Eltimle Tartışmamız

Hiç reaksiyon vermeyecektim ama beğenmeyenlere laf atınca inadına beğenmedi atasım geldi
Eltinin çocukları gibi derken?
Nesi varmış çocuğun o yaşlarda siz hiç hata yapmadınız
6 yaşında bi çocuktan bahsediyoruz farkındasınızdır umarım

Başta herkes insan gibi davransa anneligime laf söylemeye falan kalkışmasa belki hatamı kabul ederdim. Ben asla öğretmenim demedim evet yüksek lisans yapıyorum hocam falan diyorlar okuldakiler ama asla eğitimci değilim. Kızdığım nokta bu işte. Demedigim şeyleri dediğimi söylediniz, etlerim onun dolabında dediğim için linç ettiniz. Ben sizin bu üslubunuzla hatalı olsam da kabul etmem. Beni eğitimsiz yaptınız asla bilmediğiniz konularda yargıladınız. O yüzden dediklerinizi zerre umruma takmıyorum. Bir de gidip yanlış anlayan herkese doğrusunu anlatıyorum umrumda bile değil ne anlarsanız anlayın.

Sonra annesi nasıl olsa sonradan ödüyor diye tekrar alsın çok mantıklı

Çocuk rencide olmadı küçücük dukkan diyorum nesini anlayamıyorsunuz?
Birisi size hırsız mısın dese kimse olmasa dahi rencide olmaz mısınız?
Yapayalnız olsanız dahi utanırsınız.
Sizin altı yaşında bir çocuğu utandırmaya hakkınız yok.

İşte yukarıda watson dese bu düşünceleriyle tam örtüşürdü. Oradan kaybetti. Halbuki eleştiriye açım olsa, hatasının farkına varsa.

Çocuk rencide olmadı küçücük dukkan diyorum nesini anlayamıyorsunuz?
yahu illa birinin duyması mı gerek. çocuğun kendine direk böyle bir şey söylendiğinde çocuk bunu siz söylediğiniz için bile rencide olur. bende şımarık çocuk yetiştirilmesini sevmem ama siz de 6 yaşındaki çocuğa kurulmuşsunuz sanki. bırakın kim nasıl yetiştiriyorsa yetiştirsin.

Bence de rencide olmuşsunuzdur gerçekten. Sizin gibi biri var etrafımda iyi niyetinden eminim sevdiği için iyi olmamız için müdahale ediyor biraz da patavatsızligindan ben de bazen bozuluyorum ama o iyiliğini gördüğüm için kalbini biliyorum küsmek aşırı yani. Bence eltin ile bu konuyu masaya yatırın

3 saat uyanık kalan çocuğa bakıyor diyorsunuz, kaç saat eltinizde kalıyor?Ne kadar ücret veriyorsunuz? Ayrıca eltinin çocuğuyla ilgili hiçbir şeye karışamazsınız, can güvenliğiyle alakalı olanlar dışında.

Ya sorun şurada. Eşim de karışır ona kızarım bırak annesi babası desin diye. Ama sonra ben duramam. Mesela bayramda çok şeker yiyip hastalanıyor diye yeme diye kızıyorum.halbuki annesi demiyor

Sonra annesi nasıl olsa sonradan ödüyor diye tekrar alsın çok mantıklı
Yok ya o anda parasını ödemesi gerektigini anlasin diye öyle dedim. Sonrasında annesi konuşur evde. Parasini vermeden alamayız. Her zaman yanımızda yeetrince para bulunmaz. Paramiz yeterse alabiliriz diye

Ya sorun şurada. Eşim de karışır ona kızarım bırak annesi babası desin diye. Ama sonra ben duramam. Mesela bayramda çok şeker yiyip hastalanıyor diye yeme diye kızıyorum.halbuki annesi demiyor
Bu karışma huyu hayatınızın her tarafına sirayet edebilir güzel bir huy değil torpulemeye çalışın

Bilmediğini söyleyemeyecek kadar cahil çünkü.
Bu sitede sorsan herkes çocuk gelişimci
2 kitap okuyan, 100saat çocuk bakımı kursuna katılan çocuk gekişimciyim diyor
Ben bölüm birincisi olarak mezun okdum yine de yüksek lisans bitene kadar uzmanım demedim ya
Sinirlendiğim konu alanımıza herkesin musallat olması
Kadın 5 yıl çocuk bakıyor. Çocuk gelişiminden anlıyorum diyor mesela. Delirmemek elde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…