- 14 Mart 2019
- 2.005
- 2.543
- 133
- Konu Sahibi huzurarayan
-
He heKonuyla bunun ne alakası var? Hırsızlık konusunun altına “aman çaldığı kaç paralık şey ki” yorumunu görürseniz yazın bunları da, şimdi burada bu ne alaka? Sizin başka sıkıntılarınız var belli ki. Olayı kendinizle içselleştirmişsiniz ama tam olarak hangi kısmıyla bilinmez.. Bu öfkeyle de çok yaşamazsınız ben söyleyeyim. Kanı bozuklar, o eltinin çocukları gibi çocukları var demek ki diye çocukları hedef alacak kadar da gözü dönmüşsünüz. Tedavi olun acilen.
Fakültesi işletme fakültesi diye geçiyor ya düz mantık gittim sen bana bakmaAy dur beni de şüpheye düşürdün şimdi
Ama niye yapamasın ki? Lisans mezunu olacak sonuçfa
He heHiç reaksiyon vermeyecektim ama beğenmeyenlere laf atınca inadına beğenmedi atasım geldi
Eltinin çocukları gibi derken?
Nesi varmış çocuğun o yaşlarda siz hiç hata yapmadınız
6 yaşında bi çocuktan bahsediyoruz farkındasınızdır umarım
Ya lise diploması mi göstereyim ne diyorsun amacın ne saçma sapan konuşup canımı sıkıyorsun. Öğretmenim mi dedim okudum dedim Allah akıl fikir versinBenim derdim sizin sağlık çalışanları üzerinde tez hazırlamanız değil.
Derdim çocuk gelişimciyim diye yalan söylemeniz. Şunu bir kabul edin.
Düzenleme: konu sahibinin yazdığı alıntılanan kimlik bilgilerini belirten içerik silinmiştir.Ya lise diploması mi göstereyim ne diyorsun amacın ne saçma sapan konuşup canımı sıkıyorsun. Öğretmenim mi dedim okudum dedim Allah akıl fikir versin
He heHiç tanımadığınız bir insanı hırsızlıkla itham edecek kadar gözünüz dönmüş,etrafınızdaki insanlara üzüldüm cidden.
Siz onu da göremiyorsunuz. Yazık.Hayır sakin olmalıyım sakin. Nalburum size nal çakmamı isterseniz yardımcı olurum. Çünkü sadece önünüzü görebiliyorsunuz
Bulmayin beni gerek yok. Şunlar yüzünden zaten ne var ne yok döktüm ortaya Allah'ım sabır verSil kuzum tezinin adını. Ben buldum seni. Mesajı sileceğim. Görünce beğen.
Eee yani iyi mi yapmış anneniz ?Vallahi benim annem. Bir yere gittiğimizde kaşını kaldırırdı asla o şeyi yapmazdık. Hele birşeyi izinsiz almak mı asla
Hah işte itiraf edin. Çocuk gelişimci değilsiniz. Olsa olsa meslek lisesi olduğu için çocuk gelişimi meslek elemanı unvanını alırsınız.Ya lise diploması mi göstereyim ne diyorsun amacın ne saçma sapan konuşup canımı sıkıyorsun. Öğretmenim mi dedim okudum dedim Allah akıl fikir versin
Tabi yaAy dur beni de şüpheye düşürdün şimdi
Ama niye yapamasın ki? Lisans mezunu olacak sonuçfa
Ben lise mezunu hatta lisans mezunu ve yüksek lisans öğrencisiyim siz de haklısınızHah işte itiraf edin. Çocuk gelişimci değilsiniz. Olsa olsa meslek lisesi olduğu için çocuk gelişimi meslek elemanı unvanını alırsınız.
