Eltimle tartıştık

Işte bu yAni fırsat verme ne kadar alttan alırsan ne kadar yok sayarsan o dahada deli olur
Bide değmez sinirle cevap verince insan dahada sinirleniyor
Oysa yav he he dese daha eğlenceli olur

Ve arkadaş olmak böyle bir şey demek istediğimi en iyi sekilde ifade etti cansın ❣

Evet ya sabah 6 da kalkicam hazırlanıp hastaneye gidicem beni uyutmadilar üzüntüden yok abartılı tepki vermişim keşke konuşmasaymisim aglamasaymisim ne yapıyım öyle yaptım geçti işte

Onu ilgilendirmez.
Zaten bu kulüpte de dahil olmak üzere insanların nasıl korunduğundan tutun da ne zaman çocuk yapıp yapmayacaklarına bile karışanlara oldum olası sinir olurum.
Bize ne size ne kardeşim biz mi bakıyoruz bebişlere ?!
Eltinizin bence başka bir derdi vardı sizin çıkışmanız bahanesi olmuş.

Yerim seni bebemmmmmm

Yaa canım bu eltim biraz böyle geçen gene böyle bı patavatsizlik yaptı salata daki soğanı neymiş piyazlık dogramisim yemeklik olacakmış. Bende bı dahakine sen yap öyle yeriz dedim diye bozulmuştu. Yüz yuze bir şey dese gene gülerek alırdı cevabını bende anlatabildim umarım kendimi

Valla iki gün önce iki eltim pazar günü evdeydim çalışmıyordum çıkıp bana geldiler nasılsın görüşemiyoruz diye onlar kendi geldi mesaj attılar bende buyrun gelin dedim kimseyi çağırmadim.yani buda bunu duyunca biraz bozuldu sanırım ama ben cagirmadim ki cagirsam zaten hep toplu cagirilir bizde görümcem kayınvalidem falan anlık gelişen birşey di

Elti art niyetli ve ağzının payını vermişsiniz. Ama görüşücez elbet diye niye ısrar ediyorsunuz. Kadın bir daha görüşmem senle diyorsa sen bilirsin ben de sana bayılmıyorum deseydin. Israrla görüşelim görüşücez falan filan anlamsız olmuş

Evet ya sabah 6 da kalkicam hazırlanıp hastaneye gidicem beni uyutmadilar üzüntüden yok abartılı tepki vermişim keşke konuşmasaymisim aglamasaymisim ne yapıyım öyle yaptım geçti işte
Amaaan dedim ya boşver İnshaAllah keseni de görürsün İnshaAllah sağlıkla gelir kucağına alırsın
..
Ay o gıcık eltin yüzünden biz de hayırlı olsun diyemedik

Yani ben onu kardeşler için dedim benim yüzümden eşim abisiyle asla küslük kırgınlık araya girsin istemem yoksa bayılmiyorum bende ona tabi ki

Amaaan dedim ya boşver İnshaAllah keseni de görürsün İnshaAllah sağlıkla gelir kaynağı kucağına alırsın
..
Ay o gıcık eltin yüzünden biz de hayırlı olsun diyemedik
Tesekkur ederim inşallah bakalım yarın belli olur geçen hamileliğimde stresten kanamam olmuştu o yüzden strese gelemiyorum. Bundan sonra bir araya gelmem stresli ortamlarda

Bence iyi yapmışsınız kimseyi ilgilendirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…