Eltimle tartıştık

valla millet kafayı yemiş eltinize ne kime ne sizin çocuklarınızın yaş farkı. İsterse 5. Çocugunuz olsun hayırlı olsun deyip kendi hayatına bakması gerekir. İyi olmuş duyduğunuzu belli edip cevap vermeniz.

Evet teşekkür ederim sanırım buradaki herkes duymamazlıktan gelmemi bekliyordu çok şaşırdım. Başka zaman olsa niye cevap vermedin diyenler niye cevap verdin diyorlar.bazen biz kadınlar da hiç bir şey beğenmiyoruz

Susuyor demiyorum çok kibar davranır hanımefendidir ya onu kastettim. Burda eminim ki böyle böyle söyledi bende cevap vermedim desem. Neden cevap vermediniz niye karşılık vermiyorsunuz yazılırdı
Ben sus tepene çıkar demiyorum ki
Tabiki tepkini ver fakat onun sizi sınır edeceğini bildiğiniz yerde susup ekmeğine bal sürmeyip
Denk geldiği zaman alttan alttan sende sakınce
Lafını söyle sal ortaya taktik yap
Demek istiyorum ama anlamıyorsunuz
Aslında ben size iyi bir şey diyorum neyse

Bende kıskanç bı tavır sezdim açıkcasi tesekkur ederim herkes susmami beklemiş Bursalı abartı bulmuşlar ilginç valla
Ay yok ne susması kesin içinde bıraktı cevab vermedi diye düşünürken devamını okuyunca içimin yağları eridi ayyy çok sinirlendim yaa

Teşekkür ederim

Ay yok ne susması kesin içinde bıraktı cevab vermedi diye düşünürken devamını okuyunca içimin yağları eridi ayyy çok sinirlendim yaa
Cevap verdim diye sevinenler var şükür, bende burda görürdum cevap vermeyenleri herkes nasıl kızardı şimdi cevap verdim gene tepki aldım. Arası yok bunun sanırım

Hic bosa aglamayin oyle insanlar malesef degismiyor. Zaten fesat olmasa yuzune söylerdi ayrica ona ne bakan sensin. Hic sevmem soyle insanlari icleri kötü fesat. Hayirlisiyla kucagina al insallah

Teşekkür ederim
Evet MssPARE aslında kötü bir şey demiyor onun gibi bir kaç kişi ağlamanız o anda sert tavır takınmanız yerine o gıcık eltinin karşısında güçlü alaycı konuşmanız gerektiğini söylemeye çalışmışlar.. şimdi o elti aaaaa ben nededim ki şimdi havasına girmiştir diye kızıyorlar aslında herkes sizin yanınızda size hak veriyorlar

Hic bosa aglamayin oyle insanlar malesef degismiyor. Zaten fesat olmasa yuzune söylerdi ayrica ona ne bakan sensin. Hic sevmem soyle insanlari icleri kötü fesat. Hayirlisiyla kucagina al insallah
Evet işte anlatmak istediğim o an o herkes hayırlı olsun diyor ben kalkıp çıktığım an değişik bı tavırla söylüyor o an o kötü niyeti hissediyorum bakışlarından içeri girince tepkim o yüzden öyleydi

Bir de bayılın isterseniz ne abartmişsınız. O kadar lafı soyleyip sonra aglamaniz da ayrı saçma. Bir tepki verilir ama bu değil yani

Inşallah birtanesi inşallah gece gece dua aldım
Ama elti olmasin
Olursa beni o an bozan elliye güler geçerim sonra lafımı derim puzzle gibi paramparça olur
Vallaha öyle olursa burdan atlarım o eltinin üzerine iyyyyy gıcıklar yaaaa

Ona ne eltiye fikir soran yok ki
Konu sahibi haklı

Hic düsünme bile. O öyle herkese istedigimi söylerim kafasindaysa bir görmüs oldu. Bazi insanlar nedense böyle acik tepki verilmesine karsi oluyor. Yok aile ortami, yok ortalik gerilir felan da filan. Aileyse öyle davransin, dedikoducu pogaca yiyen teyzeler gibi degil. Ortami uzun vaadede böyle acik konuslmayan durumlar gerer asıl. Ben bizim ailede 30 senedir pasif agresif davranislar sergileyenleri izliyorum. Ya insan bir kere acik acik senin derdin ne diye bir sorar..yok.uzuyor da uzuyor. Aglamaniza takilmadim cünkü bazi insanlar sinirlenirken, haksizliga ugrarken gözü dolur aglar. Eskiden bende öyleydim. Simdi gülümseyerek gömüyorum

Aslında güçlü durdum ağlamak öyle değil sinir anı 1 2 damla göz yaşı. Cevabını alıp oturan da o tavır koyup kalkan da benim. Herhangi bi gerginligim de yok sadece tek bi gerginligim var kese oluştu mu sağlıklı bı gebelik mi bunun gerginliği var üstümde o kadar yoksa olayda ben kendimi haklı goruyorum

Boşver sallaaaaa ağzına sağlık

İnşallah bende öyle olurum çünkü ben ağlıyorum evet ya neden cevap veren insanlar agrasif görünüyor ki ben kimse bir şey söylemeden tutup da ona bir şey söylemedim sonuçta boş konuşan birine cevap verdim diye ben suçlu gibi oldum

ağzına sağlık az bile demişsin
Ona ne
Eltler ayrı bi kıskanç oluyor ya
Aynen öyle Ama ne saçma dimi bu kadında elti yani oda bir elti bak 4 eltiyiz diyor aralarında bir o çürük çıkmış anaaaam size ne milletin bebesinden ayy vallaha ben bile sinirlendim şurda o bir de gebe kadın hormonlar tavan şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…