Delireceğim.Bulmayin beni gerek yok. Şunlar yüzünden zaten ne var ne yok döktüm ortaya Allah'ım sabır ver
Siz eltinizin anneliğini sorguluyorsunuz ama...Gayet güzel bir anneyim. Hem çalışıp hem çocuğumun gelişimiyle ilgilenen başarılı bir anne. Herkesin basarabilecegi birşey değil kendimle gurur duyuyorum. Gece yarısı uykumdan uyanıp çorba da yapıyorum ertesi güne. Kimsenin haddi değil benim anneliğimi sorgulamak
Lisansınız eğitim fakültesi okul öncesi öğretmenliği mi?Tabi ya
Ben lise mezunu hatta lisans mezunu ve yüksek lisans öğrencisiyim siz de haklısınız
Hayır ben eğitimci değilim bak gerizekalıya anlatır gibi de anlatayım. DÖRT SENE HANİ ELİNDEKİ BAS PARMAKTAN SONRAKİ PARMAKLAR KADAR LİSE OKUDUM. LİSE EGİTİMİ O KADAR OLUYOR. SONRA DORT SENELİK YİNE AYNİ SAYI KADAR LİSANS EĞİTİMİMİ TAMAMLADIM AMA O OKUL ONCESİ OLAN YANİ COCUK GELİŞİMİNİN ALT DALI OLAN BÖLÜM DEĞİL. HEH İŞTE O LİSANS EĞİTİMİNİ BÖLÜM İKİNCİSİ OLARAK BİTİRDİM SONRA YÜKSEK LİSANSA BAŞVURDUM ONU DA KAZANDIM. 1 SENE DERS AŞAMASINI GEÇİP TEZE BAŞLADIM. BİR DANIŞMAN HOCAM VAR ONUNLA ÇALIŞMALARI YÜRÜTTÜK HATTA TEZ SAVUNMASINA BİLE GİRDİM.Lisansınız eğitim fakültesi okul öncesi öğretmenliği mi?
Sadece konuyu okudum. Yemeği siz yapıp bırakacaksınız o sadece yedirecek, yemeğini gün gün menüleyip,hazırlayıp verirseniz bu sorun ortadan kalkar. 6 yaşında ki çocuğa sen hırsız misin ne demek ? Şaka gibisiniz... çocuk bu hata da yapar yanlista ne sıfatla çocuğa hırsız misin diye uyarıyorsunuz,tavirlariniz normal değil . Ortalik yerde öğüt verilmeyeceği gibi 6 yaşındaki çocuk tekken de bu şekilde uyarilmaz.Merhaba arkadaşlar. Eltimle yakın yerlerde oturuyoruz. Kendisi çok iyi bir insandır, merhametlidir. Ben çalıştığım için çocuğuma da bir miktar ücretle bakıyor. Çocuğuma bakarken rahatsız olduğum şeyler var. Mesela çocuk sürekli uyuyor, genelde hazır çorba, makarna yediriyor. Tabi akraba olduğu için birsey de diyemiyorum. Neyse kendi çocuklarına da bu tarz şeyler yediriyor hatta çocukları sürekli abur cubur yiyor. Bazen istemsizce onun çocuklarına karışıyorum. Çünkü bazı şeyleri yanlış buluyorum. Mesela biz birlikte tatile gittik. Dönerken yolda bir yerde durduk. Onun 6 yaşındaki oğlu bir mağazadan izinsiz birşey aldı. Ben gördüm uyardım. İkinciye yine yakaladım çok kızdım. Sen hırsız mısın böyle şeyleri hırsızlar yapar, yapma bırak dedim. Eltim orada kendi çocuğuna tepki göstermek yerine bana tepki gösterdi. Neymiş onu kenara çekip söyleyecekmişim. Peki çocuk nasıl doğruyu öğrenecek? Bana küsmüş ben de ona küstüm burada kim haklı?
Siz bildiğiniz gibi davranınSadece konuyu okudum. Yemeği siz yapıp bırakacaksınız o sadece yedirecek, yemeğini gün gün menüleyip,hazırlayıp verirseniz bu sorun ortadan kalkar. 6 yaşında ki çocuğa sen hırsız misin ne demek ? Şaka gibisiniz... çocuk bu hata da yapar yanlista ne sıfatla çocuğa hırsız misin diye uyarıyorsunuz,tavirlariniz normal değil . Ortalik yerde öğüt verilmeyeceği gibi 6 yaşındaki çocuk tekken de bu şekilde uyarilmaz.
Kuzum sen poh pohlanarak simartilarak büyüme ile , cocukla olmasi gereken bizim anlatmaya çalıştığımız konusma dilini, yanlis doğruyu anlatabilme yontemlerini karıştırıyorsun.Gelmedi gelecek nesil için daha da çok endişelendim. Kendim çocuk gelişimi okudum pohpohlanarak yetişen çocuklarla çok uğraştım. Allah benim çocuğumu korusun sizin çocuklarınızdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?