eltimin derdi bizi gerdi....

Canım kesin siz ayrısınız diye yapiyorlar benim eltim de kv birlikte yaşıyor kendi üst katta evleri var ama çıkmazlar yemeleri içmeleri bir ... bizde biraz uzak oturuyoruz hep der keşke bende uzak otursam ama kendi en başından kabul etti emin ol daha farklı beklentileri olur uzak dur olabildiğince

Ben olsam kabul etmem eltin belli ki sorunlu bir tip ve sizinle aynı şehre taşınma isteği Kp sizde de kalsın diyedır muhtemelen bende yurt dışındayim eşim iş için Kp gelecek dedi ben sorun yarattım yıllarca kalamam öyle kabul etmedim gelme ihtimali hala var bende çok huzursuzum ne yapacam bilmiyorum Allah sabır versin size de bana da bi rahat vermiyorlar ki koca tarafı

Kısa süreli olsa kabul edin insanoğlu bu belki siz onların yerinde olabilirdiniz insanlık etmiş olursunuz derim ama uzun süreliyse kabul etme zorunluluğunuz yok. Büyük eltiniz müsait değil mi de istemiyor onları? 1 haftada ya da 2 haftada işi ve evi halletseler kalabilirlermiş gibi geldi bana. Belki bulunduğu şehirde sıkılıyordur size yakın olmak istiyordur ama tabii niyetini bilemem

büyük eltime gitme sebepleri onun çocuğu yok çalışyorlar evleri gündüzleri boş ondan dolayı ama tabi oda istemiyo haklı olarak..ya bi iki gün olsa yada ben ev hanımı olsam tmm ama zamanıda belli değilki ayrıca 3 kişi birden nasıl olur??

böyle olmasına kocan izin veriyo

hayır neden çağırayımki..şimdi bunun üzerine bi ton laf yazıcaksınız biliyorum ama allah aşkına söyleyin kim durp dururken kv veya kp yanına çağırırki?? siz yaparmydnz???

hayır neden çağırayımki..şimdi bunun üzerine bi ton laf yazıcaksınız biliyorum ama allah aşkına söyleyin kim durp dururken kv veya kp yanına çağırırki?? siz yaparmydnz???

Ben yapmam.

Eltinede hak verdim başta kabul etmiş olabilir ama şartlar durumlar değişir .
Sende haklısın ama şahsen ben de kabul etmek istemezdim .
Bunun için eş ile kavga edilir mi orası tartışılır.
Madem öyle bırak gebe kalsınlar sana .

eltinde bi tuaf ... bir birlikten baska birlige gecio ... magdem öle kaynin önden gitsin ... ise baslasin evi tutsun sonra eltin gelsin ... hepsi bir yuha nere gelio?! tuaf yani

esininde tavir yapmasi normal! sonucta onun kardesi cok görmüyorum

sakin olun siz haklisiniz er gec anlayacakdir bunu geri adim atmayin 2 ay cok uzun bir süre

madem annen bakıyor çocuklara gelsin 2 ay eltin baksın. yemeğini temizliğinide yapar belki. dha sonra annen yine gelir. nasılsa akşmdan akşama görüşeceksiniz

madem annen bakıyor çocuklara gelsin 2 ay eltin baksın. yemeğini temizliğinide yapar belki. dha sonra annen yine gelir. nasılsa akşmdan akşama görüşeceksiniz

Kendinin de çocuğu varmış 1 yaşında, yemek temizlik yapacak olsa babasının evinde durur bence

Arada çağırıyor musunuz kp sizde kalmasi için. Ozelllike doğum yaptığında falan siz ya da diğer elti davet ettiniz mi adamı mesela cagirdiniz mi ?

Adam niye durduk yere evinden düzeninden olsun. Yasli basli insan al sirt cantani gez takil mi yapsin? Kendi evi dururken niye gidip coluk cocugunun düzenini bozsun? Benim gördügüm belli yasa gelmis kadin veya erkek evinden baska yerde huzur bulamaz. Babaannem özellikle balkona iki parca camasir asardi ki bahanesi olsun. Balkonda camasirim var tozlanir, yagmur yagar gidim toplayim derdi yemin billah faydasiz evim de evim derdi.

Oglu evlenmeye fizik olarak müsait ama beyin olarak yetersizmis. Evlenelim ne güzel babamin evinde yasayalim diyecegine 1 oda 1 salon ev tutup kuru ekmek yeselermis. Baba evinde ourduklari yetmiyor bir de kucaklarinda bebek. Kimse kusura bakmasin ama evlilik demek yetiskin sorumluluk sahibi iki insanin bir yuva kurmasidir. Eltinin niyeti kayinpeder gitsin tek göz oda bulsunmuydu acaba? Hadi sartlar öyle gerektirdi yokluktan ev esya yapilamadi, babayla oturmayi kabul ettiniz; coluk cocuk yapmadan kari koca calisip biraz birikim yapin, kenarda üc kurus paraniz olsun. Kira, fatura ödeme yok. Bir iki sene icinde iki maas birikse bayagi bir para olurdu. Ayri eve cikilir bütün esyalar alinirdi.

Hic akli basinda davranmayalim, kafamiza eseni aklimiza geleni yapalim, herkes de bize uysun, düzenini bozsun. Ne ala memleket. Hastalik durumu olur veya baslarina bir felaket gelir tabi kardeslerine sahip ciksinlar ama böyle esenekli insanlarin gönlünü hos tutmak zorunda degil kimse. Elti zaten sokakta degil babasinin evindeymis. Konu sahibinin ve diger eltinin yanina gelmek istemesi zorunluluk veya is nedeniyle degil. Is bakilacak da bulunacak da ondan sonra ev tutulacak esya alinacak... Süre belli degil ki. 2 ay mi 5 ay mi yaza kadar mi?? Otursun babasinin evinde beklesin madem.

Insan kucaginda 1 yasindaki bebegiyle kendi babasinin evinde mi rahat eder yoksa eltilerin evinde mi? Konu sahibi de evinde oturup ayaklarini uzatamiyor, cocuklariyla vakit geciremiyor cünkü,calisiyor. Elti gelsin madem cocuklara baksin temizlik yemek yapsin deniyor da, bir hafta bakip sonra da ya ben bunaldim babamin evine gidiyorum derse ne yapacak konu sahibi? Bir de böyle deneyeyim diyormus eltisi.

Kp sizde kalsın sorun ortadan kalksın!?

Kp sizde kalsın sorun ortadan kalksın!?
Çözüm olarak bunu mu buldunuz vallahi bravo :) bence siz konuyu tam olarak anlamadınız. Ya hu kp niye kendi evini bırakıp düzenini bozup da gelinin evine gidiyor?? Bi zahmet oğlu adam gibi çalışıp ev tutsun karısına.. Sorumsuz insanların kimsenin düzenini bozmaya hakkı yok

Tabiki yaşlılar evlerinde rahat eder. Ben bile bu yaşta kimsenin evinde kalmak istemem ama benim merak ettiğim şehir dışında yaşayan iki elti kp hiç davet ettiler mi etmediler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…