- Konu Sahibi sahra_211283
-
konu sahibi farkettiniz mi bilmem ama beğenmediğiniz eltinizi, ev hanımı diye hakir gördüğünüzü.eltinizi bilmem ama aslında siz kıskanıyorsunuz.bir de eğitimci olacaksınız tam bir mahalle kavgasına çevirmişsiniz.biraz daha gelişime açık olun yani meslek sahibi olmak herşey değildir sizde de görüldüğü üzere...
öncelikle eltinde sende bebeklerinizi sağsalim, sağlıklıca kucağınıza alırsınız inşallah...
yalnız arkadaşım bi haline şükret ya eltini düşüneceğine, bak ne güzel hamileymişsin karnındakini düşünde stres yapma bence..
sende onun hamile kalmasını kıskanmışsınki dert emişsin,
benim gibi hamile kalamayanlar ne yapsın, hamile kalamamama rağmen hiç kimsenin çocuğunu kıskanmadım sağlıcakla doğursunlar inşallah die dua ettim..
biraz geniş olun ya onun çocuğu kendine seninki kendine bunda dert etcek ne var,
hamileyim çocuğum olucak diye sevineceğine takmışsın eltiye, lütfen nankörlük etmeyin ya Allah aşkına bide bizim gibi hiç çocuğunuz olmasa ne yapcaktınız el insaf ya..
olaylara olumlu yönlerinden bakın lütfen..
Allah inş gönlüne göre verir senin için dua edicem benim kabullenemediğim tek nokta zamanı isterse 10 tane doğursun banane ama kadın agzıyla söylüyor buna ne demeli
ben eltimi ev kadını olduğu için hakir görmüyorum ki yaptıklarından dolayı kızıyorum insanlar ayağını yorganına göre uzatmalı değil mi ben bilmem mi bol para harcamayı gezmeyi tozmayı ama imkanım yoksa bunları borçla yapmak istemem değil mi veya yapsam da gidip kimseye el açmam dilenmem işte bu insan bunu yapıyor kocası aylık 1 lira kazanıyorsa 5 lira harcıyor sonra ay borcumuz var bize yardım edin diyor bu konuda haklı değil miyim ev kadını olup da kendini geliştiren bir sürü kadın var önemli olan olduğundan farklı görünmek değildir kimseye kendimizi beğendirmek için eşimizi zor koşullara sokmamak lazım
ben eltimi ev kadını olduğu için hakir görmüyorum ki yaptıklarından dolayı kızıyorum insanlar ayağını yorganına göre uzatmalı değil mi ben bilmem mi bol para harcamayı gezmeyi tozmayı ama imkanım yoksa bunları borçla yapmak istemem değil mi veya yapsam da gidip kimseye el açmam dilenmem işte bu insan bunu yapıyor kocası aylık 1 lira kazanıyorsa 5 lira harcıyor sonra ay borcumuz var bize yardım edin diyor bu konuda haklı değil miyim ev kadını olup da kendini geliştiren bir sürü kadın var önemli olan olduğundan farklı görünmek değildir kimseye kendimizi beğendirmek için eşimizi zor koşullara sokmamak lazım[/QUOT
siz bence sizi ilgilendirmeyen hayatları düşünmekten uzaklaşın bırakın eşi düşünsün karısının olumsuz yönleri varsa.benim anlayamadığım siz neden bu kadar hamileliğini yanı sıra borç istemesini dert ediyorsunuz .sizden isterse az harca dersin biter.siz kendi işinize yoğunlaşın benden tavsiye...
siz bence sizi ilgilendirmeyen hayatları düşünmekten uzaklaşın bırakın eşi düşünsün karısının olumsuz yönleri varsa.benim anlayamadığım siz neden bu kadar hamileliğini yanı sıra borç istemesini dert ediyorsunuz .sizden isterse az harca dersin biter.siz kendi işinize yoğunlaşın benden tavsiye...
