını araştırmış kesin dolap uygulamasından aldınız diyor ,diyor da diyor..kızları madem çağırdın çağır bahane niye beni arayıp söylüyorsun s-lak.. sorum şu ben bu kadına nasıl davranayım. günümüz var haftaya gene sinir edecek beni uyuz
Senede bir çok iyi en azından bir kere sinir oluyorsunuz sene deTesekkurler sorma senede bir oraya gidip mecburen muhatap olmak zorunda kalıyorum insallah sevap kazaniyorumdur
Onlara göre herkes onlara merakli en çok ben
Bence yarışır, ama görümce daha kötü gibi. Ne de olsa eşinin ailesi. Benim görümcem yok, bir tane eltim var sadece 1 kez FaceTime yaptık ailecek. Suratsızın tekiEş ailesinde illa birileri sinir edecek işte ama şunu merak ettim görümceniz var mı acaba görümce mi daha tehlikeli elti mi benim eltim yok görümcem var tam bi yılan
sorun sidik yarıştırmaları, sorun işsizlik kalitesizlik başka bir şey olamaz.Ben bu elti konularını hiç anlamıyorum nedense. Sorun ne tam olarak? Kızları çağırınca sizi de çağırması mı? E çağırmasa da bu sefer beni çağırmadı derdiniz.
Gorumcem yok 3 eltim var Allah yeter demis sanırımSenede bir çok iyi en azından bir kere sinir oluyorsunuz sene deİnşallah görümceleriniz daha iyidir ya da yoktur
Aynen bence de görümce eltiden daha tehlikeliBence yarışır, ama görümce daha kötü gibi. Ne de olsa eşinin ailesi. Benim görümcem yok, bir tane eltim var sadece 1 kez FaceTime yaptık ailecek. Suratsızın teki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?