- 27 Şubat 2012
- 17.123
- 29.058
- 798
- Konu Sahibi Pmukprensess
Pamık seni birine benzetiyorum ama dur cıkarıcam az düşüneyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
imyehin ne olduğunu anlayana kadar 800 sayfa okuduydum , biri hayrına açıkladı da cahil dimağım zenginleşti![]()
Imyehin detayina inmeyelim. Fena espiri yapasim geliyor. Zor tutuyorum parmaklarimi![]()
Imyeh ne Imyeh ne bana da soyleyın
Her şeyi kabul ederim de bayat havyar ne demek??!! Bence çok büyük terbiyesizlik canım Allah korusun çocukların zehirlenebilirdi de. Bayat havyar zehirlenmesini Allah düşmanımın başına vermesin çok zor. İkiz görümcelerin bulaşık makinesinin düğmesine basmana izin vermiyorlardı nöbetleşe makinenin başında bekliyorlardı diye hatırlıyorum şimdi durum nasıl canım? İnşallah bulaşık makineni istediğin gibi çalıştırabiliyorsundur şu an.![]()
Sonuçta bir imyeh değil yani![]()
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Çok benzer şeyler yaşamışız.. Şu an 42 yaşındayım, 22 yaşında evlenmiştim ve o zamanlar 56şar yaşında ikiz görümcem (Allah rahmet eylesin, helallik isteyişlerini hala unutamam) ve bir de 38 yaşında eltim vardı. Eltim hala var, şu an 58 yaşında ve sürekli bize gelirler. Biz ne zaman onlara gitsek, önümüze hep bayat havyar ve lahmacun koyardı. O kadar sinirlendirdim ki belli de etmezdim, ayıp olmasın diye yerdim. Yanında da tarihi geçmiş ayran olurdu.
Bize gelip gelip sürekli dolabımdan profitorellerimi aşırıp çocuklarına yediriyor. Gece kalkıp, buzlukta misafirlerim için beklettiğim sigara böreklerini de çocuklarına yediriyor. Eşim de artık bana hak veriyor. Lütfen ümidinizi kaybetmeyin, önünde sonunda düzelecek. İletişimi kesin ama kuaförüne götürsün. Bizimki de ağdacısından beri gelmezdi. Yazık günah. Görüşmedik, bize geldiğinde de görüşmedik, bizde kaldığında da görüşmedik hiç kendisiyle.
Gece gece manyaklar beynimi yaktınızHer şeyi kabul ederim de bayat havyar ne demek??!! Bence çok büyük terbiyesizlik canım Allah korusun çocukların zehirlenebilirdi de. Bayat havyar zehirlenmesini Allah düşmanımın başına vermesin çok zor. İkiz görümcelerin bulaşık makinesinin düğmesine basmana izin vermiyorlardı nöbetleşe makinenin başında bekliyorlardı diye hatırlıyorum şimdi durum nasıl canım? İnşallah bulaşık makineni istediğin gibi çalıştırabiliyorsundur şu an.![]()
ÇatladımImyeh aciklamasidir:
"
Kocamın ilk kız arkadaşıydım görücü usulü evlendik evde sürekli pantolonlarımı kesiyor kalça kısımlarını delik deşik yapıyor affedersiniz beyaz tişörtlerimin üstüne fak me yazıp olur karıcım diyor saldırıyor bana evde üstsüz ve koşarak gezmemi istiyor çünkü sallanıyormuş sürekli kumandayı yere atıp ay karıcım alıver diyo hemen dayıyo estagfurullah sürekli ımyeh ımyeh diye inle diyo. Yemek falan yaparken napmam gerek?"
Konu silinmis![]()
Tabi ki zehirlenebilirdi... O kadar gücüme gitti ki Astoria... Onlar zehirlenmesin diye hepsini ben yedim. İnanır mısın, ayıp olmasın diye, çocuklarım için yedim. Bayat lahmacunları yedirdim sadece çocuklara. Zehirlenmedik... Eltimin huyunu bildiğimden arabamızda serum var, yanımızda kusturma şurupları taşıyoruz.
Hakkın rahmetine kavuştular görümcelerim... Aynı anda mide krizi geçirip helallik isteyip gittiler... Makinenin başı boş kaldı diyordum ama eltimle görüşmediğim için mutfağıma giremiyorum. Bizde kalıyor![]()
Sizi çok ve fevkaledenin fevkinde anlıyorum. Bulaşık ve çamaşır makinemin önünde barikatlar olurdu, buzdolabı ve derin dondurucumun önündeki pusulardan hiç bahsetmeyeceğim. Ne paçangalarım, tiramisularım, muffinlerim heder oldu eltim ve çocukları yüzünden. Ah ah yazsam sabahlara kadar bitmez.