- 19 Mayıs 2020
- 47.325
- 212.607
- 598
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Kendimi rencide olmuş gibi hissetmemek adına gitmek istemiyorumHaksızsınız. Gidip hâl hatır sormak kötü bi şey mi, görüşmek istemeyecek ne var ortada? Ayrık otu gibi durmayın. Ailesiniz.
Sorun elti değil aslında sorun eşimin kardeşine anlatması ve illaki o da evliliğimzde sorun olduğunu eşine anlatmıştır oysa hersey gizli kalmalıydiBen de elti konusu açayım diye zorlasam bu kadar olur sanırım. Eltim de yok bu arada.
Eşiniz anlatmasa iyiymiş ama olmuş bitmiş, rencide olmazsınız böyle bi şeyden, öyle hissetmeyin.. Evliliğin başında olabilir öyle şeyler, milletin kavgalarına bütün aileler karışıyor burada neler okuyoruz, sizinki hiç kafaya takacak bi şey değil.. Girin eşinizin koluna gidin, tanışın, belki çok seveceksiniz birinizi..Kendimi rencide olmuş gibi hissetmemek adına gitmek istemiyorum
Eltinin rolü ne tam olarak burda?Sorun elti değil aslında sorun eşimin kardeşine anlatması ve illaki o da evliliğimzde sorun olduğunu eşine anlatmıştır oysa hersey gizli kalmalıydi
Yok evinde hiç kalmayacagz zaten sadece eşimin yüzünden dolayı kadını görmek istemiyorum
Allahım sonunda anlayan birisi çıktı :) aynen tam olarak öyle oldu olaylar basitti fazla alışveriş yapmak fazla yemek bunlardan tartışıyorduk olay büyüyordu kusuyorduk o arada eşimin de canı sıkılınca bunları kardeşine anlatmış tartıştık evliliğe alışamadık diyeBen anladım seni.
Eşinle aranızdaki olayları biliyor diye bir çekince oluşmuş sizde.
Peki eşinle arandaki olay ne idi ?
Bilse eltin ayıp olacak bir şey mi?
Teşekkür ederimEşiniz anlatmasa iyiymiş ama olmuş bitmiş, rencide olmazsınız böyle bi şeyden, öyle hissetmeyin.. Evliliğin başında olabilir öyle şeyler, milletin kavgalarına bütün aileler karışıyor burada neler okuyoruz, sizinki hiç kafaya takacak bi şey değil.. Girin eşinizin koluna gidin, tanışın, belki çok seveceksiniz birinizi..
Her evlilikde sorunlar oluyor önemsiz basit şeylerdi ki halen evlisinizSorun elti değil aslında sorun eşimin kardeşine anlatması ve illaki o da evliliğimzde sorun olduğunu eşine anlatmıştır oysa hersey gizli kalmalıydi
40 gün 40 gece muhteşem düğünlerinden bahsetmelilerdi.Dugunden sonra gezmeye gittiler derken? Ne yapmalilardi onu anlamadim ben
Ne biliyorsun da konuşuyosn senin evliliğinde hiç mi sorun olmadı ayrıca benim kocam la öyle aman aman sorunum olmadı ufak tefek şeyler ve evlilign ilk aylarında olacak şey ele güne deigiin de kardeşi kocam beni aldatmadı dövmedi neyine kocamı bırakcam pardonEle güne dedikodunuzu yapan, sizden dert yanan, sizi çekiştiren kocanız. Asıl suçlu yanınızda ve ondan vazgeçmeye niyetiniz yokken diğer insanlarla görüşüp görüşmemeniz ne fark eder ki.
Bence deKendi kendinize sorun cikartmaya yer ariyorsunuz.
Allah razı olsun sizn gibileri de var burda çok sagoln öyle yapaym çekincede kalmıştımHer evlilikde sorunlar oluyor önemsiz basit şeylerdi ki halen evlisiniz
Görüşünce bakarsınız duruma size olan tavrına ondan sonra karar verirsiniz
Bunlar da bir şey yok bence kafaya takilmalik.Allahım sonunda anlayan birisi çıktı :) aynen tam olarak öyle oldu olaylar basitti fazla alışveriş yapmak fazla yemek bunlardan tartışıyorduk olay büyüyordu kusuyorduk o arada eşimin de canı sıkılınca bunları kardeşine anlatmış tartıştık evliliğe alışamadık diye
Kv ile iyiyim ikisinin arasını bilmem dediğim gibi eşimle sadece bir kez görüştüm takmadım daBunlar da bir şey yok bence kafaya takilmalik.
Ama eltiye bir takmisligin var diye düşünüyorum yine de.
Kv ile nasılsın?
Onlarin arası nasıl?
Eltin biliyorsa kv de de biliyordur.Kv ile iyiyim ikisinin arasını bilmem dediğim gibi eşimle sadece bir kez görüştüm takmadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?