Sağol valla anlayanlar da var şükür diyorum susup otursam bazıları aferin diyecekti sanırım onlar da o moddaki eltilerağzına sağlık az bile demişsin
Ona ne
Eltler ayrı bi kıskanç oluyor ya
EvetMssPARE aslında kötü bir şey demiyor onun gibi bir kaç kişi ağlamanıza o anda sert tavır takınmanıza ve o gıcık eltinin karşısında güçlü alaycı konuşmanız gerektiğini söylemeye çalışmışlar.. şimdi o elti aaaaa ben nededim ki şimdi havasına girmiştir diye kızıyorlar aslında herkes sizin yanınızda sizs hak veriyor
Ay icimin yaglari eridi ilk defa bir konuda gerekeni soyleyen birini goruyorum aglayamadin iyidi yapıştır oyle pat pat laflari helalllYapısal olarak sinirlenince ağlıyorum elimde değil
Evet ya sabah 6 da kalkicam hazırlanıp hastaneye gidicem beni uyutmadilar üzüntüden yok abartılı tepki vermişim keşke konuşmasaymisim aglamasaymisim ne yapıyım öyle yaptım geçti işteAynen öyle Ama ne saçma dimi bu kadında elti yani oda bir elti bak 4 eltiyiz diyor aralarında bir o çürük çıkmış anaaaam size ne milletin bebesinden ayy vallaha ben bile sinirlendim şurda o bir de gebe kadın hormonlar tavan şuan
Onu ilgilendirmez.Merhaba biz 4 eltiyiz bir de gorumcemiz var. Ailece kayınvalidemler de oturuyorduk. Bende daha çok yeni hamileyim 2. Bebeğime oğlum 5 yaşında. Yarında hamilelik için ilk kontrolüm var. İşte kadınlar oturuyor herkes hayırlı olsun falan dedi. Büyük eltim dışında 35 yaşında 2 kızı var. Ben kalktım mutfağa gidicem kapıdan çıkar çıkmaz 2. Çocuğa nasıl bakacak ne kadar erken ne gerek varmış hemen çocuk yapmaya( kendi çocukları arasında 2 yaş var ve çok net alaycı kötü bı niyetle söyledi) bende içeri girip şu ana kadar benim çocuğuma 1 bardak su vermemişsindir. Sen mi bakıp büyüttün de bu şekilde bunu söylüyorsun bı hayırlı bile olsun demeden bu nasıl terbiyesizlik dedim ve ağladım. Kayınvalidem bile 5 dk bakmamıştır benim oğluma ben nereye o oraya hiç kimseye asla bırakmam nasıl böyle saygısızca konuşuyor. Bundan sonra dedim karşılıklı saygılı konuşalım ben nasıl saygılı konusuyorsam sende saygılı konuş benimle dedim. Ben seninle konuşup görüşmem yolun açık olsun dedi bana. Bende çocuk muyuz biz kocalarimiz kardeş tabi ki aynı ortama girip konusulucak ama saygılı konusucaz dedim. Sonra da eşime söyledim ben eve geçmek istiyorum diye eve geçtik herkes bana hak verdi çünkü nasıl bı tavırla konuştuğu ortadaydı. Ben mi yanlis bı tepki verdim anlamıyorum
Yerim seni bebemmmmmm
Işte bu yAni fırsat verme ne kadar alttan alırsan ne kadar yok sayarsan o dahada deli olur
Bide değmez sinirle cevap verince insan dahada sinirleniyor
Oysa yav he he dese daha eğlenceli olur
Ve arkadaş olmak böyle bir şey demek istediğimi en iyi sekilde ifade etti cansın ❣
Yaa canım bu eltim biraz böyle geçen gene böyle bı patavatsizlik yaptı salata daki soğanı neymiş piyazlık dogramisim yemeklik olacakmış. Bende bı dahakine sen yap öyle yeriz dedim diye bozulmuştu. Yüz yuze bir şey dese gene gülerek alırdı cevabını bende anlatabildim umarım kendimi
Işte bu yAni fırsat verme ne kadar alttan alırsan ne kadar yok sayarsan o dahada deli olur
Bide değmez sinirle cevap verince insan dahada sinirleniyor
Oysa yav he he dese daha eğlenceli olur
Ve arkadaş olmak böyle bir şey demek istediğimi en iyi sekilde ifade etti cansın ❣
Valla iki gün önce iki eltim pazar günü evdeydim çalışmıyordum çıkıp bana geldiler nasılsın görüşemiyoruz diye onlar kendi geldi mesaj attılar bende buyrun gelin dedim kimseyi çağırmadim.yani buda bunu duyunca biraz bozuldu sanırım ama ben cagirmadim ki cagirsam zaten hep toplu cagirilir bizde görümcem kayınvalidem falan anlık gelişen birşey diOnu ilgilendirmez.
