• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimm

Mesafeni koy bir geldiginde musait degilim de ikincide de ucuncude anlar zaten seni kullaniyo evdekilere de muhtemelen ben yaptim diyordur neden senin emegini hice saymasina izin veriyorsun?

Bu konu bana çok tanıdık geldi:KK70:
Aynı eltiden bendede var onlarda yemek yaparım misafir eline sağlık çok güzel nasıl yaptın der oda afiyet olsun birde sanki kendisi yapmış gibi tarifi verirdi...

Her dediğini yapiyo degilim ama sonucta eltimde olsa insaniz birbirimize niye yanlis düşünelim ki iyi niytli davranmak herseyini yapiyo anlamina mi gelir ?
gel borek corek ya diyo gidiyosun senin emeğine konuyor susuyorsun basettigin iyi niyet eltinde olmayinca evet her dedigini yapmis oluyorsun..kek mi dedi illa yapcaksan eksik yap sorsrsa nazar oldu heralde bilmem ki felan de yada açıktan sor arkadaş olum yok ya hayirdir elticim ben yapiyorum sen övüyorsun de sqkayla karışık

El becerisi konusunda yeteneksiz olması konusunda Eltine üzüldüm açıkçası ama yaptığı davranış da hiç hoş değil. Beraber yapmayı teklif et son olarak öğrensin diye baktın devam ediyor salla gitsin.

Valla öyle anlatıyorsunuz ki kadın hiçbirşey bilmiyor, bir siz biliyorsunuz. Ayrıca bu kadın sizden büyük, ayrıca çocukları var nasıl bir kek kurabiye poğaça bilmez ki Allah aşkına. Ayrıca tarifi benden alıyor sonra eşi görmesin diye whatsapptan siliyor demişsiniz niye silsin ki sizden tarif almasına eşi ne diyecek, eşi neden her akşam kurcalasın ki karısının telefonunu mantıksız değil mi? evet tarif aldım yapıcam der kendi yapacak sonuçta ha sizde almış ha internetten. Akşam akşam yemeğe de mercimek köftesi mi yapmışsınız. Kaldı ki sizin duyacağını bile bile komşuya niye ben yaptım desin? siz gidince verir komşuya der, odadan duyulacak kadar diyor yani. Kusura bakmayın da burada kendinizi övüp durmuşsunuz. Tabii kadın soğan ekmek yiyor evde.

Valla öyle anlatıyorsunuz ki kadın hiçbirşey bilmiyor, bir siz biliyorsunuz. Ayrıca bu kadın sizden büyük, ayrıca çocukları var nasıl bir kek kurabiye poğaça bilmez ki Allah aşkına. Ayrıca tarifi benden alıyor sonra eşi görmesin diye whatsapptan siliyor demişsiniz niye silsin ki sizden tarif almasına eşi ne diyecek, eşi neden her akşam kurcalasın ki karısının telefonunu mantıksız değil mi? evet tarif aldım yapıcam der kendi yapacak sonuçta ha sizde almış ha internetten. Akşam akşam yemeğe de mercimek köftesi mi yapmışsınız. Kaldı ki sizin duyacağını bile bile komşuya niye ben yaptım desin? siz gidince verir komşuya der, odadan duyulacak kadar diyor yani. Kusura bakmayın da burada kendinizi övüp durmuşsunuz. Tabii kadın soğan ekmek yiyor evde.

Dikkat ediyorum her konuda konu sahibine elestiriler saldirilar
Neden acaba cok ilginc
Foruma girip tum stresinizi konu acan insanlara kusuyorsunuz
Biraz sakin

Bence de eltin seni kullanıyor..uyanık geçiniyor..sen tepki vermediğin için aklınca seni kullandığını senin anlamadığını saf olduğunu sanıyor ..ayrıca çocuk bu yaramaz olabilir ama yaramaz çocuğu olupta duyarsız gamsız annelerede sinir oluyorum..

Merhaba hanimlar..
Bir bucuk yillik evliyim eltimle yakın oturuyoz 3 cocugu var ve ilk baslarda sık sık gelirlerdi cocuklari heryeri kırıp döküp giderdi ses etmezdim.
Allah var çocuklarını da cok severim ama annelerinin eve gelince ses etmemesine sinir olurum beni gorunce, yapma falan der ben mutfağa gidince susar ses etmez.

Neyse asil konuya gelelim. Benim elim lezzetlidir, guzel yemekler pogacalar yaparim. Birgun onlara giderken kek yapip götürdüm oda benim keki dilimleyip birazini cayla getirdi bir tabagada doldurup komsuna kendi yapmis gibi ikram etti ozaman bozulmamistim.
Sonra gecenlerde bana msj atmis sizde yediğimiz kurabiye ve pogacalar cok guzeldi yarin gel sen onlari yap bende kek yapim oturur vakit geciririz dedi. Bende gittim kek yapmadi neymis seker bitmis . Bende kizim 7 aylik olmasina ragmen kalkip iki cesit yaptim oda daha bjzim önümüze ikran etmeden bir tabaga doldurup karşı komsusuna goturdu kapi acik birakmisti, ben yaptim buyrun dedi ozaman cok bozuldum acikcasi.
Sonra eve geldikten bir iki gun sonra tariflerini istedi verdim vatsaptan, o buyuk ihtimalle eşine benden tarifi aldığını ogrenmesin die silio sonra tekrar bir hafta sonra msj atio verdigin tarifi yapamadim silinmis tekrar yolla.

Silinmesinin nedeni eşi her aksam gelince telefonuna bakiyo bilmesin benden aldigini .
Dun aksam mesaj atmis ne yapiyon die bende yemek yaptim oturuyom dedim ne yaptin dedi bende mercimek kofte yaninda da baska seyler dedim bugun geldi eve fazla yapmistim, yedik biraz kalmisti dedim giderken yaninda götür senin buyuk oglan seviyo tamam dedi unutmustum vermeyi, aradim tamam gelirim dedi

Sonra mesaj atmis isim cikti gelemedim oglum duymuş yaptığını cok istiyo bu sefer gel bana evde yaparsin dedi sizce normal mi bu durum yoksa bozulmam normal mi siz olsaniz tavriniz nasil olur?
Gitme işim var de.

Samimi olmamaya calisiyorum evimiz yakin olmasina ragmen cok gitmiyorum ama geliyo habire böyle yapincada cok sinir oldum acikcasi dedim acaba benmi abartıyorum
komşuya söylediğinde neden öyle söyledin diye lap diye soracaktınız
bir daha lafı gelince hemen söyleyin
bir iki bişey istediğinde yapmayın!

Kendimi ovmem allah var eltimde guzel yemek yapar ama diyenlere gore ben daha guzel yaparmisim
He kendi agziyla soyler ben hamur islerini bilmiyorum die
Ayrica benim duydugumu bilmiyodu cunku kapi acikti ben mutfaktaydim kizimla ilgileniyordum yüzden benim duydugumu bilmiyo
Evinde tabiki sogan ekmek yemiyo ama belli yemekleri var onun harici diger yemekleri yapmaz yapmak icin arastirmaz birinden ogrense bile hep kendi marifetiymis gibi anlatir hani atıyorum hiç yapmadigim bi tatli olsun , arkadasim ogretse bana ikram ettigim kisiler nasil yaptin nerden gordun die sorsa bana soyleyen kişinin ismini veririm
ama o ben yaptim benim marifetim die gösterir ...

Back
X