işte o zaman x hanım die hitap et. hem kendisinden rahatsız olduğunu da mesafe koyarak belli etmiş olursun.Çok sık gorusmuyoruz sürekli abla abla diye peşinde dolasmiyordum sadece çok nadir abla dediğim olmuştur şimdi ismiyle hitap edersem epey bozulur çünkü hiç ismiyle hitap etmedim.
aman sanki noluyo, insanlardaki bu komplek nedir hiç anlamamÇok sık gorusmuyoruz sürekli abla abla diye peşinde dolasmiyordum sadece çok nadir abla dediğim olmuştur şimdi ismiyle hitap edersem epey bozulur çünkü hiç ismiyle hitap etmedim.
hiç yokmuş gibi davranArkadaşlar eltim ile aramizda 3 yaş var.eşimin 2 yaş büyük abisinin hanimi. Bizden yaklaşık 5 yıl once evlenmişler.tek eltim var.evlilik arefesinde kıyafet vs gibi durumlarda bizimle eltim ve kaynim ilgilendiler eşimin anne ve babası memlekette oldukları için.o dönem kendisine ablami yada yengemi demeliyim diyerek sormuştum abla diyebilirsin demişti. Fakat artık kendisine abla demek istemiyorum.aile içerisinde egosu fazla sisirilmis fazlaca simartilmistir. Bana olan tavırları abla yada kayinvalide tarzında.herşeyi ben bilirim edasindan fazlaca sıkıldım. 4 yıllık evliyim artik ona ismi ile hitap etmem nasıl olur bilemiyorum fikrinizi almak istiyorum.ayrıca kendimi onun yanında huzursuz hissediyorum bir ortamda beni önemsemediğini kendisini daha değerli gördüğünü düşünüyorum.sonuç itibarı ile aramızda bir kan bağı yok sırf eşimin abisinin hanımı diye onun egosunu yukseltmekten kabaliklari karşısında sessiz kalmaktan çok sıkıldım. Tesekkurler
Valla benim esiminde kendisinden 15 yas kucuk erkek kardesi var cok korkuyorum evlenecegi gunun gelmesiniBenim eltim benden 6 yaş küçük. Bu yaza evlenecek inşallah. Ben kendisine lütfen bana ismimle hitap et abla demeni istemiyorum demiştim. Sağ olsun anlayış gösterdi. Normalde kimseye bana şöyle hitap demem ama nedense eltimin abla demesini istemedim. Yaş kompleksim var sanırım
Valla benim esiminde kendisinden 15 yas kucuk erkek kardesi var cok korkuyorum evlenecegi gunun gelmesini
Arkadaşlar eltim ile aramizda 3 yaş var.eşimin 2 yaş büyük abisinin hanimi. Bizden yaklaşık 5 yıl once evlenmişler.tek eltim var.evlilik arefesinde kıyafet vs gibi durumlarda bizimle eltim ve kaynim ilgilendiler eşimin anne ve babası memlekette oldukları için.o dönem kendisine ablami yada yengemi demeliyim diyerek sormuştum abla diyebilirsin demişti. Fakat artık kendisine abla demek istemiyorum.aile içerisinde egosu fazla sisirilmis fazlaca simartilmistir. Bana olan tavırları abla yada kayinvalide tarzında.herşeyi ben bilirim edasindan fazlaca sıkıldım. 4 yıllık evliyim artik ona ismi ile hitap etmem nasıl olur bilemiyorum fikrinizi almak istiyorum.ayrıca kendimi onun yanında huzursuz hissediyorum bir ortamda beni önemsemediğini kendisini daha değerli gördüğünü düşünüyorum.sonuç itibarı ile aramızda bir kan bağı yok sırf eşimin abisinin hanımı diye onun egosunu yukseltmekten kabaliklari karşısında sessiz kalmaktan çok sıkıldım. Tesekkurler
böyle dediğinde sen bende sana başlardım saygım müsade etmiyor deseydin böyle üüzlmezdn canım laf gediğine oturtulmalıBurayı seviyorum iyiki varsınız yorumlarinizla kiminiz güldürüyor kimin iz dusunduruyorsunuz.aslında bu kadar kafama takmanın sebebi biraz birikim oldu bende evine gidiyorum ondan yaşlı insanların yanında bacak bacak üstüne atıyor.herkese bir haddini bildirme havasında.ailede kendini öyle bir yere koyuyor ki herkese tepeden bakıyor ama bunu çaktırmadan gayet iyi niyetliymis gibi davranarak sempatik ce yapiyor ki kimse yüzüne karşı birşey yapamıyor kaynayam bile onun yanında gelin gibi olur.roller değişiyor.geçen günlerde kızım biraz gurultu simariklik yapıyordu bir yandan da anne anne diye bana sesleniyordu.oturduğu yerden suss kız başlarım sana da anne ne de dedi.çok moralim bozuldu sırf elti benden büyük diye susmanın alemi yok saygı bu değil saygılı olmak gerekse o kimseye saygı duymuyor.
Çok sık gorusmuyoruz sürekli abla abla diye peşinde dolasmiyordum sadece çok nadir abla dediğim olmuştur şimdi ismiyle hitap edersem epey bozulur çünkü hiç ismiyle hitap etmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?