Eltiyle aynı ortamda bulunmak istememek

blackswan32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2025
13
22
3
24
Arkadaşlar benim bir tane tek eltim var benden 10 kadar büyük kayınbabamında 2 oğlu bir kız var. Eltimin üst üste üç kızı olmuş ve erkek çocuk için doğurmak istediğini açık açık söylüyordu ben de erkek bebekleri seviyor o duyguyu da tatmak istiyor diye iyi nşyetli düşünüp dua bile ediyordum. Eltime ve çocuklarına maddi manevi destek oldum zor zamanlarında yanında oldum çocuk düşünmüyordum ilk bir sene sonrasında çocuk yapma kararı aldım ve hamile kaldım. Öğrendiğimde hamile olduğumu kayınvalidem bizdeydi ve daha 3-4 haftalık bebeği herkesi tek tek uzak yakın akraba herkese söyledi şok oldum kızdım ama heyecanlanmıştır diye yüksek bir tepki göstermedim. Sonraki hafta kayınvalidemlerde topladık ve eltim benim çocuklarım küçük niye şimdi çocuk yaptın amcalarını çok seviyorlar kıskanacaklar üzülecekler dedi şok oldum ve dedim ki madem bu kadar çocuklarını düşünen birisin art arda doğurmasaydın üçünü kardeşler birbirini kıskanır kuzenleriyle ne alakaları var dedim. Sonra küsüp bir odaya kapattı kendini daha ağır konuşabilirdim konuşmadım. Arkamdan ağlamış sızlanmış nasıl onun çocuğu olur istemiyorum çocuğu olmasını ya onun çocuğu erkek olursa kayınbabamın arsaları ona mı kalacak sinir krizi geçirip hırsıyla bunları insanların yanında söylemiş. Kimyasal ve dış gebelik olmamasına rağmen bebeğimin 8. Haftada gelişimi durdu ve 12. Haftada kaybettim o bebeğimi. Ben ona bağlamadım Allah’ın takdiri ama nefret ettim doğmamoş bebeğim hakkında düşündüklerinden ve bebeğim düşünce olan mutluluğundan. Herkes bir iki hafta tepkisi koyup hala can ciğer kuzu sarma görüşmeye devam ediyor. Ben ilk bebeğimin kız olduğunu düşüyordum yoğun bir şekilde bunun ise erkek ve gerçekten bu erkek oldu eşim de bende kız bebekleri çok seviyoruz hatta ilk çocuğumuzun kız olmasından yanaydık yine çok şükür Allah bizi layık gördü bir evlada ama bir kez dhaa anladım ki kötü niyet insanın başına dolanıyormuş. inşaattan ev almıştık bir sene önce ve bir ay sonra taşınacağız aynı yere. Bana slsdırmasından bile korkuyorum. Bebeğime zarar vermesinden kayınvalidem de aynı ortama girmemiz için zorluyor barışmak istiyor seninle 4-5 ay geçti artık unut diyor saçmalamıyorlar mı bana mı öyle geliyor kızlar? Asla barışmam da çok korkuyorum cesaret edemez değil mi bir şey yapmaya

Allahım nasıl bir aile yapısı kafa yapısı uzak tut yarabbim. Öncelikle başınız sağ olsun, böyle şeyler töre dizilerinde olur sanıyordum. Hala böyle cahil insanlar var cidden çocuk yapmak ya da erkek doğurmak başarı değil bunu anlayın artık. Korkmayın bebeğinize bir şey yapmaz , yalandan barışmış gibi yapıp mesafe koyun asla muhatap olmayın. Ya da kocana söyle istemiyorum diye? Çocuk yapmayı biliyor sözünü mü dinlemiyor ?

Evine gitme, o geldiğinde de asla ikili konuşma tartışma barışma falan izin verme. Ben korkarım böyle tiplerden.

Erkek olur kahveye dadanir malı mülkü yer hayatının ortasına yıldırım gibi düşerse görür gününü cidden kendini Hürrem sanıyor galiba doğurgan kariyerli eltiniz bence bişey söylemiemişsiniz aklıma kral kaybetderse dizisindeki Fadi karakterinin annesi geldi nedense Tavuklar da yumurtluyior sinekler bin lavra saçıyor matah değil yaptığı .2025 demiyoz 250 demi belli değil komik kadınmış psikolojik destek mi alsa

Görüşmeyin hatta onunla görüşmeyi isteyen kim varsa onlardan da uzak durun,eltinizin kötü kalpli, vicdansız olduğunu anlamayacak kadar geri zekalı kim varsa uzak durun Eşiniz bile isterse biletini kesin, eğer huzurlu bir hayat istiyorsanız görüşmeyin,aynı ortamda olmayın .Alttan alan siz olmayın,net olun.Yok vicdanlıyım,yok iyi biriyim diye adım atarsanız ,bundan sonra başınıza geleceklerden siz sorumlusunuz,tüm suç sizin ...

Zorla bir araya getirecek halleri yok. Katiyyen görüşmeyin, ne korkunç insan ya

Cakî vardı ya hani Bebek böyle filmde kadın versiyonu elti sanırsın bir Ferdi Tayfur mirası var ortada onada Allah rahmet eylesin adını andık.

Cakî vardı ya hani Bebek böyle filmde kadın versiyonu elti sanırsın bir Ferdi Tayfur mirası var ortada onada Allah rahmet eylesin adını andık.
Kadın mal diye diye kafayı yemiş,mal kendisine kalsın diye tüm aileyi zehirler,o potansiyel var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…