Eltimle Sorunlarım

Abla kardeş olmak istediğinizi hissetmiştir de o yüzden daha da gerilmiştir diye düşündüm.
Benim görümcemle aram çok iyidir ama bana ablalık yapmak istese sıkılırdım mesela uzaklaşırdım ondan.

Her şeyden nem kaptığımı düşünmüyorum aslında
Eğer öyleysem bu konuyu açmak için biraz geç kalmışım.
Olabilir belki de gec kalmissiniz
Eltiniz avam olabilir, siz niye takinti yaptiniz ki, heheheh cok komiksin deyip gecemiyor musunuz? Meslek sahibi ,ozguven sahibi bir kadin olarak?

Siz samimi olmaya çalıştınız karşılık gelmedi, bundan sonra yapmanız gereken basit. Mesafeden zarar gelmez.

o mesela iki üç kelimelik cevaplar veriyor.

konusmayi sevmiyor olma ihtimali neden size cazip gelmiyor? neden mevzuyu munferitlestiriyorsunuz?

ben mesela kayınvalidemleri oturmaya çağırdığımda mutlaka onları da çağırırım. Ayrı gayrı olmasın diye. O bizi pek çağırmaz.

sizi cagirmak zorunda mi? esleriniz ortak anne babaya sahip, ortak anne babanin ortak gunlerinde elbette ayri gayri olmasin diye bir arada olunur ama bireysel oturmalarda neden sizi de dahil etsin ki?

sonuc; bence de takinti yapmissiniz. eltinizin sizinle sorunu var midir bilemem, gozlemlemek gerek ama sizin eltinizle bir sikintiniz oldugu belli.

Siz fazla dusundugunuz icin her hareketini ustunuze aliniyorsunuz gibi geldi bana.

Izmirin kizlari diye sarki bile var, guzeldir de. Bununla övünmüş. Size laf carpma yok bunda. Isminiz gecmemis memleketiniz gecmemis. Kiyaslama yapmamis. Gereksiz takinti yapmissiniz.

Sizden fazla hoslanmamis olabilir, mesafe mesafe diyoruz ya burada o da onu yapmaya calisiyordur belki?

Her zaman cagirma sen de, muhabbet etmiyorsa etme. Zorlama, akisina birak.

Elti takintisindan kurtulmaya bak bence. Abla kardes olamazsiniz bundan vazgec derim.

Ay bende öğretmenim keşke hava atacak kadar çok maaş alabiliyor olsaydık Klasik elti yahu boşver hiç büyütülecek bişey yok. O varken gül eğlen onu sinir et

Olabilir belki de gec kalmissiniz
Eltiniz avam olabilir, siz niye takinti yaptiniz ki, heheheh cok komiksin deyip gecemiyor musunuz? Meslek sahibi ,ozguven sahibi bir kadin olarak?
Meslek sahibi ve özgüvenli bir kadın olarak, çok komiksin demeye bile gerek duymayıp, cevap vermemeyi tercih ediyorum.
Ve onun gösteriş çabasına rağmen, ayıbını daha çok söylemek yerine tam tersi, iyi niyetimden ödün vermeyip yine bir ortamda ilk adımı ben atıp halini hatrını soruyorum.
Eşimle, ailemle, eşimin ailesiyle ve mesleğimle o kadar mutluyum ki, inanın bir başkasını kıskanmaya, ona özenmeye hiç ihtiyacım yok ve bunun bana bir şey katmayacağını bilecek kadar olgun bir insanım.
Eltime karşı bir saygısızlık yapmamış olmama, hala ona karşı iyi davrandığımı söylememe rağmen benim "takıntılı" bir insan olduğumu nerden çıkardınız bilmiyorum, ama yine de saygı duyuyorum yorumunuza :) Belki de dediğiniz gibi geç kalmışımdır :)

Çok görgüsüz bir eltin var. Ne o öyle altın olsa duruma koysam falan. Çok basitçe.
Sakın onunla bu konuda muhabbet kurma. Biraz kompleksli görünüyor.
O sana ne kadar soğuk davranıyorsa sen de öyle davran.

ARADA SIRADA bile demiyorum diye belirtip, o kadar nadir çağırdığını söylemiştim aslında.
Takıntı yaptığımı düşünmüyorum arkadaşlar ya :) Sadece bundan sonra aynı yakınlıkla mı yoksa daha mı soğuk devam edeyim diye sizden de fikir almak istedim.

