- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.827
- 348
- Konu Sahibi huzurarayan
-
Ama bu marketin ortasinda bagirararak olmaz işte. Annem böyle yaptı biz yapmadik bir daha birşey yok. Siz korktugunuz için yapmadınız o davranışı tekrar. Asıl olan çocuğa o davranışın neden yanlış olduğunu anlatmaktır . Asıl o zaman çocuk yanlış olduğunu anlar , bir daha yapmaz.Yaptığı hırsızlık olmaz ama tekrar yapmaması için onun hırsızlık olabileceğini bilmesi lazım ya hani.
Konuyu tatlıya bağlamak için yazmıştım ama uzun süredir gördüğüm en sabit fikirli insansınız. Dediklerimiz umurunuzda değilse gidin evinizde eşinizle dertleşin o halde. Size kötü bir laf ettiğimi düşünmüyorum. Ben yanlış anlaşılmaların olası nedenlerini bile yazdım mesajımda. Okul öncesi öğretmeni demenizi liseden kalma ağız alışkanlığına bağlayıp konuyu kapatmanızı bekledim. Siz hala ben haklıyım….Başta herkes insan gibi davransa anneligime laf söylemeye falan kalkışmasa belki hatamı kabul ederdim. Ben asla öğretmenim demedim evet yüksek lisans yapıyorum hocam falan diyorlar okuldakiler ama asla eğitimci değilim. Kızdığım nokta bu işte. Demedigim şeyleri dediğimi söylediniz, etlerim onun dolabında dediğim için linç ettiniz. Ben sizin bu üslubunuzla hatalı olsam da kabul etmem. Beni eğitimsiz yaptınız asla bilmediğiniz konularda yargıladınız. O yüzden dediklerinizi zerre umruma takmıyorum. Bir de gidip yanlış anlayan herkese doğrusunu anlatıyorum umrumda bile değil ne anlarsanız anlayın.
O zaman bir makalesini at bana okuyayım. İsmini verme. İsim kısmını yollama. Olmaz mı?Ben de bu konuda evhamliyim diyelim
Para yok diyince anlayan çocuk olduğunu sanmıyorum maddi durumu gayet iyi çünküYok yao anda parasını ödemesi gerektigini anlasin diye öyle dedim. Sonrasında annesi konuşur evde. Parasini vermeden alamayız. Her zaman yanımızda yeetrince para bulunmaz. Paramiz yeterse alabiliriz diye
Benim çocuğum aynı şeyi yapsa aynı tepkiyi vermesini beklerdim. Evi dağıtıyor diye saçma sebeplerden dövdüğü çocuğununun hırsızlık yapmasına tepkisiz kalması canımı sıkıyor. Döv demiyorum. Aşırı karşıyım şiddete hele ki çocuğa.
Makale adı yazınca Google'da çıkamayacak öyle mi? 1 senedir makaleyle tezle uğraşıyorum ben yazınca çıkmayacak mı? Ama sana kendi tez konumu söyleyeyimO zaman bir makalesini at bana okuyayım. İsmini verme. İsim kısmını yollama. Olmaz mı?
Bende sordum ama cevap vermedi bana da bu konudaBen anlamıyorum yani kadını sevmiyorsunuz madem çocuklarını büyütme şeklini de sevmiyorsunuz nedne bu kadına çocuk baktırıyorsunuz?? Nedne adam gibi bir bakıcı bulmuyorsunuz?
