eltimin derdi bizi gerdi....

e_ve_e ben kendi eltimden örnek verdim işte, kv ile takıştı başka semte gitti sonra yapamadılar geri geldiler diplerine, bu onun tercihi, kv kp e bakıyor falan değil yani, ama maddi yardım alıyor

Sen ikidir konudan uzaklaşıp başka şeyler anlatıyosun pınar, bu kız da diğer eltiler gibi hayır bana ayrı ev açın diyebilirdi, dememiş, bu isler hep senin anlattığın gibi olmuyo yani
pınar hanım bu konularda dertli galiba çatacak yer arıyo...ben ne anlatıyorum o ne anlıyo

pınar hanım bu konularda dertli galiba çatacak yer arıyo...ben ne anlatıyorum o ne anlıyo

Kv si ameliyat olan bir kadın vardı onun konusunda da benzer yorumları vardı bana bencil falan dedi noluyoruz dedim, tüm yorumları okumak lazım, konu 50 sayfa olsa neyse de 10 sayfa okunur yani

Ben bu konu için yazmadım bu durumu yaşayanlar için yazdım , ev üstüne ev olmaz zaten , eltinin kendi ailesinde kalması en makbülü birde beraber oturmayı kabu eden o sonra yan çizen o , onun kararsız tutumun kurbanı niye siz olacaksınız ki ? 2 sinin sizde kalması çok saçma ,kim olsa kabul etmez , evde huzur kalmaz bence

Ben anlayamadım neden illa şehir değiştirmek istiyorlar? Yani bulundukları şehirde adam gibi bir iş bulsun karısına bir ev açıp içini döşesin. Neden illa şehir dışı bunu anlayamadım.. Bence bu adam tembelin teki ve amacı iş bulup çalışmak değil 6 ay sizde 6 ay diğerinde takılırm diye düşünüyor..

Evet adam tembel ondandır annesiyle oturmakta ısrar etmiştir
, geneli böyle ülkede , kızlarda bu erkeklere kanıp , aşk uğruna evlenip mutsuz oluyorlar yani böyle adamlarda para yok gelecekte yok sonuda boşanmayla sonuçlanıyor kızlarda evliliği çocuk oyuncağına çeviriyorlar , etrafıda huzursuz ediyorlar

Kv si ameliyat olan bir kadın vardı onun konusunda da benzer yorumları vardı bana bencil falan dedi noluyoruz dedim, tüm yorumları okumak lazım, konu 50 sayfa olsa neyse de 10 sayfa okunur yani

Arkadaşlar kıza ayrı ev açalım dendi de kız yok valla istemem illa kayınpederimle yaşıcam mı dedi sizce ? Çaresizlikten kabul edilmiş bir durum belli ki.
Ayrıca ben tüm yorumları okudum tek tek. Evet 2 konun özü de aynı aslında. Burda kimse 2 ay sizde kalıcağım demiyor veya ameliyat olan teyzemiz ben size gelip yerleşeceğim bir ömür sizde kalıcağım demiyor. Her iki durumda da geçici özellikle altını çiziyorum geçici süreliğine sizden yardım isteme durumu var. İnsan zor durumda olan birine yardım edebilir. Yani birine yardım edin dediğim için ben asıl burda laf yiyorum. Herkes böyle düşündüğüne göre bende anormallik var sanırım kabul ediyorum sustum

işte bende böyle bişeyden korkuyorum yaa...kızın akrabaları var burada güya o yüzden istiyo..

Kendi talep etsin çaresizlik o zaman vardı şimdi yok mu,şimdi istiyo bak ayrı evi,hakkıdır da

ya ama geçici sürede 2 ay olmazki..ayrıca iş bul eşya al ev bul bu 2ayıda geçer bence...tabiki bende yardım etmek isterim ama inanın çalışınca ve çocuklar için anneye muhtaç olunca bu o kadar zor olucakki...

Çook haklısın. Onların problemi bu senin değil. İsterse de hiç konuşmasın. Kaynın zaten adam akıllı olsaydı işini kurar eşini çocuğunu kardeşine emanet etmezdi.

Kaynın nasıl? Mesleği var mı ? Çalışkan mı tembel mi ? Baba parasıyla mı düğün yaptı?

Kaynın nasıl? Mesleği var mı ? Çalışkan mı tembel mi ? Baba parasıyla mı düğün yaptı?
mesleği var ama sürekli izin falan aldığı için çok sık işten çıkarılıyo ama çalışkandır..düğünüde evet baba parasıyla yaptı ama hak yemiyim kardeşlerin hepsi baba parasıyla yaptı....

Şöyle başkasına güvenerek yola çıkan tiplere sinir oluyorum. Evlenirken kaynana evine güvenirler, işlerine gelmez abi evine güvenirler, onlar istemediyse başka abinin evine kapak atmaya çalışmalar. Çok sevimsiz ya. Hayatta kabul etmeyin. Eşinizle iki gün kötü olup unutur gidersiniz. Bunlar geldimi 2 ay olur size 2 yıl. Maddi olarakta size yaslarlar sırtlarını oh ne ala.

zor işler tatlım Allah size kolaylık versin.

Koca koca insanlar. Kendi ayaklari üzerinde durmasını ögrenmeliler. 2 ay az bir süre degil. 2 hafta olsa anlarım ama istekleri fazla. Üstelik mecburi bir sebepleri bile yok. Sebep şımarıklık, yok ben bu şehri istemiyorum falancaya gidersem senle barışırim. Evlilikler daha saglam temeller üzerine kurulmalı, yoksa 2 ay sonrada başka bahaneyle evi terk eder.

Hem anlamadigim kendisi kp dayanamadi, ama kendi başkasının evi üstüne gidiyor...

Millet çok akıllı vallahi baştan birlik oturmayı kabul et düğünden sonra ben istemem. Kaç defa bunun örneğini gördüm. Baştan herşeyi kabul ediyorlar. Düğün arifesinde yada düğünden hemen sonra ayrı ev istiyorlar.
Ben 7 sene flört +3 sene nişanlı kaldım. Eşim iş güç sahibi olsun kimseye eyvallahımız olmasın diye.
Ayrıca o 2 ay olarak kalmaz. Kolay mı iş bulmak ev tutup 0 dan ev dizmek.
Benim Annem yıllarca babamın sülalesi ne baktı. Sonuç olarak bir teşekkür bile etmediler. Birde dedikodu ları bitmedi. Ev de yediğimiz konuştuğumuz gelen giden misafirımız bile dert oldu.

aynen bnm annemde yıllarca amcalarıma babaanneme falan baktı bırakın bi teşekkürü annemin onlar yüzünden babamdan yediği dayaklar cabası...inanın kötü niyetli değilim herkezin evi ayrı olsun herkez huzurlu yaşasın ama bnmde huzurum kaçmasın sadece bunu istiyorum

Kp size ve diğer abiye neden gitmiyor arada sırada. Hele bi de kadın yeni doğum yaptiginda da mi kp oradaydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…