Eltimin hakaretleri

dilek4488

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
439
108
123
Merhabalar bundan 3ay önce bi şeyler yasandi ve eltim bana şeytan diye msj atti ve bugün yine ayni şekilde seytansin diye msj atti ben hic cevap vermedim hakaret davasi acmayi düşünüyorum ama nasıl yol alican bilmiyorm

Ne yaptınız ki size şeytan diyebiliyor?
Hemde 2. Kez.

Ortada bi konusma gonderme felan yokken durup dururken mi yolluyor.
Aklina estiginde yaziyosa ne ugrascan engelle gitsin.

Ben ablam gibi gördüm onu ve bi kez bile arkasından önünden kotu konuşmada bi öğretim ki ben arkamdan neler konuşmuş ve diğer eltim hakkında çektik kenara bunu konuştuk obur eltim biraz cikisti buna ben neden dedim neyse bu durdu duramadi bana bi dünya msj atti gecen haftabaradi bu boyle olmaz kus kalmayalm konu kapansn vs tam dedm sonra bi msj bana obur eltimin ne dediğini msj at bende konuş kapandi diyorsun msj atip soruyosn dedm benim için kapandi bu. Konu dedm ve bu ard ardina msj yagdrdi esmde anime yollayalm dedi gönderdik msjlari dun yine msj bugün yine hakaret msj hem herkesin arkasndan konussun hem de hakaret etsin

seytan diyorsa seytanlıgın daniskasını yapardım gorurdu:) muattap almayın en iyisi gorusmeyi kesin engelleyin ergen gibi ne o mesajlar oyle

Hic cevap vermedim daha çok kuduruyo ve benden 10yas büyük ben 25yasindaym
25 yaşında eltiyle hiç muhattap olmazdım valla benim elti de muhtemelen benden 9 10 yaş küçük olcak. Sanırım arkadas olarak görmem onu.

savcılığa mesajlatla hidip şikayet ediyorsunuz bu kadar hiç uğraşmayın. bence herkes yaptığı her hareketin bedelini ödemeli

• Beğen
Reactions: anu
Herkes içindekileri söyler, onun için aldırma telini nr değiştir desem aile içi mutlaka yine bulur en iyisi onu şeytan diye kayıt et görünce açmazsın ayrıca şeytan eltinin içine yerleşmiş .... sen şeytana uyma kendi başını o zaten yer senin ayrıca birşeyler yapmana gerek yok ...

Engeleyemedim çok demedim bugün sabah yine msj atti hakaretler vs psikolojisi bozulmuş diyor kocasi

engelleme ve mesajlarını silme sen sakın hakaret etme, hepsini sakla hatta kayıt et, madem şeytan demiş, bu lafın hakkını ver o zaman, elti melti bilmem de, bazen bazı insanlar insanı gerçekten zıvanadan çıkarıyor

kusura bakmayın ama içten içe eltinize güldüm . Bence olaylara çok saçma ve yanlış bir pencereden bakıyor ve ben merkezli bir kişiliğe sahip .Kendisi hep haklı diğer eltide hep haksız sen ortada olduğun için de şeytansın . Biraz da klavye artisti herhalde reel de söylemeye cesaret edememiş . Hiç haz etmem böyle kişiliklerden ,muhattap olmayı da sevmem . Ama cezasız da kalmamalı eğer ki eşinizle ilerdeki ilişkinizi bozmayacaksa açın davayı gitsin . ilk önce polise veya savcılığa gidip suç duyurusu yapmalısınız sonra onlar sizin telefon kayıtlarınıza ulaşıp olayı kanılıyorlar zaten . emin olmak için emniyet müdürlüğünü arayabilrisniz

Psikolojisi normal değil sanırım. Bir daha tekrar ederse Savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin bakın bir daha aynısını yapabiliyor mu? Yusuf Yusuf olsun.

Psikolojisi normal değil sanırım. Bir daha tekrar ederse Savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin bakın bir daha aynısını yapabiliyor mu? Yusuf Yusuf olsun.
Zaten attgi msjlardan normal olmadigi belli cümleler anlasilmiyo bile esi bile hayret etti konuyu kendi kapatti ne yapmaya calsiiyo anlamadım dedi daha bayramda ablasıyla sknti yaşamış psikolojisi iyi değil dedi

kusura bakmayın ama içten içe eltinize güldüm . Bence olaylara çok saçma ve yanlış bir pencereden bakıyor ve ben merkezli bir kişiliğe sahip .Kendisi hep haklı diğer eltide hep haksız sen ortada olduğun için de şeytansın . Biraz da klavye artisti herhalde reel de söylemeye cesaret edememiş . Hiç haz etmem böyle kişiliklerden ,muhattap olmayı da sevmem . Ama cezasız da kalmamalı eğer ki eşinizle ilerdeki ilişkinizi bozmayacaksa açın davayı gitsin . ilk önce polise veya savcılığa gidip suç duyurusu yapmalısınız sonra onlar sizin telefon kayıtlarınıza ulaşıp olayı kanılıyorlar zaten . emin olmak için emniyet müdürlüğünü arayabilrisniz
Zaten tipini görseniz pisisrik karsimizda konuşamaz yazik yani ben herşeyi söylerim o sussardi bana diyo ki sen herkese herşeyi soyluyosn arkamdan da neler söylemiş

engelleme ve mesajlarını silme sen sakın hakaret etme, hepsini sakla hatta kayıt et, madem şeytan demiş, bu lafın hakkını ver o zaman, elti melti bilmem de, bazen bazı insanlar insanı gerçekten zıvanadan çıkarıyor
Engellemedim gelen msji direk eşime gosteriyorm ve silmedim o eski msjlari kaydedicem hatta ben agzimi acarsam onun acisindan hic hoş olmayan şeyler olcak

Back
X