Evet teşekkür ederim sanırım buradaki herkes duymamazlıktan gelmemi bekliyordu çok şaşırdım. Başka zaman olsa niye cevap vermedin diyenler niye cevap verdin diyorlar.bazen biz kadınlar da hiç bir şey beğenmiyoruzvalla millet kafayı yemiş eltinize ne kime ne sizin çocuklarınızın yaş farkı. İsterse 5. Çocugunuz olsun hayırlı olsun deyip kendi hayatına bakması gerekir. İyi olmuş duyduğunuzu belli edip cevap vermeniz.
Ben sus tepene çıkar demiyorum kiSusuyor demiyorum çok kibar davranır hanımefendidir ya onu kastettim. Burda eminim ki böyle böyle söyledi bende cevap vermedim desem. Neden cevap vermediniz niye karşılık vermiyorsunuz yazılırdı
Gebelikten kuzummmm İnshaAllah senide gorucezzzzzNiye kraliçe elizabet susuyor mu ne alaka
Bakin burda bile tavrınız gergin ve demek istedigimi anlamak yerine
Kraliçeyi araya sokuyorsunuz rahmetliyi
Ay yok ne susması kesin içinde bıraktı cevab vermedi diye düşünürken devamını okuyunca içimin yağları eridi ayyy çok sinirlendim yaaBende kıskanç bı tavır sezdim açıkcasi tesekkur ederim herkes susmami beklemiş Bursalı abartı bulmuşlar ilginç valla
Teşekkür ederimBen sus tepene çıkar demiyorum ki
Tabiki tepkini ver fakat onun sizi sınır edeceğini bildiğiniz yerde susup ekmeğine bal sürmeyip
Denk geldiği zaman alttan alttan sende sakınce
Lafını söyle sal ortaya taktik yap
Demek istiyorum ama anlamıyorsunuz
Aslında ben size iyi bir şey diyorum neyse
Cevap verdim diye sevinenler var şükür, bende burda görürdum cevap vermeyenleri herkes nasıl kızardı şimdi cevap verdim gene tepki aldım. Arası yok bunun sanırımAy yok ne susması kesin içinde bıraktı cevab vermedi diye düşünürken devamını okuyunca içimin yağları eridi ayyy çok sinirlendim yaa
Inşallah birtanesi inşallah gece gece dua aldımGebelikten kuzummmm İnshaAllah senide gorucezzzzz
EvetTeşekkür ederim
Evet işte anlatmak istediğim o an o herkes hayırlı olsun diyor ben kalkıp çıktığım an değişik bı tavırla söylüyor o an o kötü niyeti hissediyorum bakışlarından içeri girince tepkim o yüzden öyleydiHic bosa aglamayin oyle insanlar malesef degismiyor. Zaten fesat olmasa yuzune söylerdi ayrica ona ne bakan sensin. Hic sevmem soyle insanlari icleri kötü fesat. Hayirlisiyla kucagina al insallah
Bir de bayılın isterseniz ne abartmişsınız. O kadar lafı soyleyip sonra aglamaniz da ayrı saçma. Bir tepki verilir ama bu değil yaniMerhaba biz 4 eltiyiz bir de gorumcemiz var. Ailece kayınvalidemler de oturuyorduk. Bende daha çok yeni hamileyim 2. Bebeğime oğlum 5 yaşında. Yarında hamilelik için ilk kontrolüm var. İşte kadınlar oturuyor herkes hayırlı olsun falan dedi. Büyük eltim dışında 35 yaşında 2 kızı var. Ben kalktım mutfağa gidicem kapıdan çıkar çıkmaz 2. Çocuğa nasıl bakacak ne kadar erken ne gerek varmış hemen çocuk yapmaya( kendi çocukları arasında 2 yaş var ve çok net alaycı kötü bı niyetle söyledi) bende içeri girip şu ana kadar benim çocuğuma 1 bardak su vermemişsindir. Sen mi bakıp büyüttün de bu şekilde bunu söylüyorsun bı hayırlı bile olsun demeden bu nasıl terbiyesizlik dedim ve ağladım. Kayınvalidem bile 5 dk bakmamıştır benim oğluma ben nereye o oraya hiç kimseye asla bırakmam nasıl böyle saygısızca konuşuyor. Bundan sonra dedim karşılıklı saygılı konuşalım ben nasıl saygılı konusuyorsam sende saygılı konuş benimle dedim. Ben seninle konuşup görüşmem yolun açık olsun dedi bana. Bende çocuk muyuz biz kocalarimiz kardeş tabi ki aynı ortama girip konusulucak ama saygılı konusucaz dedim. Sonra da eşime söyledim ben eve geçmek istiyorum diye eve geçtik herkes bana hak verdi çünkü nasıl bı tavırla konuştuğu ortadaydı. Ben mi yanlis bı tepki verdim anlamıyorum
