Eltiyle aynı ortamda bulunmak istememek

Eşim abisiyle bile soğuk hala akrısına tepki göstermediği için kadınla asla görüşmüyor ama yeğenlerini gördüğü yerde seviyor ben de karışmıyorum en büyüğü 8 yaşında suçsuz günahsız onlar

Aynı yere taşınmak zorunda mısınız? Ev aldıysanız satın başka yerden alın,bazı insanlar kötüdür ve yapacaklarının sınırı yoktur...

Ohahh kesinlikle uzak tut kendınden olabildiğince uzak ol yakina da taşınma bu nasil kafa

Doğacak cocuklarina ikinci ismini gizli tut kulağına es akrabalarindan birine okutma ezanini ikinci ismi gizli olsun bu kadin aklini yitirmiş her türlü yola başvurur hayret ettim kafayi yemiş

Doğacak cocuklarina ikinci ismini gizli tut kulağına es akrabalarindan birine okutma ezanini ikinci ismi gizli olsun bu kadin aklini yitirmiş her türlü yola başvurur hayret ettim kafayi yemiş
Onu gördüm bir yerde o ismi hiç kullanmamıza gerek yok değil mi sadece ben bilsem olur mu ezan okunurken kulağına okutsam ismini de

Onu gördüm bir yerde o ismi hiç kullanmamıza gerek yok değil mi sadece ben bilsem olur mu ezan okunurken kulağına okutsam ismini de
Evet olur. attım şimdi Ali Veli koydunuz Veli ismi kimlikte de yazmasın ki öğrenilmesin çocuğun bile bilmesine gerek yok. Okuyan kişiye söyleyeceksiniz sadece o kadar. İstiyorsanız eşinizde bilmesin farketmez önemli olan Allah katında o isimle tanınmış olması.

Elti kim yaa, itimin iti der annem. Kan bağı bile yok. Ben büyü yaptırdığını bile düşünürdüm galiba. Günah almak istemiyorum bu sadece bir ihtimal ve görüşmemeniz için geçerli bir neden.

Aaa deli herhalde. Sakın görüşme, bebeğine yaklaştırma.

Arkanda duruyor, savunuyor seni ezdirmiyosa sakın poh pohlama öyle kalsın farkında olması güzel evinde o kadının adını sakın indirip kaldırma huzurunu bozma , Yeğenler suçsuz tabi çocuk onlar benimde kaynımın 1 çocuğu var eşim seviyor ediyor normal yeğendir biz dışarda hiç tanımadğımız çocukların başını okşuyoruz seviyoruz..

ama ortama girme aynı yere ,özelinizi saklayın bu kadın çok felaket bişey ne demek çocuğu olsun istemiyorum ne demek çocuklarım üzülecek bilmem ne kendisine gelsin sanki kuma tövbe tövbe ..kaynana had bildirmek lazım bidaha barıştırmaya kalkarsa. benim kaynanam barıştırmaya kalktı insanların içinde bi bağırdım nerde gelsin hadi yüzü varsa insan içinde ben sana böyle böyle ettim ,özür dilerim desin dedim ,ne içerde tilki gibi oturmuş ağlıyor dedim herkesin sesi içine kaçtı eşimi aldım çıktım o evden.. anca mağduru oynamayı bilirler yılan olmak öyle bişey ama biyerde zehiri akıtırlar ve herkes gerçek yüzlerini görür ama iş işten geçmiş olur.. oturup rezilliklerini konuşsunlar.. ben 2 yıl kaynanama gitmedim herkes merak etmedi mi büyük gelin ve oğlan niye gelmiyor :)) anlatsınlar rezilliklerini benim alnım ak..

Elti kim yaa, itimin iti der annem. Kan bağı bile yok. Ben büyü yaptırdığını bile düşünürdüm galiba. Günah almak istemiyorum bu sadece bir ihtimal ve görüşmemeniz için geçerli bir neden.
Ben büyüye çok inanmıyorum itin duası kabul olsa mevzusu ama yediğine içtiğine bir şey koyma potansiyeli yüksek,ben o açıdan korkar başka bir yere taşınır tüm iletişimi keserdim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…