Zaten bu kulüpte de dahil olmak üzere insanların nasıl korunduğundan tutun da ne zaman çocuk yapıp yapmayacaklarına bile karışanlara oldum olası sinir olurum.
Bize ne size ne kardeşim biz mi bakıyoruz bebişlere ?!
Eltinizin bence başka bir derdi vardı sizin çıkışmanız bahanesi olmuş.
Öyle yapsam kulüpten kovarlardi iyice beniAma ben olsam bunlari ensesine bi şaplak atarak soylerdim ayy utanmaza bak sen sanane milletin bebesinden
Hahahaha aman dur sakin ol hamisler siziAma ben olsam bunlari ensesine bi şaplak atarak soylerdim ayy utanmaza bak sen sanane milletin bebesinden
Amaaan dedim ya boşver İnshaAllah keseni de görürsün İnshaAllah sağlıkla gelir kucağına alırsınEvet ya sabah 6 da kalkicam hazırlanıp hastaneye gidicem beni uyutmadilar üzüntüden yok abartılı tepki vermişim keşke konuşmasaymisim aglamasaymisim ne yapıyım öyle yaptım geçti işte
Bosverr takma kimseyi taktik maktik yok bam bam bamÖyle yapsam kulüpten kovarlardi iyice beni
Yani ben onu kardeşler için dedim benim yüzümden eşim abisiyle asla küslük kırgınlık araya girsin istemem yoksa bayılmiyorum bende ona tabi kiElti art niyetli ve ağzının payını vermişsiniz. Ama görüşücez elbet diye niye ısrar ediyorsunuz. Kadın bir daha görüşmem senle diyorsa sen bilirsin ben de sana bayılmıyorum deseydin. Israrla görüşelim görüşücez falan filan anlamsız olmuş
Tesekkur ederim inşallahAmaaan dedim ya boşver İnshaAllah keseni de görürsün İnshaAllah sağlıkla gelir kaynağı kucağına alırsın
..
Ay o gıcık eltin yüzünden biz de hayırlı olsun diyemedik
Doğru diyorsun aslında önce kendimizi düşünmeliyiz artık o mantiktayimBosverr takma kimseyi taktik maktik yok bam bam bam
Bence iyi yapmışsınız kimseyi ilgilendirmez.Merhaba biz 4 eltiyiz bir de gorumcemiz var. Ailece kayınvalidemler de oturuyorduk. Bende daha çok yeni hamileyim 2. Bebeğime oğlum 5 yaşında. Yarında hamilelik için ilk kontrolüm var. İşte kadınlar oturuyor herkes hayırlı olsun falan dedi. Büyük eltim dışında 35 yaşında 2 kızı var. Ben kalktım mutfağa gidicem kapıdan çıkar çıkmaz 2. Çocuğa nasıl bakacak ne kadar erken ne gerek varmış hemen çocuk yapmaya( kendi çocukları arasında 2 yaş var ve çok net alaycı kötü bı niyetle söyledi) bende içeri girip şu ana kadar benim çocuğuma 1 bardak su vermemişsindir. Sen mi bakıp büyüttün de bu şekilde bunu söylüyorsun bı hayırlı bile olsun demeden bu nasıl terbiyesizlik dedim ve ağladım. Kayınvalidem bile 5 dk bakmamıştır benim oğluma ben nereye o oraya hiç kimseye asla bırakmam nasıl böyle saygısızca konuşuyor. Bundan sonra dedim karşılıklı saygılı konuşalım ben nasıl saygılı konusuyorsam sende saygılı konuş benimle dedim. Ben seninle konuşup görüşmem yolun açık olsun dedi bana. Bende çocuk muyuz biz kocalarimiz kardeş tabi ki aynı ortama girip konusulucak ama saygılı konusucaz dedim. Sonra da eşime söyledim ben eve geçmek istiyorum diye eve geçtik herkes bana hak verdi çünkü nasıl bı tavırla konuştuğu ortadaydı. Ben mi yanlis bı tepki verdim anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?