Vallaha öyle olursa burdan atlarım o eltinin üzerineInşallah birtanesi inşallah gece gece dua aldım
Ama elti olmasin
Olursa beni o an bozan elliye güler geçerim sonra lafımı derim puzzle gibi paramparça olur
Ona ne eltiye fikir soran yok kiFikrini söylemiş beğenir beğenmezsiniz.Yazdığınız gibiyse terbiyesiz kelimesi ağır kaçmış.Görüşünüzü daha sakin ifade edebilirdiniz. Biz eşimle beş yaş aranın normal olduğunu düşündük gibi diyebilirdin.Aile arasında biraz abartılı olmuş tepki..Onun yanlışı varsa sizin de var yazdığım gibi..
Aynen sanki ben çok meraklıyım ona ama ben çocuk değilim küslük olayını saçma bulurum konuşmam ama ortami da germem o var diye konuşmadan hiç bir şey yokmuş gibi davranırım. Niye susmam gerektiğini anlamiyorum böyle konuşma hakkı bulabiliyorsa kendinde cevabını da duyacak tabi ki
Aslında güçlü durdum ağlamak öyle değil sinir anı 1 2 damla göz yaşı. Cevabını alıp oturan da o tavır koyup kalkan da benim. Herhangi bi gerginligim de yok sadece tek bi gerginligim var kese oluştu mu sağlıklı bı gebelik mi bunun gerginliği var üstümde o kadar yoksa olayda ben kendimi haklı goruyorumEvetMssPARE aslında kötü bir şey demiyor onun gibi bir kaç kişi ağlamanıza o anda sert tavır takınmanıza ve o gıcık eltinin karşısında güçlü alaycı konuşmanız gerektiğini söylemeye çalışmışlar.. şimdi o elti aaaaa ben nededim ki şimdi havasına girmiştir diye kızıyorlar aslında herkes sizin yanınızda sizs hak veriyor
Boşver sallaaaaa ağzına sağlıkAslında güçlü durdum ağlamak öyle değil sinir anı 1 2 damla göz yaşı. Cevabını alıp oturan da o tavır koyup kalkan da benim. Herhangi bi gerginligim de yok sadece tek bi gerginligim var kese oluştu mu sağlıklı bı gebelik mi bunun gerginliği var üstümde o kadar yoksa olayda ben kendimi haklı goruyorum
İnşallah bende öyle olurum çünkü ben ağlıyorumHic düsünme bile. O öyle herkese istedigimi söylerim kafasindaysa bir görmüs oldu. Bazi insanlar nedense böyle acik tepki verilmesine karsi oluyor. Yok aile ortami, yok ortalik gerilir felan da filan. Aileyse öyle davransin, dedikoducu pogaca yiyen teyzeler gibi degil. Ortami uzun vaadede böyle acik konuslmayan durumlar gerer asıl. Ben bizim ailede 30 senedir pasif agresif davranislar sergileyenleri izliyorum. Ya insan bir kere acik acik senin derdin ne diye bir sorar..yok.uzuyor da uzuyor. Aglamaniza takilmadim cünkü bazi insanlar sinirlenirken, haksizliga ugrarken gözü dolur aglar. Eskiden bende öyleydim. Simdi gülümseyerek gömüyorum
Aynen öyle Ama ne saçma dimi bu kadında elti yani oda bir elti bak 4 eltiyiz diyor aralarında bir o çürük çıkmış anaaaam size ne milletin bebesinden ayy vallaha ben bile sinirlendim şurda o bir de gebe kadın hormonlar tavan şuanağzına sağlık az bile demişsin
Ona ne
Eltler ayrı bi kıskanç oluyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?