- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
pınar hanım bu konularda dertli galiba çatacak yer arıyo...ben ne anlatıyorum o ne anlıyoSen ikidir konudan uzaklaşıp başka şeyler anlatıyosun pınar, bu kız da diğer eltiler gibi hayır bana ayrı ev açın diyebilirdi, dememiş, bu isler hep senin anlattığın gibi olmuyo yani
pınar hanım bu konularda dertli galiba çatacak yer arıyo...ben ne anlatıyorum o ne anlıyo
sizler konuyu tam okuyamadınız heralde kv ve kp bakılacak bi durum yok ortada sadece maddi açıdan beraber oturuyolardı..kimse onlara baksın diye bişey istemiyo zaten..evlerini ayırsınlar rahat etsinler ondada sıkıntı yok..tek sıkıntı buraya gelip 2 ay kalmaları...bilmem anlatabildimmi???
Ben anlayamadım neden illa şehir değiştirmek istiyorlar? Yani bulundukları şehirde adam gibi bir iş bulsun karısına bir ev açıp içini döşesin. Neden illa şehir dışı bunu anlayamadım.. Bence bu adam tembelin teki ve amacı iş bulup çalışmak değil 6 ay sizde 6 ay diğerinde takılırm diye düşünüyor..küçük eltim bundan 3 ay önce beraber oturdukları kp yüzünden kaynımı bırakıp gitti bebeğide alarak...şimdi araya büyükler girdi barışmak içinse tek şartı bizim bulunduğumuz ile yerleşmekmiş..şimdi sıkıntı şurada kaynım burada bulunan büyük kaynımın fikir vermesi üzerine gelip eşiyle beraber 2 ay burada büyük kaynımda kalacaklarmış iş bulma ev bulma vs. yanlız bunu duyan büyük eltim eşimi arayıp 1 ay bile onlara bakamayacağını söyledi ((bence kesinlikle haklı))...bunun üzerine eşim tam bizde kalırlar demeye yeltendiki bendende ağzının payını aldı..((bu arada ben çalışıyorum 2 çocuğum var ve onlara bnm evimde annem bakıyo)) şimdiyse bana surat yapıyo konuşmuyo akşamdan beri gerdi hepimizi..evlendiğimizden beri hep onun ailesi tarafından sürekli sıkıntı çıkıyo bi kv.küstü geldi sonra büyük kaynım şimdi bunlar..yeter ama artık ya onların yüzünden hep biz kavga ediyoruz bıktım...şimdi ben ne yapayım nasıl davranayım??
Kv si ameliyat olan bir kadın vardı onun konusunda da benzer yorumları vardı bana bencil falan dedi noluyoruz dedim, tüm yorumları okumak lazım, konu 50 sayfa olsa neyse de 10 sayfa okunur yani
pınar hanım bu konularda dertli galiba çatacak yer arıyo...ben ne anlatıyorum o ne anlıyo
işte bende böyle bişeyden korkuyorum yaa...kızın akrabaları var burada güya o yüzden istiyo..Ben anlayamadım neden illa şehir değiştirmek istiyorlar? Yani bulundukları şehirde adam gibi bir iş bulsun karısına bir ev açıp içini döşesin. Neden illa şehir dışı bunu anlayamadım.. Bence bu adam tembelin teki ve amacı iş bulup çalışmak değil 6 ay sizde 6 ay diğerinde takılırm diye düşünüyor..
Arkadaşlar kıza ayrı ev açalım dendi de kız yok valla istemem illa kayınpederimle yaşıcam mı dedi sizce ? Çaresizlikten kabul edilmiş bir durum belli ki.
Ayrıca ben tüm yorumları okudum tek tek. Evet 2 konun özü de aynı aslında. Burda kimse 2 ay sizde kalıcağım demiyor veya ameliyat olan teyzemiz ben size gelip yerleşeceğim bir ömür sizde kalıcağım demiyor. Her iki durumda da geçici özellikle altını çiziyorum geçici süreliğine sizden yardım isteme durumu var. İnsan zor durumda olan birine yardım edebilir. Yani birine yardım edin dediğim için ben asıl burda laf yiyorum. Herkes böyle düşündüğüne göre bende anormallik var sanırım kabul ediyorum sustum
ya ama geçici sürede 2 ay olmazki..ayrıca iş bul eşya al ev bul bu 2ayıda geçer bence...tabiki bende yardım etmek isterim ama inanın çalışınca ve çocuklar için anneye muhtaç olunca bu o kadar zor olucakki...Arkadaşlar kıza ayrı ev açalım dendi de kız yok valla istemem illa kayınpederimle yaşıcam mı dedi sizce ? Çaresizlikten kabul edilmiş bir durum belli ki.
