Eltimle Sorunlarım

Salla gitsin yaaa. Benim elticiklerimi anlatsam agzin açık kalır. Ben takmamaya öğrendim ve inan daha mutluyum. Hiiiic umurumda değiller onları ve düşüncelerini sözlerini düşündüğüm zamanlara yazık. Güzel kafamı onlarla yoramam. Sende dene.
Not. Ben hepsinin küçüğuyum şimdi onlar pesimden dolanıyor

Kızımın adı Miray kızımdan sonra bir oğlu oldu adını Giray Koydu eltimle kaynım.Düğünümüze gelmediler evimdeki eşyama kadar göz dikip istediler.Küçücük sabi kızıma bile dil uzattılar fesatlıktan yıkılıyorlar karı koca daha anlatayım mı varsın sizinkiler soğuk dursun benimkiler de keske öyle olsa başka ne isterim benden uzak cehenneme direk.

Size alışamamış olabilir, ben normalde herkesle çok kolay anlaşabilen biriyim ama eltime alışamadım bir türlü. Ortama o gelince bıcır bıcır konuşan ben gidiyor nemrut bir şey geliyor. Sorguluyorum kendimi neden yapıyorum diye , hatta kayınvalideme dedim ben ısınamadım henüz gelmiyor içimden diye. o da çok normal bence zamanı var herşeyin zorlama kendini dedi, o yüzden eltinizi anlıyorum. siz de onu anlayın bence..:)

Dinime küfür eden müslüman olsa!!! O size aklı sıra hava atıyor siz onun bu tavrına sinir oluyorsunuz ama aynı şekilde övünerek karşılık veriyorsunuz "herşey ortada " falan . Yani iki elti de birbirinizi kıskanıyorsunuz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…