- 27 Mart 2023
- 928
- 324
- 23
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
O zaman o kelimeyi cümle içinde kullanınAy mecburum diyorum ne ne demek
Tamm TDKO zaman o kelimeyi cümle içinde kullanın
Evet mesela eltin uyuyo ama biz burda onu konuşuyoruz burada gayet kaliteli insanlarda var konuştuğum sorular sorduğum siz hariçKaliteli cevap arıyorsan kaliteli şeylerle ilgilen burda kalite araman ne kadar kaliteli bir hareket... Kaliten belli gecenin 3 ünde burda olmandan
Ay niye öldüreyim kocamıSu durumda eşinizi oldurmeniz gerekirdi ama bilemedim
Uff size laf anlatamam bn kadına bisey demedim zaten eşim yüzünden kadını görmek istemiyorum diyorm
O zaman onlarla konuş bacım niye benim konumdasn :)) niye yaniEvet mesela eltin uyuyo ama biz burda onu konuşuyoruz burada gayet kaliteli insanlarda var konuştuğum sorular sorduğum siz hariç
Konumu okumadnz galibaEşinizle ne ilgisi var? Merak ettim.
Tamam eltinide çağır o zamanO zaman onlarla konuş bacım niye benim konumdasn :)) niye yani
Bay canım uyudum ben ikizlerim zekadan bahsetme bana nasıl canım isterse öyle cevap veririm o an canım onu söylemek istedi sana çiğ tavuk
Fesatlık bence başka şeylerde var düğünden öncesi mesela tek bir olaylık değil bişey söyleyince de hakarete geçiyor doğru konuşmayıp gaz verseydik öğrenirdik ama işteeeeVay arkadaş sanki taht varisleri şehzadelerin eslerisiniz demek oyle olsa kadini bogdurursunuz
bu ne hava bu ne afra tafra kadın size bir kötülük yapmamış tek laf etmemiş patavatsizligi esiniz yapmis (ustelikte kayinbiraderiniz bunu esine anlatmis mi bunu bile bilmiyoruz belki de anlatmadi )alt tarafi iki erkek kardeşin eslerisiniz eviniz ayrı yolunuz ayrı bu nedir ? La havle ya Rabbi mübarek sahur vakti
Ayrıca hadi diyelim kayinbireder kendi eşime bunu anlattı kadin bunu yaymamis kullanmamış ne yapmış bu kadın? Ne çeşit bir evlerden ırak versiyonsunuz valla çözemedim Allah eşinize yardım etsin amin
O senin kulvarda sen bulTamam eltinide çağır o zaman
Konumu okumadnz galiba
Benim adıma yorum yapar olmuş birileri bu ne hız dha ben okumadım bileFesatlık bence başka şeylerde var düğünden öncesi mesela tek bir olaylık değil bişey söyleyince de hakarete geçiyor doğru konuşmayıp gaz verseydik öğrenirdik ama işteeee
Sonradan utanacağınız şeyler yapmamayı öğrendiniz mi bariYok nem kapma değil eşimin yüzünden kadının karşısında rencide olmak istemiyorum
Muğla’da ev tutturmak bile inat bence habababbabababsbbBbHbbaBoşboğaz olan eşiniz kadının ne suçu var diyorum insan bağlantıyı kuramıyor nefret etmeniz açısından hani oda dedikodu mu yapmış başkalarına ne yaniEşiniizi cezalandırmak istiyorsanız tatile bile gitmemeniz lazım.
Kiz o laf taşımış yaAy niye öldüreyim kocamı
Ben nefret ediyorum demedim ki sadece eşimin yüzünden görüşmek istemiyorum dedim esim kardeşiyle görüşsun ben eltiyle görüşmeyeyim diyorumBoşboğaz olan eşiniz kadının ne suçu var diyorum insan bağlantıyı kuramıyor nefret etmeniz açısından hani oda dedikodu mu yapmış başkalarına ne yaniEşiniizi cezalandırmak istiyorsanız tatile bile gitmemeniz lazım.
Kadın suçlu demedim zaten bndeKiz o laf taşımış yakavganizı o anlatmış o suçlu değilde yüzde on ihtimal kavganızı duymus olma ihtimali olan ama hiç bir şekilde bunu belli bile etmeyen kadın niye suçlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?