- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 78
- 34
- Konu Sahibi Pmukprensess
Ben bu kişiye asla bi yorum yazmıyorum konu açıp gidiyor çünkü amacı neyse.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nedne öyle dediniz ay merak ettim?
Herkese iyi geceler. Bir eltim var 45 yasinda ben ise 23 yasindaym. Kananam eltimle kalıyor. Bu anltttiklarim zaten cok çok önceden vardı yazmak istiyorum sizlere akıl verin çünkü ben ve eşim cok sinirliyiz. Konuyu kısaca anlataym. Eltim çok tutumludur. Tabiri caizze evine yatili misafir bile istemez ve bunu defalarca herkesn içinde dile getirdi. Resmen yemeginizi alın bizim eve oyle gelin bile dedi. Bayat ekmekleri ısıtıp önümüze koyar kendini. Nereye gitse arabamızı alıyor eşime istediği her yere gotutturuyor kuaföre bile... abisi arada olduğu için eşim ses etmiyor.kendi evinde cok aşırı tutumludur ama benim evime geldi mi gece bile kalkar mantilari borekleri çocuklarına yedirir bana bile sormaz. Kii kendisi asla onume koymaz benim. Her işini bana yaptırır kocaelinde oturuyorlar biz ise ıstanbul da. Aradılar esimi sabahın köründe gelin bizi alın size gelicez diye. Ve gerçekten eşim biraz maddi sıkıntı çekiyor ve arabalari da var yani. Esim bir zaman eltimgilde kaldi bir gece önemli birsey olmustu tam hatirlamyrm. kendi damadini yatak odasında iki seksen yatakta yatırdılar esimi yerde yatırmislar cok zorumuza gitmişti. Ve kaynanama kredi çektirip ev aldılar. Biz ise bin tl ye kirada oturuyoruz. Ve ben gerçekten mesafe koymak istiyorum. Artık yüz vermek istemiyorum. Çünkü cok kullanıyorlar bizi . Ama kendileri bir çop almadılar dugunumde .sizce ne yapayk şimdiden hayırlı geceler
İmyeh kim?Sonuçta bir imyeh değil yani![]()
Amaci yok.Ben bu kişiye asla bi yorum yazmıyorum konu açıp gidiyor çünkü amacı neyse.
Imyeh Imyeh nedir ya ay yıkıldımSavah sabah gulme krizine girdim bu ne fantezi ya![]()
Al sana imyeh imyehImyeh aciklamasidir:
"
Kocamın ilk kız arkadaşıydım görücü usulü evlendik evde sürekli pantolonlarımı kesiyor kalça kısımlarını delik deşik yapıyor affedersiniz beyaz tişörtlerimin üstüne fak me yazıp olur karıcım diyor saldırıyor bana evde üstsüz ve koşarak gezmemi istiyor çünkü sallanıyormuş sürekli kumandayı yere atıp ay karıcım alıver diyo hemen dayıyo estagfurullah sürekli ımyeh ımyeh diye inle diyo. Yemek falan yaparken napmam gerek?"
Konu silinmis![]()
Ah bu Eltiler sanki dünya onların etrafında dönüyor sanmıyorlarmı sinir oluyorummHerkese iyi geceler. Bir eltim var 45 yasinda ben ise 23 yasindaym. Kananam eltimle kalıyor. Bu anltttiklarim zaten cok çok önceden vardı yazmak istiyorum sizlere akıl verin çünkü ben ve eşim cok sinirliyiz. Konuyu kısaca anlataym. Eltim çok tutumludur. Tabiri caizze evine yatili misafir bile istemez ve bunu defalarca herkesn içinde dile getirdi. Resmen yemeginizi alın bizim eve oyle gelin bile dedi. Bayat ekmekleri ısıtıp önümüze koyar kendini. Nereye gitse arabamızı alıyor eşime istediği her yere gotutturuyor kuaföre bile... abisi arada olduğu için eşim ses etmiyor.kendi evinde cok aşırı tutumludur ama benim evime geldi mi gece bile kalkar mantilari borekleri çocuklarına yedirir bana bile sormaz. Kii kendisi asla onume koymaz benim. Her işini bana yaptırır kocaelinde oturuyorlar biz ise ıstanbul da. Aradılar esimi sabahın köründe gelin bizi alın size gelicez diye. Ve gerçekten eşim biraz maddi sıkıntı çekiyor ve arabalari da var yani. Esim bir zaman eltimgilde kaldi bir gece önemli birsey olmustu tam hatirlamyrm. kendi damadini yatak odasında iki seksen yatakta yatırdılar esimi yerde yatırmislar cok zorumuza gitmişti. Ve kaynanama kredi çektirip ev aldılar. Biz ise bin tl ye kirada oturuyoruz. Ve ben gerçekten mesafe koymak istiyorum. Artık yüz vermek istemiyorum. Çünkü cok kullanıyorlar bizi . Ama kendileri bir çop almadılar dugunumde .sizce ne yapayk şimdiden hayırlı geceler
Herkese iyi geceler. Bir eltim var 45 yasinda ben ise 23 yasindaym. Kananam eltimle kalıyor. Bu anltttiklarim zaten cok çok önceden vardı yazmak istiyorum sizlere akıl verin çünkü ben ve eşim cok sinirliyiz. Konuyu kısaca anlataym. Eltim çok tutumludur. Tabiri caizze evine yatili misafir bile istemez ve bunu defalarca herkesn içinde dile getirdi. Resmen yemeginizi alın bizim eve oyle gelin bile dedi. Bayat ekmekleri ısıtıp önümüze koyar kendini. Nereye gitse arabamızı alıyor eşime istediği her yere gotutturuyor kuaföre bile... abisi arada olduğu için eşim ses etmiyor.kendi evinde cok aşırı tutumludur ama benim evime geldi mi gece bile kalkar mantilari borekleri çocuklarına yedirir bana bile sormaz. Kii kendisi asla onume koymaz benim. Her işini bana yaptırır kocaelinde oturuyorlar biz ise ıstanbul da. Aradılar esimi sabahın köründe gelin bizi alın size gelicez diye. Ve gerçekten eşim biraz maddi sıkıntı çekiyor ve arabalari da var yani. Esim bir zaman eltimgilde kaldi bir gece önemli birsey olmustu tam hatirlamyrm. kendi damadini yatak odasında iki seksen yatakta yatırdılar esimi yerde yatırmislar cok zorumuza gitmişti. Ve kaynanama kredi çektirip ev aldılar. Biz ise bin tl ye kirada oturuyoruz. Ve ben gerçekten mesafe koymak istiyorum. Artık yüz vermek istemiyorum. Çünkü cok kullanıyorlar bizi . Ama kendileri bir çop almadılar dugunumde .sizce ne yapayk şimdiden hayırlı geceler