iyide baştan beri demişsin abla şimdi demesen göze batarArkadaşlar eltim ile aramizda 3 yaş var.eşimin 2 yaş büyük abisinin hanimi. Bizden yaklaşık 5 yıl once evlenmişler.tek eltim var.evlilik arefesinde kıyafet vs gibi durumlarda bizimle eltim ve kaynim ilgilendiler eşimin anne ve babası memlekette oldukları için.o dönem kendisine ablami yada yengemi demeliyim diyerek sormuştum abla diyebilirsin demişti. Fakat artık kendisine abla demek istemiyorum.aile içerisinde egosu fazla sisirilmis fazlaca simartilmistir. Bana olan tavırları abla yada kayinvalide tarzında.herşeyi ben bilirim edasindan fazlaca sıkıldım. 4 yıllık evliyim artik ona ismi ile hitap etmem nasıl olur bilemiyorum fikrinizi almak istiyorum.ayrıca kendimi onun yanında huzursuz hissediyorum bir ortamda beni önemsemediğini kendisini daha değerli gördüğünü düşünüyorum.sonuç itibarı ile aramızda bir kan bağı yok sırf eşimin abisinin hanımı diye onun egosunu yukseltmekten kabaliklari karşısında sessiz kalmaktan çok sıkıldım. Tesekkurler
4 yıl sonra birden abla demeyi kesersen garip kaçar. Belki yenge ile devam edebilirsin.Arkadaşlar eltim ile aramizda 3 yaş var.eşimin 2 yaş büyük abisinin hanimi. Bizden yaklaşık 5 yıl once evlenmişler.tek eltim var.evlilik arefesinde kıyafet vs gibi durumlarda bizimle eltim ve kaynim ilgilendiler eşimin anne ve babası memlekette oldukları için.o dönem kendisine ablami yada yengemi demeliyim diyerek sormuştum abla diyebilirsin demişti. Fakat artık kendisine abla demek istemiyorum.aile içerisinde egosu fazla sisirilmis fazlaca simartilmistir. Bana olan tavırları abla yada kayinvalide tarzında.herşeyi ben bilirim edasindan fazlaca sıkıldım. 4 yıllık evliyim artik ona ismi ile hitap etmem nasıl olur bilemiyorum fikrinizi almak istiyorum.ayrıca kendimi onun yanında huzursuz hissediyorum bir ortamda beni önemsemediğini kendisini daha değerli gördüğünü düşünüyorum.sonuç itibarı ile aramızda bir kan bağı yok sırf eşimin abisinin hanımı diye onun egosunu yukseltmekten kabaliklari karşısında sessiz kalmaktan çok sıkıldım. Tesekkurler
e abla demek istemiyosun ismiyle hitap etmene o bozuluyo napıcan pekiÇok sık gorusmuyoruz sürekli abla abla diye peşinde dolasmiyordum sadece çok nadir abla dediğim olmuştur şimdi ismiyle hitap edersem epey bozulur çünkü hiç ismiyle hitap etmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?