Eltimle Sorunlarım

Çok fazla takıyorsunuz bence. Onun maaşıda senden çok farklı değil bu ülkede öğretmen maaşları ortada..

Bende sorunlar yaşıyorum bir türlü yıldızımız barışmıyor. Ben susan taraf oluyorum o arkamdan da yüzüne de kırıcı konuşur. Altan alıyorum duymamazlıktan geliyorum 3 ayda bir görürüm şükür. En iyisi takmicaksin sohbetini kısa tutacaksin. Susan ağız kazanır bence..

Ben bi sorun göremedim. Seni niye kıskansın onu da anlamadım. Eşyalarınızı kıskandığını düşünmüşssün eee çoook olan öğretmen maaşıyla( ki en çok alan maaş 3400 olsun) yenisini alır. Sen elmayı seviyorsun diye elmada seni sevmek zorunda değil!!!

Bence mesleğiyle ve maaşıyla olan kısım sana öyle geliyor, zira öğretmen maaşından pek farklı değil senin maaşın da.. Ya da o senin daha düşük kazandığını mı düşünüyor acaba?

Hiç tak

Benimde eltim var ayni binaya gelin geldik. Senin başından geçenler benimde başımdan geçti. Bende istedim oturup dertlesiriz iyi arkadaş oluruz umuduyla yaklaştım hEp. Bana misafir gelirdi kocam tarafı ,ben onuda cagirirdim yeni diye ,aileye alıssin diye .baktım o beni çağırmıyor.birde diger eltimin yanında demiski "herkesin evi ayrı yolu ayrı ben bana misafir geldiğinde onu çağırmak zorunda değilim "demiş. Bende ozaman anladım herkes senin gibi düşünmüyor. Sonuçta aynı binada olmamıza rağmen ben onla ortalama 2.3 ayda bir anca gormusumdur. Eltin senin gibi düşünmüyorsa uzak dur .heleki laf hiç sokma oda sokarsa seslenme olsun bitsin .Atalar ne d3mis"deriden post eltiden dost olmaz"biz etliyiz ama 2 eltimde kafama göre olmadığı için çok içli dışlı değiliz.

İlk önce hareketlerini önemsemeyerek işe başlayabilirsiniz mesela.

Kafana takma oldugun gibi ol o seninlw ugraşırsa sen kayde alma catlasın.maaş yarıstırmak eşya yarıştırmak cok yanlis bence.

Ogretmrnler yazin maas almiyor mu?

Mesela kv'ni evine davet ettiğinde eltini çağırma.
O nasıl ayrı gayrı olsun diye sizi çağırmıyorsa, sen de onu çağırma ayrı gayrı olsun.
Bir de mesafeli ol, bırak ne düşünürse düşünsün.

Öğrencilerine acıdım .. hiç böyle bir öğretmenim olmasını istemezdim

Konu sahibi kızcağız gayet masumane isteklerle yaklasmis yeni ailesine, yok seninle konuşmak zorunda mi yok evine cagirmak zorunda mi ...ne bicim yorumlar.
Eltiler illa dusman olmak zorunda mi, ayni ailenin iki gelini olarak ve aileye sonradan giren kisi olarak yakinlik kurmak istemesi cok güzel.
Ve evet eltisi yakin olmak zorunda degil,o da belli etmis tavrini. Konu sahibi de bundan sonra ona gore mesafeli davranir.
Benim mustakbel eltim de cok ama cok sicak davranıyor. Ben normalde o kadar yakin davranamam bu kadar kisa surede ama onun ictenligini de goruyorum, benden 10 yas kucuk. Sırf kendini kotu hissetmesin diye kendimi zorluyorum karsilik verebilmek icin.
Her elti de yaris icinde olacak diye bir sey yok ayrica niye herkes bu kadar kotu düşünüyor anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…