Ben bu problemi yaşadım kaynımın yaşı baya büyük eltiminde öyle sanıyordum yenge diyordum sonradan lafı geçti 2-3 yaş buyukmus bnden. bende adıyla hitap etmeye başladım,abimin eşine de adıyla hitap ediyorum 3 yaş büyük benden. Problem oldu had bildirmeye,azarlamaya kalktı beni hala demiyorum demeyi düşünmüyorumArkadaşlar eltim ile aramizda 3 yaş var.eşimin 2 yaş büyük abisinin hanimi. Bizden yaklaşık 5 yıl once evlenmişler.tek eltim var.evlilik arefesinde kıyafet vs gibi durumlarda bizimle eltim ve kaynim ilgilendiler eşimin anne ve babası memlekette oldukları için.o dönem kendisine ablami yada yengemi demeliyim diyerek sormuştum abla diyebilirsin demişti. Fakat artık kendisine abla demek istemiyorum.aile içerisinde egosu fazla sisirilmis fazlaca simartilmistir. Bana olan tavırları abla yada kayinvalide tarzında.herşeyi ben bilirim edasindan fazlaca sıkıldım. 4 yıllık evliyim artik ona ismi ile hitap etmem nasıl olur bilemiyorum fikrinizi almak istiyorum.ayrıca kendimi onun yanında huzursuz hissediyorum bir ortamda beni önemsemediğini kendisini daha değerli gördüğünü düşünüyorum.sonuç itibarı ile aramızda bir kan bağı yok sırf eşimin abisinin hanımı diye onun egosunu yukseltmekten kabaliklari karşısında sessiz kalmaktan çok sıkıldım. Tesekkurler
boyle bırı esımın akrabasının esı. ınanılmaz kaba ve kendısını olandan ustun goren bırı oda eltısıne kv gıbı davranıyor.eltısı calısıyor kendısı evde tum gun ve ınsanların laflarını cımbızla secıp alıp laf konussun bayılıyor. dıkkatımı ceken bırsey daha yerınden asla kalkmaz eltısı bulasık yıkar servıs yapar kv gıttıgı zaman .hıc hoşlanmıyorum tavırlarından hıc. sımdıde abla demezsen bastan oyle degıldı sımdı ne oldu dıyecek. en bastan demeyecektın sonucta 3 yas var. mesafenı koru bence mumkun oldugunda gorusmeArkadaşlar eltim ile aramizda 3 yaş var.eşimin 2 yaş büyük abisinin hanimi. Bizden yaklaşık 5 yıl once evlenmişler.tek eltim var.evlilik arefesinde kıyafet vs gibi durumlarda bizimle eltim ve kaynim ilgilendiler eşimin anne ve babası memlekette oldukları için.o dönem kendisine ablami yada yengemi demeliyim diyerek sormuştum abla diyebilirsin demişti. Fakat artık kendisine abla demek istemiyorum.aile içerisinde egosu fazla sisirilmis fazlaca simartilmistir. Bana olan tavırları abla yada kayinvalide tarzında.herşeyi ben bilirim edasindan fazlaca sıkıldım. 4 yıllık evliyim artik ona ismi ile hitap etmem nasıl olur bilemiyorum fikrinizi almak istiyorum.ayrıca kendimi onun yanında huzursuz hissediyorum bir ortamda beni önemsemediğini kendisini daha değerli gördüğünü düşünüyorum.sonuç itibarı ile aramızda bir kan bağı yok sırf eşimin abisinin hanımı diye onun egosunu yukseltmekten kabaliklari karşısında sessiz kalmaktan çok sıkıldım. Tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?