ah keşke onun harcamaları bizi kasmasa ama ucu dokunuyor işte hayır kocası boşayacak gene ucu bize dokunacak kaç defa mahkemeden döndüler tüm aileyi zor durumda bıraktılar ama elbet gün olur devran döner değil mi artık ne hali varsa görsün yani siz de halinize şükredin ki Allah size böyle akraba vermesin başınıza gelmeyince anlayamıyorsunuz
arkadaşım senin durum çok farklı 5 ay koca bir zaman benim eltim hamile olduğumu duyduğu gün korunmamış ve hamile kalmış
2.5 yıldır evliyim ve nişanlandığımdan beri eltimin kıskançlıkları ve fitneliklerinden bıktım artık en son yaptığı beni çileden çıkardı 1.5 aylık hamileyim duyduğunda hiç sevinmedi ve dün öğrendim ki bana inat olsun diye o da hamile kalmış paylaşmak istedim siz de de varmı böyle durumlar
şimdi eltim 12 haftalık hamile,çoook kıskandım acaba bende mi yapıvarsem hemencik? ama yok ya cinsiyetini öğrenelimde öyle yapayım,eğer kızı olursa bende hemen kız yaparım iki tane oğlum var zaten
inadına çocuk yapmak,kırk yıl düşünsem aklıma gelmez.
bu yorumu yazdıktan 1 gün sonra büyük eltimin de hamile olduğunu öğrendik şok şokeğer bu topiği okumamış olsaydım aklıma hiç kötü birşey gelmezdi ama acaba dedim vallahi..büyük eltim 9 yıllık evli ve 8 yaşında kızı var.asla ikinci bebeği istemediğini söylerdi hep.ama diğer eltim hamile kaldıktan 2 ay sonra onun da hamile kalması bana biraz manidar geldi .. daha doğrusu çevredekiler aa inada mı kalmış diye tepki verdiler,demek ki birçok kişi konu sahibi gibi düşünebiliyor.ama ben ikisi adına da çok seviniyorum.kimse kusura bakmasın inada bende hamile kalamam zaten 2 yaşında ikiz oğlularım var canıma okuyolar
ay bu kk benim akılma neler getirdi böyle yav
vallahi öyle! birde bu yorumu yapanlar hiç beklemediğim kişiler.ben sevinçle ailemiz kalabalıklaşıyor dedim yorumları aynen yukarıda yazdığım şey oldu...hatta bana sende 3.yü yaparsın artık diyenler oldu! kala kaldım,demek ki birçok kişinin düşüncesi bu yönde..
vallahi öyle! birde bu yorumu yapanlar hiç beklemediğim kişiler.ben sevinçle ailemiz kalabalıklaşıyor dedim yorumları aynen yukarıda yazdığım şey oldu...hatta bana sende 3.yü yaparsın artık diyenler oldu! kala kaldım,demek ki birçok kişinin düşüncesi bu yönde..
Hamile kalmak o kadar kolay değil.Burada bir anket yapsak kaç kişi korunmayı bıraktığı ilk ay hamile kalabilmiştir merak ediyorum :)
Aslında böyle tuhaf bir durum var,hamilelik ve bebek bir nevi sinerji oluşturur.Ailede veya yakın arkadaş çevresinde hamilelik varsa diğerlerinde de gerçekleşir.
Mesela aynı evde veya aynı işyerinde olan kadınların adet günleri denk düşmeye başlar.Gariptir :)
Bir de tabii bebek özendirir,hiç aklında olmayan kişiye bile bebek özletir.
O hamile kalmış aman ben de kalayım demekten ziyade,keşke benim de bebeğim olsa der.
beni rahatsız eden şey mutluluğumu doyasıya yaşayamam ilk yaptığı şeyi anlatayım mı beni istemeye geldiklerinde kendisi 7 aylık evliydi ve herkese dedi ki "ben daha yeni gelinim niye bu kadar acele ediyorsunuz onu istemekte" işte herşey ozaman başladı benim mobilyalarım takılarım gelinliğim herşeyim kendisine dert oldu ki bu insan köydem indim şehire olan ev kadını ve marka takılan biri ben ise öğretmenim çalışıyorum herkes tarafından da seviliyorum kıskanması normal değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?