- 13 Ekim 2016
- 3.680
- 6.546
- 158
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Sen kendine üzül bebeğim ben halimden memnunum :)) sinan
:))) sesli mi ağlayım sessiz miHanahhahhHajajahhshajhajahajjahahajajsjaj siz kimsiniz ve neden evlendiğinizden beri eltinize ve eşinizin kardeşine taktınız bide şey ne güzel kocası herşeeeyyyyiiiii hallediyor demek ki inşallah onlarda en lükssss otele giderde sende evinde ağlarsın ohhhh
Ay kocanızı uyandırdın kız Sinan kim sjmxlmakxmlcövlvlvlvllvSen kendine üzül bebeğim ben halimden memnunum :)) sinan
Puhahahah aynen aynen ne bildin element uydurmaya bire birsinzİşsiz güçsüz koca eline mi bakanoff sen bunun nasıl bir şey olduğunu bilmiyorsun yaaa şu eltin hanım bence çok elit ve sen onu çok kıskanıyorsun ezilmişlik sendromu bu nerede olsa tanırım
Kız buna ne dert anlatıyorsun aradakileri okusan çeneni yormayacaksınHiç sevmiyorum böyle boşboğaz erkekleri be.. evde olan evde kalır evet bence yeni evli olduğunuz için sonuçta evlilikleri yeni oturuyor diye düşünülebilir çokta takılma daha çok bilinmesinden dolayı görüşmek istememişsin anladım tanımadığın biri sonuçta.
Aman onlarında evliliği muhteşem değildir herkesin de değil kime ne biraz gamsız olmak lazım.
HeBaya memnunsun belli oluyor:)
Niloya yapma o otele gidecek Muğla’ya çok zenginİşsiz güçsüz koca eline mi bakanoff sen bunun nasıl bir şey olduğunu bilmiyorsun yaaa şu eltin hanım bence çok elit ve sen onu çok kıskanıyorsun ezilmişlik sendromu bu nerede olsa tanırım
KocammmmmAy kocanızı uyandırdın kız Sinan kim sjmxlmakxmlcövlvlvlvllv
:))) yok zengin değilim de elti evinde kalacak kadar düşük degilimNiloya yapma o otele gidecek Muğla’ya çok zengin
Az önce kocanıza sövmediniz mi ? Hani kardeşine anlattı diye siz bence başka neler anlattı düşünün boşayacağım bu kadını demiş olabilir o da boşa abi Muğla’ya gel tatile benim hanımda fikir verir demiş olabilirKocammmmm
Büyük konuşmasan mı diyecektim ama konuş kız yaşarsın belki:))) yok zengin değilim de elti evinde kalacak kadar düşük degilim
Kız buna ne dert anlatıyorsun aradakileri okusan çeneni yormayacaksınkedi videosu atsan daha makbul
:) senden iyi senarist olurmuş iyi senaryo yazıyorsunAz önce kocanıza sövmediniz mi ? Hani kardeşine anlattı diye siz bence başka neler anlattı düşünün boşayacağım bu kadını demiş olabilir o da boşa abi Muğla’ya gel tatile benim hanımda fikir verir demiş olabilir
:) Allah korusunBüyük konuşmasan mı diyecektim ama konuş kız yaşarsın belki
Aklıma bir de şey geldi düşünsene bayramda oteldesin onlar geliyor sonuçta otelin restaurantları açık ya da bi şekilde sen gidiyorsun tükürdüğünü yalayıp ve eltinle kahve yaparken kocanın anlattıklarını sana anlatıp düzeldiniz mi çok şükür olur öyle şeyler diyor ???? Aaay tamda otelde sürekli düşünmelik:) senden iyi senarist olurmuş iyi senaryo yazıyorsun
Sadece nefret olsa kıskanıyor daİşte kanlı bıçaklı olacak ne var net olarak görüşmek zorunda kalacağın insanlar bunlar kusura bakma. Nefret ediyormuşsun gibi geldi.
Bayağı komikAklıma bir de şey geldi düşünsene bayramda oteldesin onlar geliyor sonuçta otelin restaurantları açık ya da bi şekilde sen gidiyorsun tükürdüğünü yalayıp ve eltinle kahve yaparken kocanın anlattıklarını sana anlatıp düzeldiniz mi çok şükür olur öyle şeyler diyor ???? Aaay tamda otelde sürekli düşünmelik
Aynen be kıskanıyormSadece nefret olsa kıskanıyor da
Nereye kayboldun bebeğim????Aklıma bir de şey geldi düşünsene bayramda oteldesin onlar geliyor sonuçta otelin restaurantları açık ya da bi şekilde sen gidiyorsun tükürdüğünü yalayıp ve eltinle kahve yaparken kocanın anlattıklarını sana anlatıp düzeldiniz mi çok şükür olur öyle şeyler diyor ???? Aaay tamda otelde sürekli düşünmelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?