- 10 Aralık 2014
- 439
- 108
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Engeleyemedim çok demedim bugün sabah yine msj atti hakaretler vs psikolojisi bozulmuş diyor kocasiBencede engele gitsin.. Deli mi ne 3 ay gecmis bide..
Hic cevap vermedim daha çok kuduruyo ve benden 10yas büyük ben 25yasindaymseytan diyorsa seytanlıgın daniskasını yapardım gorurdu:) muattap almayın en iyisi gorusmeyi kesin engelleyin ergen gibi ne o mesajlar oyle
25 yaşında eltiyle hiç muhattap olmazdım valla benim elti de muhtemelen benden 9 10 yaş küçük olcak. Sanırım arkadas olarak görmem onu.Hic cevap vermedim daha çok kuduruyo ve benden 10yas büyük ben 25yasindaym
O benden büyük ve elinde bi telefon hemen msj atiyo anlayamadım ne amaci var25 yaşında eltiyle hiç muhattap olmazdım valla benim elti de muhtemelen benden 9 10 yaş küçük olcak. Sanırım arkadas olarak görmem onu.
Engeleyemedim çok demedim bugün sabah yine msj atti hakaretler vs psikolojisi bozulmuş diyor kocasi
Zaten attgi msjlardan normal olmadigi belli cümleler anlasilmiyo bile esi bile hayret etti konuyu kendi kapatti ne yapmaya calsiiyo anlamadım dedi daha bayramda ablasıyla sknti yaşamış psikolojisi iyi değil dediPsikolojisi normal değil sanırım. Bir daha tekrar ederse Savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin bakın bir daha aynısını yapabiliyor mu? Yusuf Yusuf olsun.
Zaten tipini görseniz pisisrik karsimizda konuşamaz yazik yani ben herşeyi söylerim o sussardi bana diyo ki sen herkese herşeyi soyluyosn arkamdan da neler söylemişkusura bakmayın ama içten içe eltinize güldüm . Bence olaylara çok saçma ve yanlış bir pencereden bakıyor ve ben merkezli bir kişiliğe sahip .Kendisi hep haklı diğer eltide hep haksız sen ortada olduğun için de şeytansın . Biraz da klavye artisti herhalde reel de söylemeye cesaret edememiş . Hiç haz etmem böyle kişiliklerden ,muhattap olmayı da sevmem . Ama cezasız da kalmamalı eğer ki eşinizle ilerdeki ilişkinizi bozmayacaksa açın davayı gitsin . ilk önce polise veya savcılığa gidip suç duyurusu yapmalısınız sonra onlar sizin telefon kayıtlarınıza ulaşıp olayı kanılıyorlar zaten . emin olmak için emniyet müdürlüğünü arayabilrisniz
Engellemedim gelen msji direk eşime gosteriyorm ve silmedim o eski msjlari kaydedicem hatta ben agzimi acarsam onun acisindan hic hoş olmayan şeyler olcakengelleme ve mesajlarını silme sen sakın hakaret etme, hepsini sakla hatta kayıt et, madem şeytan demiş, bu lafın hakkını ver o zaman, elti melti bilmem de, bazen bazı insanlar insanı gerçekten zıvanadan çıkarıyor