- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
- 53
canım sanki paraylamı sende havalı dur bihter gibi gez ortada. yaşlanıyosun de ona:)Arkadaşlar eltim ile aramizda 3 yaş var.eşimin 2 yaş büyük abisinin hanimi. Bizden yaklaşık 5 yıl once evlenmişler.tek eltim var.evlilik arefesinde kıyafet vs gibi durumlarda bizimle eltim ve kaynim ilgilendiler eşimin anne ve babası memlekette oldukları için.o dönem kendisine ablami yada yengemi demeliyim diyerek sormuştum abla diyebilirsin demişti. Fakat artık kendisine abla demek istemiyorum.aile içerisinde egosu fazla sisirilmis fazlaca simartilmistir. Bana olan tavırları abla yada kayinvalide tarzında.herşeyi ben bilirim edasindan fazlaca sıkıldım. 4 yıllık evliyim artik ona ismi ile hitap etmem nasıl olur bilemiyorum fikrinizi almak istiyorum.ayrıca kendimi onun yanında huzursuz hissediyorum bir ortamda beni önemsemediğini kendisini daha değerli gördüğünü düşünüyorum.sonuç itibarı ile aramızda bir kan bağı yok sırf eşimin abisinin hanımı diye onun egosunu yukseltmekten kabaliklari karşısında sessiz kalmaktan çok sıkıldım. Tesekkurler
Başta abla demeye hem dilini hem onu alıştırmışsn şimdi bir anda ismi ile hitap hem sana hem ona hemde dışarıdan bakan kişilere garip gelir ve eltin sana karşı bilenir.. Seni rahatsız eden sözler ve davranışlarda bulunuyorsa bunu onunla konusmalisin. Sirf egosu yüksek diye ismi ile hitap etmen ona dokunmaz ama sen ona abla demeye devam ederken yüzüne de yaptığı hoş olmayan şeyleri söylersen bi tık ustte olursun hakli iken haksız duruma düşme derim ben.. Benimde gorumcem bana gelini gibi davranıyordu bende açık seçik bi şekilde benn senin değil babanın geliniyim dedim .. Ha aramiz açıldı mı açıldı evet ama saygısız olacağına uzak olması daha mantıklıArkadaşlar eltim ile aramizda 3 yaş var.eşimin 2 yaş büyük abisinin hanimi. Bizden yaklaşık 5 yıl once evlenmişler.tek eltim var.evlilik arefesinde kıyafet vs gibi durumlarda bizimle eltim ve kaynim ilgilendiler eşimin anne ve babası memlekette oldukları için.o dönem kendisine ablami yada yengemi demeliyim diyerek sormuştum abla diyebilirsin demişti. Fakat artık kendisine abla demek istemiyorum.aile içerisinde egosu fazla sisirilmis fazlaca simartilmistir. Bana olan tavırları abla yada kayinvalide tarzında.herşeyi ben bilirim edasindan fazlaca sıkıldım. 4 yıllık evliyim artik ona ismi ile hitap etmem nasıl olur bilemiyorum fikrinizi almak istiyorum.ayrıca kendimi onun yanında huzursuz hissediyorum bir ortamda beni önemsemediğini kendisini daha değerli gördüğünü düşünüyorum.sonuç itibarı ile aramızda bir kan bağı yok sırf eşimin abisinin hanımı diye onun egosunu yukseltmekten kabaliklari karşısında sessiz kalmaktan çok sıkıldım. Tesekkurler
Bana da hıc samımı olmadıgım benden 6 yas kucuk bırı sureklı abla derdı aradan ıkı yıl gectı evlendı cocugu oldu bırden adımla hıtap etmeye basladı bır uyardım ,ıkı uyardılar ,ucuncu de sert bır dılle uyarılmayı hakettı ve tum baglar koptu .Bu hıc hos degıl ya bastan demıyeceksın yada demeye devam edeceksın ıpler kopar sonra .Arkadaşlar eltim ile aramizda 3 yaş var.eşimin 2 yaş büyük abisinin hanimi. Bizden yaklaşık 5 yıl once evlenmişler.tek eltim var.evlilik arefesinde kıyafet vs gibi durumlarda bizimle eltim ve kaynim ilgilendiler eşimin anne ve babası memlekette oldukları için.o dönem kendisine ablami yada yengemi demeliyim diyerek sormuştum abla diyebilirsin demişti. Fakat artık kendisine abla demek istemiyorum.aile içerisinde egosu fazla sisirilmis fazlaca simartilmistir. Bana olan tavırları abla yada kayinvalide tarzında.herşeyi ben bilirim edasindan fazlaca sıkıldım. 4 yıllık evliyim artik ona ismi ile hitap etmem nasıl olur bilemiyorum fikrinizi almak istiyorum.ayrıca kendimi onun yanında huzursuz hissediyorum bir ortamda beni önemsemediğini kendisini daha değerli gördüğünü düşünüyorum.sonuç itibarı ile aramızda bir kan bağı yok sırf eşimin abisinin hanımı diye onun egosunu yukseltmekten kabaliklari karşısında sessiz kalmaktan çok sıkıldım. Tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?