Ayrıca ben tüm yorumları okudum tek tek. Evet 2 konun özü de aynı aslında. Burda kimse 2 ay sizde kalıcağım demiyor veya ameliyat olan teyzemiz ben size gelip yerleşeceğim bir ömür sizde kalıcağım demiyor. Her iki durumda da geçici özellikle altını çiziyorum geçici süreliğine sizden yardım isteme durumu var. İnsan zor durumda olan birine yardım edebilir. Yani birine yardım edin dediğim için ben asıl burda laf yiyorum. Herkes böyle düşündüğüne göre bende anormallik var sanırım kabul ediyorum sustum
küçük eltim bundan 3 ay önce beraber oturdukları kp yüzünden kaynımı bırakıp gitti bebeğide alarak...şimdi araya büyükler girdi barışmak içinse tek şartı bizim bulunduğumuz ile yerleşmekmiş..şimdi sıkıntı şurada kaynım burada bulunan büyük kaynımın fikir vermesi üzerine gelip eşiyle beraber 2 ay burada büyük kaynımda kalacaklarmış iş bulma ev bulma vs. yanlız bunu duyan büyük eltim eşimi arayıp 1 ay bile onlara bakamayacağını söyledi ((bence kesinlikle haklı))...bunun üzerine eşim tam bizde kalırlar demeye yeltendiki bendende ağzının payını aldı..((bu arada ben çalışıyorum 2 çocuğum var ve onlara bnm evimde annem bakıyo)) şimdiyse bana surat yapıyo konuşmuyo akşamdan beri gerdi hepimizi..evlendiğimizden beri hep onun ailesi tarafından sürekli sıkıntı çıkıyo bi kv.küstü geldi sonra büyük kaynım şimdi bunlar..yeter ama artık ya onların yüzünden hep biz kavga ediyoruz bıktım...şimdi ben ne yapayım nasıl davranayım??
mesleği var ama sürekli izin falan aldığı için çok sık işten çıkarılıyo ama çalışkandır..düğünüde evet baba parasıyla yaptı ama hak yemiyim kardeşlerin hepsi baba parasıyla yaptı....Kaynın nasıl? Mesleği var mı ? Çalışkan mı tembel mi ? Baba parasıyla mı düğün yaptı?
Kayni gelip annesiyle mi takilsin? Kadin calisiyorum tüm gün evde yokum, iki cocuguma annem bakiyor benim evimde diyor. Yapici olunur tamam da insan elindekinden kendi huzurundan niye olsun hem de kaprisli dedigim dedik elti icin? Önce ayni evi kabul et sonra da yasli basli baba icin hep biz mi bakicaz basimiza kaldi de. Kapiya konmamislar, kavga gürültü evden kovulmak yok anladigim kadariyla. Bir de deneyeceklermis burada yapabilir miyiz yapamaz miyiz diye. Kucaginda cocuguyla orada burada siginti olacagina gitsin uzak demesin kötü demesin basini sokacak ev bulsun.
aynen bnm annemde yıllarca amcalarıma babaanneme falan baktı bırakın bi teşekkürü annemin onlar yüzünden babamdan yediği dayaklar cabası...inanın kötü niyetli değilim herkezin evi ayrı olsun herkez huzurlu yaşasın ama bnmde huzurum kaçmasın sadece bunu istiyorumMillet çok akıllı vallahi baştan birlik oturmayı kabul et düğünden sonra ben istemem. Kaç defa bunun örneğini gördüm. Baştan herşeyi kabul ediyorlar. Düğün arifesinde yada düğünden hemen sonra ayrı ev istiyorlar.
Ben 7 sene flört +3 sene nişanlı kaldım. Eşim iş güç sahibi olsun kimseye eyvallahımız olmasın diye.
Ayrıca o 2 ay olarak kalmaz. Kolay mı iş bulmak ev tutup 0 dan ev dizmek.
Benim Annem yıllarca babamın sülalesi ne baktı. Sonuç olarak bir teşekkür bile etmediler. Birde dedikodu ları bitmedi. Ev de yediğimiz konuştuğumuz gelen giden misafirımız bile dert oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?