Zaten meslek lisesinden işletme bölümü okuduysa nasıl sonra yüksek yaptı onu da anlamadım. Yüksek yapabilmesi için önce lisans okuması gerekmiyor mu? AÖF’den dört sene dahi okusa yapamaz değil mi normalde?Bu sitede sorsan herkes çocuk gelişimci
2 kitap okuyan, 100saat çocuk bakımı kursuna katılan çocuk gekişimciyim diyor
Ben bölüm birincisi olarak mezun okdum yine de yüksek lisans bitene kadar uzmanım demedim ya
Sinirlendiğim konu alanımıza herkesin musallat olması
Kadın 5 yıl çocuk bakıyor. Çocuk gelişiminden anlıyorum diyor mesela. Delirmemek elde değil
Ya çocuk ne anlasin biz zenginiz fakirizPara yok diyince anlayan çocuk olduğunu sanmıyorum maddi durumu gayet iyi çünkü
Tam 2 dk lık araştırmayla bu konuda yazılmış bir tez buldum. Üç değişken de var. İlk siz değilsiniz üzgünümMakale adı yazınca Google'da çıkamayacak öyle mi? 1 senedir makaleyle tezle uğraşıyorum ben yazınca çıkmayacak mı? Ama sana kendi tez konumu söyleyeyimDuygusal Emek, Kişilik Özellikleri ve tükenmişlik sendromu arasındaki ilişkiler. Sağlık çalışanları üzerinde araştırma yapıyorum. Bak bu üç konuyu Turkiyede birlikte araştıran olmamıştı bir de siz öğrendiniz şanslısınız
Aöften okuda yapabilir. Kabul edecek üniversite bulması lazımZaten meslek lisesinden işletme bölümü okuduysa nasıl sonra yüksek yaptı onu da anlamadım. Yüksek yapabilmesi için önce lisans okuması gerekmiyor mu? AÖF’den dört sene dahi okusa yapamaz değil mi normalde?
AA şaşırdım.Aöften okuda yapabilir. Kabul edecek üniversite bulması lazım
Okul öncesi öğretmenliği okudum demediniz mi? O zaman siz nalbur olmalısınız.Başta herkes insan gibi davransa anneligime laf söylemeye falan kalkışmasa belki hatamı kabul ederdim. Ben asla öğretmenim demedim evet yüksek lisans yapıyorum hocam falan diyorlar okuldakiler ama asla eğitimci değilim. Kızdığım nokta bu işte. Demedigim şeyleri dediğimi söylediniz, etlerim onun dolabında dediğim için linç ettiniz. Ben sizin bu üslubunuzla hatalı olsam da kabul etmem. Beni eğitimsiz yaptınız asla bilmediğiniz konularda yargıladınız. O yüzden dediklerinizi zerre umruma takmıyorum. Bir de gidip yanlış anlayan herkese doğrusunu anlatıyorum umrumda bile değil ne anlarsanız anlayın.
Literatürde sağlık çalışanları ile ilgili bir çalışma yok ya hemşire ya turist rehberleri ama ben geniş bir alanı aldım örneklem olarak. Sizin tek amacınız benim yazdıklarımı çürütmek olduğu için ne desem boş. Herşeye gayet cevap verebilecek durumdayım ama anlamayana ne desen boşTam 2 dk lık araştırmayla bu konuda yazılmış bir tez buldum. Üç değişken de var. İlk siz değilsiniz üzgünüm
Çocuk gelişimi alanına hakim olduğunuz kadar literatür tarama alanına da hakimsiniz sanırım.
Ay dur beni de şüpheye düşürdün şimdiAA şaşırdım.
Bilmiyordum bunu. O zaman yüksek kısmı doğru demek ki
Sil kuzum tezinin adını. Ben buldum seni. Mesajı sileceğim. Görünce beğen.Makale adı yazınca Google'da çıkamayacak öyle mi? 1 senedir makaleyle tezle uğraşıyorum ben yazınca çıkmayacak mı? Ama sana kendi tez konumu söyleyeyimDuygusal Emek, Kişilik Özellikleri ve tükenmişlik sendromu arasındaki ilişkiler. Sağlık çalışanları üzerinde araştırma yapıyorum. Bak bu üç konuyu Turkiyede birlikte araştıran olmamıştı bir de siz öğrendiniz şanslısınız
Benim derdim sizin sağlık çalışanları üzerinde tez hazırlamanız değil.Literatürde sağlık çalışanları ile ilgili bir çalışma yok ya hemşire ya turist rehberleri ama ben geniş bir alanı aldım örneklem olarak. Sizin tek amacınız benim yazdıklarımı çürütmek olduğu için ne desem boş. Herşeye gayet cevap verebilecek durumdayım ama anlamayana ne desen boş
Hayır sakin olmalıyım sakin. Nalburum size nal çakmamı isterseniz yardımcı olurum. Çünkü sadece önünüzü görebiliyorsunuzOkul öncesi öğretmenliği okudum demediniz mi? O zaman siz nalbur olmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?