Eltimle tartıştık

En nefret ettiğim insan tipi arkadan konuşan boş insan. Hakareti bile haketmis siz yine kibarca cevabini vermişsiniz

Aynen sanki ben çok meraklıyım ona ama ben çocuk değilim küslük olayını saçma bulurum konuşmam ama ortami da germem o var diye konuşmadan hiç bir şey yokmuş gibi davranırım. Niye susmam gerektiğini anlamiyorum böyle konuşma hakkı bulabiliyorsa kendinde cevabını da duyacak tabi ki

Bende meslek sahibi çalışan biriyim 2 tane daha eltim var hiç bir sorunum da yok. Ama bu büyük olan eltim sürekli laf sokar eleştirir ama konuşmasının da bı yeri var üstelik arkadan konuşuyor

Teşekkür ederim tepkim için asla suçlu hissetmiyorum keşke konuşma şeklini yapabilsem ses tonunu falan burdan o zaman az bile demişsiniz derdi herkes. Ama agladigim için üzüldüm çünkü bende o an ağlamak istemezdim ama elimde değildi

Tepkiniz abartılı da olsa haddini bildirmişsiniz en azından. Bazıları laf sokmaktan anlamaz. Bam bam yüzüne.

Bu memlekette çocuk yapsanız dert, yapmasanız dert. İkinciyi yapsanız dert, yapmasanız dert, yapmasanız dert. Arada yaş farkı olsa dert, olmasa dert. Sıkmayın canınızı. Ağzı olan konuşuyor.
Haklısınız teşekkür ederim

O size nasıl bakıcan diye densizce laf etmiş
Bekarım niye bakmayın deyip kapatabilirdiniz
Sizde uzatmisiniz
Sonra sen bana saygı ben sana saygı demişiniz
Ama Araniz da saygı hiç yok
Gerginlik her safhada
bir şey olsada birbirimize girsek havanız var gibi

Öyle bir hava hiç yoktu düzgün bir şekilde söylese bende aynı tepkiyi verebilirdim. Arkamdan ve burdan yapamıyorum çok alaycı bir tavırla soyledi. Saygı karşılıklı olur bugune kadar bı saygısızlık durum yoktu karşı taraf saygısını bozarsa bende bozarım

Kraliçe Elizabeth değilim sonuçta öyle değil mi karşımdaki saygısızlık yapınca o sizin görüşünüz efendim herkesin kendi düşüncesi diyip konuyu kapatiyim

Bu eltiler bu lafları söyleme hakkını nerden buluyor ya aman iyi yapmışsınız
Bana da eltim iki cocugunun arasi çok dedi 5 bucuk yas olacak
Kendisinin de 3 ve 4. Cocugunun arasında 5 yas var ee seninkiler de öyle deyince kaldı
İnsan bir düşünüp konusur

Yine de kibar cevap vermişsiniz bence.
Aynısı başıma gelse sanane lan benim çocuğumdan diye girerdim diye düşünüyorum.
Sizi hiç de haksız bulmadım, başlarım ortamına da millete de, canımı sıkanın canını sıkarım.

Sağlıkla gelsin kuzucuk.

Burda da gerginsin sakin ol
Onun niyeti zaten seni bozmak bu duruma getirmek
Sen de bu duruma düşme onun istediğini verme
Ben bu amaçla dedim
Bazen susmakta cevaptır hatta dediğini duymamakta onu yok saymakta siz sakin davransaydınız o istediğini alamiyacakti
Ve sinir olucaktı

Yapısal olarak sinirlenince ağlıyorum elimde değil
Üstelikte hamilesiniz daha çok duygusalsınız haliyle ağlamanız normal..

Bence direkt söylemekle doğrusunu yapmışsınız o nasıl herkesin içinde konuşuyorsa sizin de söz hakkınız var sizde konuşabilirsiniz.. içinizde kalmamış oldu. Kıskançlığın hat safhası ona kalmamış ikinci çocuğun derdi..

Son düzenleme:
Teşekkür ederim herkes bı değişik ne olması bekliyorlar anlamadım cevap vermedim yazsam niye cevap vermedin olurdu

Kraliçe Elizabeth değilim sonuçta öyle değil mi karşımdaki saygısızlık yapınca o sizin görüşünüz efendim herkesin kendi düşüncesi diyip konuyu kapatiyim
Niye kraliçe elizabet susuyor mu ne alaka
Bakin burda bile tavrınız gergin ve demek istedigimi anlamak yerine
Kraliçeyi araya sokuyorsunuz rahmetliyi

Bende kıskanç bı tavır sezdim açıkcasi tesekkur ederim herkes susmami beklemiş Bursalı abartı bulmuşlar ilginç valla

Niye kraliçe elizabet susuyor mu ne alaka
Bakin burda bile tavrınız gergin ve demek istedigimi anlamak yerine
Kraliçeyi araya sokuyorsunuz rahmetliyi
Susuyor demiyorum çok kibar davranır hanımefendidir ya onu kastettim. Burda eminim ki böyle böyle söyledi bende cevap vermedim desem. Neden cevap vermediniz niye karşılık vermiyorsunuz yazılırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…