Kp size ve diğer abiye neden gitmiyor arada sırada. Hele bi de kadın yeni doğum yaptiginda da mi kp oradaydi?
evet oradaydı çünkü adamın evi orası..Kp size ve diğer abiye neden gitmiyor arada sırada. Hele bi de kadın yeni doğum yaptiginda da mi kp oradaydi?
büyük eltime gitme sebepleri onun çocuğu yok çalışyorlar evleri gündüzleri boş ondan dolayı ama tabi oda istemiyo haklı olarak..ya bi iki gün olsa yada ben ev hanımı olsam tmm ama zamanıda belli değilki ayrıca 3 kişi birden nasıl olur??Kısa süreli olsa kabul edin insanoğlu bu belki siz onların yerinde olabilirdiniz insanlık etmiş olursunuz derim ama uzun süreliyse kabul etme zorunluluğunuz yok. Büyük eltiniz müsait değil mi de istemiyor onları? 1 haftada ya da 2 haftada işi ve evi halletseler kalabilirlermiş gibi geldi bana. Belki bulunduğu şehirde sıkılıyordur size yakın olmak istiyordur ama tabii niyetini bilemem
böyle olmasına kocan izin veriyoküçük eltim bundan 3 ay önce beraber oturdukları kp yüzünden kaynımı bırakıp gitti bebeğide alarak...şimdi araya büyükler girdi barışmak içinse tek şartı bizim bulunduğumuz ile yerleşmekmiş..şimdi sıkıntı şurada kaynım burada bulunan büyük kaynımın fikir vermesi üzerine gelip eşiyle beraber 2 ay burada büyük kaynımda kalacaklarmış iş bulma ev bulma vs. yanlız bunu duyan büyük eltim eşimi arayıp 1 ay bile onlara bakamayacağını söyledi ((bence kesinlikle haklı))...bunun üzerine eşim tam bizde kalırlar demeye yeltendiki bendende ağzının payını aldı..((bu arada ben çalışıyorum 2 çocuğum var ve onlara bnm evimde annem bakıyo)) şimdiyse bana surat yapıyo konuşmuyo akşamdan beri gerdi hepimizi..evlendiğimizden beri hep onun ailesi tarafından sürekli sıkıntı çıkıyo bi kv.küstü geldi sonra büyük kaynım şimdi bunlar..yeter ama artık ya onların yüzünden hep biz kavga ediyoruz bıktım...şimdi ben ne yapayım nasıl davranayım??
evet..akşam bana diyo bide gelir bizde kalırlar diye aldı ağzının payını sustu valla yapıcak bişey yok..böyle olmasına kocan izin veriyo
Arada çağırıyor musunuz kp sizde kalmasi için. Ozelllike doğum yaptığında falan siz ya da diğer elti davet ettiniz mi adamı mesela cagirdiniz mi ?evet oradaydı çünkü adamın evi orası..
hayır neden çağırayımki..şimdi bunun üzerine bi ton laf yazıcaksınız biliyorum ama allah aşkına söyleyin kim durp dururken kv veya kp yanına çağırırki?? siz yaparmydnz???
madem annen bakıyor çocuklara gelsin 2 ay eltin baksın. yemeğini temizliğinide yapar belki. dha sonra annen yine gelir. nasılsa akşmdan akşama görüşeceksiniz
Arada çağırıyor musunuz kp sizde kalmasi için. Ozelllike doğum yaptığında falan siz ya da diğer elti davet ettiniz mi adamı mesela cagirdiniz mi ?
