- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
Çözüm olarak bunu mu buldunuz vallahi bravo :) bence siz konuyu tam olarak anlamadınız. Ya hu kp niye kendi evini bırakıp düzenini bozup da gelinin evine gidiyor?? Bi zahmet oğlu adam gibi çalışıp ev tutsun karısına.. Sorumsuz insanların kimsenin düzenini bozmaya hakkı yok
Sehrin ne ozelligi var ? Neden geliyorlar anlayamadim
Akrabaları oradaymış Nur'cum, amaç yok. Plan bile yok. Ya tutarsa mantığı ile geliyorlar. Bakacaklarmış yapabiliyorar mı diye. Amaç huzur bozmak herhalde.
Buyik eltin de tam uyanik...Allah kolaylik versin sana.küçük eltim bundan 3 ay önce beraber oturdukları kp yüzünden kaynımı bırakıp gitti bebeğide alarak...şimdi araya büyükler girdi barışmak içinse tek şartı bizim bulunduğumuz ile yerleşmekmiş..şimdi sıkıntı şurada kaynım burada bulunan büyük kaynımın fikir vermesi üzerine gelip eşiyle beraber 2 ay burada büyük kaynımda kalacaklarmış iş bulma ev bulma vs. yanlız bunu duyan büyük eltim eşimi arayıp 1 ay bile onlara bakamayacağını söyledi ((bence kesinlikle haklı))...bunun üzerine eşim tam bizde kalırlar demeye yeltendiki bendende ağzının payını aldı..((bu arada ben çalışıyorum 2 çocuğum var ve onlara bnm evimde annem bakıyo)) şimdiyse bana surat yapıyo konuşmuyo akşamdan beri gerdi hepimizi..evlendiğimizden beri hep onun ailesi tarafından sürekli sıkıntı çıkıyo bi kv.küstü geldi sonra büyük kaynım şimdi bunlar..yeter ama artık ya onların yüzünden hep biz kavga ediyoruz bıktım...şimdi ben ne yapayım nasıl davranayım??
Çözüm olarak bunu mu buldunuz vallahi bravo :) bence siz konuyu tam olarak anlamadınız. Ya hu kp niye kendi evini bırakıp düzenini bozup da gelinin evine gidiyor?? Bi zahmet oğlu adam gibi çalışıp ev tutsun karısına.. Sorumsuz insanların kimsenin düzenini bozmaya hakkı yok
ya tabiki konuşmalarda''baba gel bi gez biraz değişiklik olsun'' falan gb.laflar ediyoruz ama illa gel bu hafta falan demiyoruz yani..Tabiki yaşlılar evlerinde rahat eder. Ben bile bu yaşta kimsenin evinde kalmak istemem ama benim merak ettiğim şehir dışında yaşayan iki elti kp hiç davet ettiler mi etmediler mi?
hani büyük konuşmayayım ama ben kimsenin evine gidipte değil 2 ay 2 hafta bile kalamam...ayrıca ben çalışanım 5 yaşında kızım ve 1 yaşında bebeğim var kendime bile bakamazken ev temizlemeye vakit bulamayıp temizlikçi alan biriyim onları nasıl idare edeyim...Eltinizin yerinde siz olsaydınız eltiniz sizi evinde misafir edermiydi? Cevabiniza gore hareket edin..
Ben olsaydım asla asla kabul etmezdim keyfiyetten benim huzurumu bozmasinlar
eltiminde 1 yaşında bebeği var hem bende istemem öyle geldin madem iş yap gb.olur..en iyisi böyle hiç gelmemesi..kaynım gelir ev tutar iş bulur sonra elti gelirmadem annen bakıyor çocuklara gelsin 2 ay eltin baksın. yemeğini temizliğinide yapar belki. dha sonra annen yine gelir. nasılsa akşmdan akşama görüşeceksiniz
e tmm ayırsın o zmn evi kimsenin ona bişey dediği yokki zaten...ayırsın ama kimseye yük olmadan madem kaldı annesinin evinde biraz daha dursun kaynım ev açsın işini bulsun sonra gelsin elti hanım...Konu sahibi,buyuk elti ve en son kucuk elti kp.kacmis gitmisdemek ki kp bayaa "akli basinda" biri ve bazi arkadaslar yok kabul etmeseymis yok maddi yardimmis...insanlar bastan gercek yuzunu gostermeyebilir ki evlilik oncesi cogu zaman erkek aileleri ogullarini evlendirene kadar ayiya dayi diyen tipler.Kim kv.ve kp evinde oturan eltiye cok yardim edildigini dusunurse gitsin de bi denesin bakalim iyi mi...zamaninda bi sure kaldim ne ozel hayat ne es ne istedigin gibi cocuguna bakabilmek ne de her hangi bi b..k kaldi
herkes olumsuz yorum yapmış.
olumlu yorum yapıcam ama taşlanmaktan korkuyorum : benimki de öneri.
bence çocuklu genç bir çift, zor bir dönemden geçiyor. bir el atılsa, bir yardım edilse, bir-iki ay ev açılsa iyi olur. İstenmemesini, normal bulunmamasını, çocuklardan ötürü tedirgin olunmasını anlıyorum. Yine de süreli bir durum olarak anlaşılabilir ve destek olunabilir diyorum.
ya ben kendime yetemiyorum ki...inanın yeri geliyo annem yemek yapıyo bana hem annem çocuklara bakıyo nasıl durucaklar hep beraber bütün gün evde..kaynım gelsin ev bulsun iş bulsun akşamdan akşama kalsın bizde ama eltim sonra gelsin baribencede zorda kalmis insanlara yardimvetmek lazim, ustelik esinizin kardesi bu... kardes ne demek, evlenince el olmak demekmi, ayni sey sizin kardesinize olsa isyemiyecekmisiniz evinize? sizde kaldigi zaman zarfinda cocuklariniza eltiniz bakabilir, ve diger eltinizede bir insanlik dersi vermis olursunuz. akrabalik bunu gerektirir, sizde bir gun muhtac duruma dusebilirsiniz, garantimiz yok. iyi dusunun yok demeden once.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?