Çok görgüsüz bir eltin var. Ne o öyle altın olsa duruma koysam falan. Çok basitçe.
Sakın onunla bu konuda muhabbet kurma. Biraz kompleksli görünüyor.
O sana ne kadar soğuk davranıyorsa sen de öyle davran.
Bende bundan sonra biraz daha mesafeli davranmayı düşünüyorum Ne kadar gelirse o kadar giderim, ne söylerse o kadar söylerim, en sağlıklısı :)

o zaman sunu diyebilirim, ne oldugunuzdan bir adim geri ne de ileri. siz sadece sayginizi koruyarak aldiginiz aile terbiyesine uygun bir iliski surdurun.

Bundan sonra eskisi kadar sık çağırmamayı, aynı şekilde mesafeli davranmayı düşünüyorum bende.
Gerçekten ona karşı iyi niyetliydim bu zamana kadar, ailesi yanında yok, evlenip buraya yerleşti o yüzden biraz arkadaş, biraz kardeş gibi olmaya çalışmıştım ama o bunu istemiyormuş demekki
Belki de benden hoşlanmamıştır olabilir herkes herkesi sevmek zorunda da değil sonuçta
İzmirin kızları güzeldir evet, benim eltimde güzel bir kadın. Bende kendimi beğenen biriyim. Birbirimizden az yada fazla bir durumumuz söz konusu değil.
Bunu kayınvalidemin yanında söyledi ve kayınvalidemde bana söylediğini düşünmüş olmalı ki , güzellik memlekette değil, kişinin duruşundadır diye cevap verdi.
Ben üstüme alındıysam kayınvalidemde mi üstüne alındı :)
Haklısınız , elti eltiliğini bilsin, abla kardeş olmaya lüzum yok, katılıyorum size :)

Cevap vermiyorsunuz,dert etmiyorsunuz ama demek ki bilinc altinda sorun etmissiniz ki buraya konu actiniz. Ben dert etmedigim seyleri dile bile getirmem. Uzun uzun da anlatmissiniz,o soyle yapti ben boyle dusundum kvm su cevabi verdi diye ortada olan bir sey de yok aslinda. Izmirin kizlari guzel demis mesela elti hanim,ama siz uzerinize alinmissiniz bence eger balikesirliler ne kadar da cirkin demediyse. Takinti dememin sebebi bunlar. Biz sizin anlattiginiz kadariyla biliyoruz ama belki de elti hanim hic bir sey yapmiyor ama siz uzerinize alip kendinize problem ediyorsunuz, elti hanima cevap vermeyerek "saygiliyim" diyorsunuz.

Takintili olmak suc degil ki.

o zaman sunu diyebilirim, ne oldugunuzdan bir adim geri ne de ileri. siz sadece sayginizi koruyarak aldiginiz aile terbiyesine uygun bir iliski surdurun.

Evet, ben ona iyi yaklaştığım halde o bana bu şekilde yaklaşınca üzüldüm doğru. Kendime dert ettim evet. Çünkü ben kendi ailemden de bu şekilde gördüğüm için, ortamdaki herkesin samimi olmasına öyle alıştım ki böyle soğukluklar pürüzler olunca kendimi o ortamda tam anlamıyla huzurlu hissedemiyorum bu da belki karakter meselesi olabilir, yani umursamamazlık yapamıyorum bu belki kötü bir özellik ama böyle.
Evet belki eltim hiç bişey yapmıyor ben buraya böyle yazıyorum
Ama ben belki hiç bir şekilde takıntı yapmayıp iyi niyetli düşünüp bura yazıyorum bunu bilemezsiniz.
Cevap vermemek ve üstüne bir de olması gerekenden iyi davranmak, sırf kimse üzülmesin kırılmasın diye evet bu bence bir saygıdır, edeptir, terbiyedir.
Kişi sana ne yaparsa yapsın, ona hep bir bardak suyla git şeklinde öğretildi bana

Kadın sana soğuk sen ister sıcak ol ister soğuk

canım ikinizinde meslegi var ve sende iyi alıyorsun tr sartlarında.hatta bazı ögretmenler senden düşük alır .

belki sana öylede geliyor olabilir sanki herkes ögretmen budevirse yani bir doktor degil arabızda cok fark yok

sen biye onu cagırıyorsun sendw cagırma kv ler yalnız gelsinler.

övünürse övünsün güzelliği ile de herkesin alıcısı almıs. bide övünen insan zatn bostur kendini ispat etmeye calısıyor bence tınlama dediklerine gül gec.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…