Kp sizde kalsın sorun ortadan kalksın!?küçük eltim bundan 3 ay önce beraber oturdukları kp yüzünden kaynımı bırakıp gitti bebeğide alarak...şimdi araya büyükler girdi barışmak içinse tek şartı bizim bulunduğumuz ile yerleşmekmiş..şimdi sıkıntı şurada kaynım burada bulunan büyük kaynımın fikir vermesi üzerine gelip eşiyle beraber 2 ay burada büyük kaynımda kalacaklarmış iş bulma ev bulma vs. yanlız bunu duyan büyük eltim eşimi arayıp 1 ay bile onlara bakamayacağını söyledi ((bence kesinlikle haklı))...bunun üzerine eşim tam bizde kalırlar demeye yeltendiki bendende ağzının payını aldı..((bu arada ben çalışıyorum 2 çocuğum var ve onlara bnm evimde annem bakıyo)) şimdiyse bana surat yapıyo konuşmuyo akşamdan beri gerdi hepimizi..evlendiğimizden beri hep onun ailesi tarafından sürekli sıkıntı çıkıyo bi kv.küstü geldi sonra büyük kaynım şimdi bunlar..yeter ama artık ya onların yüzünden hep biz kavga ediyoruz bıktım...şimdi ben ne yapayım nasıl davranayım??
Çözüm olarak bunu mu buldunuz vallahi bravo :) bence siz konuyu tam olarak anlamadınız. Ya hu kp niye kendi evini bırakıp düzenini bozup da gelinin evine gidiyor?? Bi zahmet oğlu adam gibi çalışıp ev tutsun karısına.. Sorumsuz insanların kimsenin düzenini bozmaya hakkı yokKp sizde kalsın sorun ortadan kalksın!?
Tabiki yaşlılar evlerinde rahat eder. Ben bile bu yaşta kimsenin evinde kalmak istemem ama benim merak ettiğim şehir dışında yaşayan iki elti kp hiç davet ettiler mi etmediler mi?Adam niye durduk yere evinden düzeninden olsun. Yasli basli insan al sirt cantani gez takil mi yapsin? Kendi evi dururken niye gidip coluk cocugunun düzenini bozsun? Benim gördügüm belli yasa gelmis kadin veya erkek evinden baska yerde huzur bulamaz. Babaannem özellikle balkona iki parca camasir asardi ki bahanesi olsun. Balkonda camasirim var tozlanir, yagmur yagar gidim toplayim derdi yemin billah faydasiz evim de evim derdi.
Oglu evlenmeye fizik olarak müsait ama beyin olarak yetersizmis. Evlenelim ne güzel babamin evinde yasayalim diyecegine 1 oda 1 salon ev tutup kuru ekmek yeselermis. Baba evinde ourduklari yetmiyor bir de kucaklarinda bebek. Kimse kusura bakmasin ama evlilik demek yetiskin sorumluluk sahibi iki insanin bir yuva kurmasidir. Eltinin niyeti kayinpeder gitsin tek göz oda bulsunmuydu acaba? Hadi sartlar öyle gerektirdi yokluktan ev esya yapilamadi, babayla oturmayi kabul ettiniz; coluk cocuk yapmadan kari koca calisip biraz birikim yapin, kenarda üc kurus paraniz olsun. Kira, fatura ödeme yok. Bir iki sene icinde iki maas birikse bayagi bir para olurdu. Ayri eve cikilir bütün esyalar alinirdi.
Hic akli basinda davranmayalim, kafamiza eseni aklimiza geleni yapalim, herkes de bize uysun, düzenini bozsun. Ne ala memleket. Hastalik durumu olur veya baslarina bir felaket gelir tabi kardeslerine sahip ciksinlar ama böyle esenekli insanlarin gönlünü hos tutmak zorunda degil kimse. Elti zaten sokakta degil babasinin evindeymis. Konu sahibinin ve diger eltinin yanina gelmek istemesi zorunluluk veya is nedeniyle degil. Is bakilacak da bulunacak da ondan sonra ev tutulacak esya alinacak... Süre belli degil ki. 2 ay mi 5 ay mi yaza kadar mi?? Otursun babasinin evinde beklesin madem.
Insan kucaginda 1 yasindaki bebegiyle kendi babasinin evinde mi rahat eder yoksa eltilerin evinde mi? Konu sahibi de evinde oturup ayaklarini uzatamiyor, cocuklariyla vakit geciremiyor cünkü,calisiyor. Elti gelsin madem cocuklara baksin temizlik yemek yapsin deniyor da, bir hafta bakip sonra da ya ben bunaldim babamin evine gidiyorum derse ne yapacak konu sahibi? Bir de böyle deneyeyim diyormus eltisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?