ya ben kendime yetemiyorum ki...inanın yeri geliyo annem yemek yapıyo bana hem annem çocuklara bakıyo nasıl durucaklar hep beraber bütün gün evde..kaynım gelsin ev bulsun iş bulsun akşamdan akşama kalsın bizde ama eltim sonra gelsin bari
canim eltin sende kalinca yan gelip yatacak degil heralde, mecbur sen calistigin icin yemek yapip sana yardim etmeye, cocuklarinada o bakabilir sen isteyken, annende bir muddet dinlenmis olur.
kadın belliki çekinmiş.o yaşta çok kırılgan oluyorlar çocuk gibi.sana göre söylediğin bir kelime çok normalken onlar altın eziliyor.benim kayınvalide kızının evin eğitti doğum yapınca kızı serttir biraz hiç bişiyeine elini sürmem dedi bişey falan söler dedi.halbuki kızı öle biri değil.sadece uyarır şöle yap böle yapma falan ama o buna kırılır.Yapmayan yapmaz,ne diyeceksin, misafir moduna girdiyse, kv benim evimde hiç yapmadı mesela, işten gelir gelmez mutfağa girdim geldi yapılacak birsey var mı dedi, yok dedim ne diyim yapacak olan 9 saatte zaten bir çorba kaynatırdı
kadın belliki çekinmiş.o yaşta çok kırılgan oluyorlar çocuk gibi.sana göre söylediğin bir kelime çok normalken onlar altın eziliyor.benim kayınvalide kızının evin eğitti doğum yapınca kızı serttir biraz hiç bişiyeine elini sürmem dedi bişey falan söler dedi.halbuki kızı öle biri değil.sadece uyarır şöle yap böle yapma falan ama o buna kırılır.
aynen öyle bende hiç diyemem yapsa bile rahat edemem ayıp olur diye...ayy düşündümde o anları yok yok gelmesinler...Yapmayan yapmaz,ne diyeceksin, misafir moduna girdiyse, kv benim evimde hiç yapmadı mesela, işten gelir gelmez mutfağa girdim geldi yapılacak birsey var mı dedi, yok dedim ne diyim yapacak olan 9 saatte zaten bir çorba kaynatırdı
hımm evet benim kayınvalide bırak buzluğa kek koymayı dolabın kapağını açmaz.talimat vermessen yerinden kalkmaz.o zaman yanılmışım.O yaş dediğin 52 falandı yahu, yaşlı değil kayınvalidem, girmiş balkon yıkamış mesela, kek yapmıştım biz yemeyiz diye poşetlere koyup buzluga kaldırmış çekinen bunları da yapmazdı bence ki çekingen bir kadın değil dominant güçlü bir kadın
hımm evet benim kayınvalide bırak buzluğa kek koymayı dolabın kapağını açmaz.talimat vermessen yerinden kalkmaz.o zaman yanılmışım.
bana göre yapmadıkları iyi boşver sonuçta çoğu aynı kaşıkla verip sapıyla gözünü çıkarmak istiyorlar.ben memnunum yapmamasından yapmaya kalksa benimkide dominantdır bana hiza aldırmaya kalkar ee bende boş durmam gelsin huzursuzluklar.emin ol senin kv dede bunu biliyor huyununda farkında akıllı kadın bir adım geri duruyor.Herkese farklı bir model düşüyor işte bilmem ki hangisi iyi, yapıp seni minnet altında bırakması mı yapmayıp sinir etmesi mi
aynen öyle annem çocuklara baktığı için bütün gün onlarlada uğraşıcak...en mantıklı olanı bu kaynım gelip önden ev tutucak sonra onlar gelicek..Neden 2 ay?
Ayrıca kaynın neden önden gelip ev falan ayarlamıyor da hep beraber göçüp başkasının evinde aylarca yaşamayı düşünüyorlar? Çok saçma.
Bence kabul etme. Üstelik sen işte olduğun için annen uğraşacak demek oluyor bu.
evet çok iyi olur bizde böyle düşünüyoruz aslında ama eşim surat salladı hemen..dünde hiç konuşmadı o konuda bişey de soramadım agresif diye sonuç ne olucak bende bilmiyorum ama tek bildiğim ailece 2 ay ağırlayamayacağımKayın bıradere once ıs ayarlayın Oyle gelsın.. Sizin yasadıgınız sehırde bos bos bır ıkı ay beklemesı sıze de masraf demek.. O bekleyecegı surecte yasadıgı yerde calısmaya devam eder ve bırıkım yapmıs olur.. Is bulduktan sonra hemen evını de bulursunuz.. Daha ıyı olmaz mı..
evet çok iyi olur bizde böyle düşünüyoruz aslında ama eşim surat salladı hemen..dünde hiç konuşmadı o konuda bişey de soramadım agresif diye sonuç ne olucak bende bilmiyorum ama tek bildiğim ailece 2 ay ağırlayamayacağım
aynen öyle ben fikrimi açık ve net biçimde söyledim gerisini eşim halletcek artık...bi şekilde engel olmalı..Esınız surat sallamaya devam etsın gerekırse.. Sonucta abısı ve esı de mısafır etmek ıstemıyor.. Sizi buna mecbur kılamaz ki.. Düzeninizi sarsacak bir karar bu.. Siz hic gelmesın demıyorsunuz ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?