eltimin davranışları

Görüsmeyin

bir arar iki arar acmazsan aramaz daha merhaba merhaba

Israrla arayanda var Açmayan ve dönmeyen kişiyi niye ısrarla ararlar bunu çözemedim.

Konuya gelirsek ortada elle tutulur bişey yok. Siz biraz kıskanıyosunuz gibi geldi eltiniz değilde

Ama bu samimiyet ve gunler devam etmezse kim kime sinir olacak? Kim kimin dedikodusunu yapacak? Yazik gunah degil mi bu insanlara :)

Ama bu samimiyet ve gunler devam etmezse kim kime sinir olacak? Kim kimin dedikodusunu yapacak? Yazik gunah degil mi bu insanlara :)
A ha ha bizde gün yapıyoruz eltilerimle daha yeni yeni önceden hiç istemezdim zamanla sınırlarımızı öğrendikçe keyifli hale gelmeye başladı

A ha ha bizde gün yapıyoruz eltilerimle daha yeni yeni önceden hiç istemezdim zamanla sınırlarımızı öğrendikçe keyifli hale gelmeye başladı

Ama siz sinirlarinizi biliyormussunuz, demek ki karsilikli bir saygi var ve bundan keyif aliyormussunuz cok sikici yaw entrika yok, dedikodu yok, sinir yok ne anliyorsunuz bundan

Ama siz sinirlarinizi biliyormussunuz, demek ki karsilikli bir saygi var ve bundan keyif aliyormussunuz cok sikici yaw entrika yok, dedikodu yok, sinir yok ne anliyorsunuz bundan
Dedikodu olmaz mı ya bol bol kayınvalide görümce çekiştirme var tabii biz bir araya onlarsız geldiğimiz için bir takım kıskançlıklar da var

Arkasından bu lafları ettiğiniz insanla aynı ortama girip s*dik yarışı yapacak kadar boş hayatlar. Görüşmeyin ağzınızı bozacak haldeyseniz

Mesela onunla güne katılmayı bırakarak başlayabilirsin

sizi sevmiyor, size uyuz oluyor
haksızda bulmadım kendisini

Yaşınız kaç? Salak sinir uyuz kelimelerini biraz ergence kullanıyorsunuzda. Hayır gitmezsiniz olur biter sinirlenecek bir durum yok tripten tribe girmişsiniz.

İmmmmm elti konusu en sevdiklerimizden.
Mesafeli konuşun her insanla gün yapacak kadar samimi olmak zorunda değilsiniz. Ayrıca bırakın günleri falan hiç iyi değil bu gün işleri boşverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…