eltimin derdi bizi gerdi....

Evet,en mantiklisi bukucuk cocuk birde sizinkiler zor...esi is bulsun ev bulun yerlesinler..

canim eltin sende kalinca yan gelip yatacak degil heralde, mecbur sen calistigin icin yemek yapip sana yardim etmeye, cocuklarinada o bakabilir sen isteyken, annende bir muddet dinlenmis olur.

konu sahibi bir yuva kurtulması için birileri çabalıyor.sizinde bir tuzunuz bulunsun kötü bişi yapmıcaksınız azıcık rahatınızdan ödün verecksiniz.mükafaatının ne olacağını bilmiyorsunuz bu iyiliğin hiç birimiz bilmiyoruz.kabul et kalsınlar.sonunuda sorgulama çok fazla sonra neleri çıkar ne isterler diye düşünme uzat yardım elini.belki senin belki çocuklarının önünden gelir.

canim eltin sende kalinca yan gelip yatacak degil heralde, mecbur sen calistigin icin yemek yapip sana yardim etmeye, cocuklarinada o bakabilir sen isteyken, annende bir muddet dinlenmis olur.

Yapmayan yapmaz,ne diyeceksin, misafir moduna girdiyse, kv benim evimde hiç yapmadı mesela, işten gelir gelmez mutfağa girdim geldi yapılacak birsey var mı dedi, yok dedim ne diyim yapacak olan 9 saatte zaten bir çorba kaynatırdı

kadın belliki çekinmiş.o yaşta çok kırılgan oluyorlar çocuk gibi.sana göre söylediğin bir kelime çok normalken onlar altın eziliyor.benim kayınvalide kızının evin eğitti doğum yapınca kızı serttir biraz hiç bişiyeine elini sürmem dedi bişey falan söler dedi.halbuki kızı öle biri değil.sadece uyarır şöle yap böle yapma falan ama o buna kırılır.

O yaş dediğin 52 falandı yahu, yaşlı değil kayınvalidem, girmiş balkon yıkamış mesela, kek yapmıştım biz yemeyiz diye poşetlere koyup buzluga kaldırmış çekinen bunları da yapmazdı bence ki çekingen bir kadın değil dominant güçlü bir kadın

aynen öyle bende hiç diyemem yapsa bile rahat edemem ayıp olur diye...ayy düşündümde o anları yok yok gelmesinler...

hımm evet benim kayınvalide bırak buzluğa kek koymayı dolabın kapağını açmaz.talimat vermessen yerinden kalkmaz.o zaman yanılmışım.

Bir de ben cekinmenin yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum, karakter yapısı bu, çekinecek olsa elti de cekinebilir yapmaya etmeye ki konu sahibi de istemem diyo

Yaş aldıkça insanların daha cüretkar olduğunu gözlemledim naçizane,artık benim kusuruma bakılmaz diyip herseyi kendilerine hak görüyorlar

hımm evet benim kayınvalide bırak buzluğa kek koymayı dolabın kapağını açmaz.talimat vermessen yerinden kalkmaz.o zaman yanılmışım.

Herkese farklı bir model düşüyor işte bilmem ki hangisi iyi, yapıp seni minnet altında bırakması mı yapmayıp sinir etmesi mi

Herkese farklı bir model düşüyor işte bilmem ki hangisi iyi, yapıp seni minnet altında bırakması mı yapmayıp sinir etmesi mi
bana göre yapmadıkları iyi boşver sonuçta çoğu aynı kaşıkla verip sapıyla gözünü çıkarmak istiyorlar.ben memnunum yapmamasından yapmaya kalksa benimkide dominantdır bana hiza aldırmaya kalkar ee bende boş durmam gelsin huzursuzluklar.emin ol senin kv dede bunu biliyor huyununda farkında akıllı kadın bir adım geri duruyor.

Kaynin onden gelsin is bulsun evi tutsun. Ev yerlesirken eltinle kaynin sende kalabilir bence. Hem kimsenin gonlu kirilmamis olur hemde yardim etmis olursunuz

Neden 2 ay?
Ayrıca kaynın neden önden gelip ev falan ayarlamıyor da hep beraber göçüp başkasının evinde aylarca yaşamayı düşünüyorlar? Çok saçma.

Bence kabul etme. Üstelik sen işte olduğun için annen uğraşacak demek oluyor bu.

aynen öyle annem çocuklara baktığı için bütün gün onlarlada uğraşıcak...en mantıklı olanı bu kaynım gelip önden ev tutucak sonra onlar gelicek..

Kayın bıradere once ıs ayarlayın Oyle gelsın.. Sizin yasadıgınız sehırde bos bos bır ıkı ay beklemesı sıze de masraf demek.. O bekleyecegı surecte yasadıgı yerde calısmaya devam eder ve bırıkım yapmıs olur.. Is bulduktan sonra hemen evını de bulursunuz.. Daha ıyı olmaz mı..

evet çok iyi olur bizde böyle düşünüyoruz aslında ama eşim surat salladı hemen..dünde hiç konuşmadı o konuda bişey de soramadım agresif diye sonuç ne olucak bende bilmiyorum ama tek bildiğim ailece 2 ay ağırlayamayacağım

Esınız surat sallamaya devam etsın gerekırse.. Sonucta abısı ve esı de mısafır etmek ıstemıyor.. Sizi buna mecbur kılamaz ki.. Düzeninizi sarsacak bir karar bu.. Siz hic gelmesın demıyorsunuz ki..

Esınız surat sallamaya devam etsın gerekırse.. Sonucta abısı ve esı de mısafır etmek ıstemıyor.. Sizi buna mecbur kılamaz ki.. Düzeninizi sarsacak bir karar bu.. Siz hic gelmesın demıyorsunuz ki..
aynen öyle ben fikrimi açık ve net biçimde söyledim gerisini eşim halletcek artık...bi şekilde engel olmalı..

Peki kaynın tek maaşla sizin bulunduğunuz şehirde evi çekip çevirebilecek mi? Yani en başta ev açacak gücü olsa herhalde anne babasının yanına taşınmazdı en azından eltin kabul etmez ev aç derdi.

şuda var kız kardeşin varsa ve eşiyle küs olup sana sığınmaya gelmeye çalışırsa eşinde onu 2 ay veya daha fazla çekmeyecek bunuda sen kabullen , hayattamısın insan çok şeyle karşılaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…