• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin kurnazlığı, ve resmen bizi kullanıyor.

O değil de kaynanası noldu? helallik verdi mi? yoksa hala marmarada yatıyor mu premses helallik vermedi böyle ölemem diye bekliyor mu? Sorular, sorular :110::110:
Alp Er Tunga oldi mu
İsiz ajun kaldı mu
Ödlek ocün aldı mu
İmdi yurek yirtilur:KK53:

Imyeh aciklamasidir:
"
Kocamın ilk kız arkadaşıydım görücü usulü evlendik evde sürekli pantolonlarımı kesiyor kalça kısımlarını delik deşik yapıyor affedersiniz beyaz tişörtlerimin üstüne fak me yazıp olur karıcım diyor saldırıyor bana evde üstsüz ve koşarak gezmemi istiyor çünkü sallanıyormuş sürekli kumandayı yere atıp ay karıcım alıver diyo heahahhmen dayıyo estagfurullah sürekli ımyeh ımyeh diye inle diyo. Yemek falan yaparken napmam gerek?"

Konu silinmis:-)
Ahahah geberdim gulmekten :KK70::KK73::KK70::KK70:

Tabi ki zehirlenebilirdi... O kadar gücüme gitti ki Astoria... Onlar zehirlenmesin diye hepsini ben yedim. İnanır mısın, ayıp olmasın diye, çocuklarım için yedim. Bayat lahmacunları yedirdim sadece çocuklara. Zehirlenmedik... Eltimin huyunu bildiğimden arabamızda serum var, yanımızda kusturma şurupları taşıyoruz. :KK43:
Hakkın rahmetine kavuştular görümcelerim... Aynı anda mide krizi geçirip helallik isteyip gittiler... Makinenin başı boş kaldı diyordum ama eltimle görüşmediğim için mutfağıma giremiyorum. Bizde kalıyor :KK43:
Gangsta Allah iyiligini versin ya ne guldum gece gece.konu sahibini tanimiyorum okuyorum saf saf.56sarlik gorumceler falan deyince ne oluyoruz dedim:halay:

Küçük besleme, uvey baba dizisi gibisin herkes kotu sen magdur... Magdurum magdurum diye dolaniyorsun ortalikta... Esinin ailesinden takmadigin kimse kalmadi ya :D anlatiklarina gore eltin tutumlu degil gorgusuz ve cimri pinti aslinda pekte bisey siylemek istemiyorum yarin eltimle ilgili cok yanlis dusunmusum cok iyidir hastir temizdir pismanmis diye dolanirsin ya hadi hayirlisi :D

Yani olabilir insan hayatinda herşey :confused:inanırım inanurım daa beynim yandı gitti kül oldu şöyle bi eski konulara baktım da

Ya varya ganganın msjını okuduktan sonra ne oluyor dedim acaba dalgamı geçiyor ciddimi dedim çözemedim
kendimi onun konularını Aratıp tek tek okurken buldum :KK45:
Yakalanma korkusuyla hızlıca okuyup ardımda iz bırakmadan çıktım :olamaz:

Ne ekşın dolu bir hayat
Gündem yine yoğun sizde
Not:önceki konularını biliyorum

:kahve:
Evet okudum ben de
Yorumlara cevap vermediginizi biliyorum
O yuzden haydi size hayirli sabahlar olsun deyip gidiyorum

Bütün sayfaları okudum kadın bir tane yorum yazmamış konuyu açmış gitmiş komedi:deli:

K.v eltin bakiyomus parasini kullanirlar sanane ki?
Sen al bak.

Imyeh aciklamasidir:
"
Kocamın ilk kız arkadaşıydım görücü usulü evlendik evde sürekli pantolonlarımı kesiyor kalça kısımlarını delik deşik yapıyor affedersiniz beyaz tişörtlerimin üstüne fak me yazıp olur karıcım diyor saldırıyor bana evde üstsüz ve koşarak gezmemi istiyor çünkü sallanıyormuş sürekli kumandayı yere atıp ay karıcım alıver diyo hemen dayıyo estagfurullah sürekli ımyeh ımyeh diye inle diyo. Yemek falan yaparken napmam gerek?"

Konu silinmis:-)
Savah sabah gulme krizine girdim bu ne fantezi ya :KK70::KK8:

Back
X