Eltiyle aynı ortamda bulunmak istememek

Eltinin eşi, kayınvaliden , kayınpederin , biz yaşarken sen hayırdır ! Miras önce çocukların hakkı zaten toruna mı düşer sana mı düşer diye anlatamamışlar mı? Bu kadarı da çok fazla , ben senin yerinde olsam kayınvalideme , anne onun gözünü para hırsı bürümüş sizi bile zehirler falan der göz dağı verirdim. Kötüler kötülüğüyle kalsın , olan iyilere olsun öyle mi?

Kesinlikle uzak durmaya çalışın. Ne demek eltinin çocuğu oluyor diye ağlayıp sızlanmak herşey beklenir böyle insandan. Yediğinize içtiğinize bile ilaç atar ailenizin yanına gidin gebelik boyunca dünyaya geldiğinde de uzak durun evladınıza dikkat edin. ben bile buradan korktum ruh hastası manyak ya

Bu ne yaa !!! Bu kadar kıro olamayız yaa !!! Kız erkek evlat ayrımı yapanlardan nefret ediyorum. Eltiye ne? Üstelik çocuğun cinsiyeti erkekten gelen dölleyici sperme bağlı. Eltinin kocası seçerek Y kromozomlu spermiyle karısını dölleseymiş.

Ne hasta zihinler bunlar. Kayınpeder ölecek de mal kayınvalideye kalacak da, kayınvalide ölecek de mal çocuklara kalacak da, çpcuklar ölecek de mal torunlara kalacak. Yazarken yoruldum. Herkes kendi mal varlığını kendi yapsa ya.
Mesafe koyun, eve kabul etmeyin, muhatap olmayın. Ben olsam oradaki evi satar başka yere taşınırım ayrıca.

Aman Allah'ım şerrinden muhafaza eyle diye dua etmeli ve asla ama asla evine gitmemelisin. Kv gittiğinde o da oradaysa elinden su bile içme bence. Allah uzak etsin hepimizi böylelerinden. eltimin iki kız çocuğu var ve hamileyim tabi böyle bir durum olmadı ama kanım çekildi okuyunca. İnsanların içini bilemeyiz

Size neden saldırsın anlayamadım? Arada kopukluk var çocuğunuz oldu tekrardan ve erkek mi? İsterse ne geçerse geçsin muhattap bile olmazdım. En zor anlarda mecburen bir araya gelirdim

Uzak dur onun olduğu ortama girme değişik ama eltiyle benzer olaylar yaşadım . Art niyetli olduğunu biliyosun. Kaynananın ne işine yarayacak aranızın iyi olması ? Zamanında benim kaynanamda yaptı böyle sonunda herkes içindeki p*sliği gördü bıraktılar. Kaynanan da akıl olsa o da eve almaz daha kadın tarlaları arsaları düşünüyor hepsini baş başa bırak tam tımarhanelikler farkında değiller hiç biri. Kocan olacak sağolacağı ne yaptı bu durumda merak ettim?

Sana net söylüyorum görüşme barışma bir sonrakinde daha kötüsü olacak kendini ve evliliğini koru. Özel olan hiç bişeyinizi anlatmayın. Gelir giderler , eve alıdıklarınız varlığınız yokluğunuz bunlar gizli kalmalı.

Paranoyak olsun zaten,minnoş kalbim vicdanım diye diye aynı sofraya oturacak gibi duruyor
Ya asla oturmam sadece aynı yere taşınacaz beni iter mi ortak bir yerde yemeğime bir şey koyar mı diye paranoyak oldum çünkü böyle kötü kalplilik ve bunu dile getirecek kadar çıldırmışlık olamaz. Kayınvalidem barışın diyor saçmalıyor onu belirttim sadece..

Söyledim cesaret edemez dedi bunları söylemeye cesaret eden her şeye eder dedim abartma dedi bence size normal gelmesi çok ütopik dedim sesini etmedi

Çok sakin kalmışsınız, hakkı güzel bir dayakmış aslında. Hiç muhatap almayın, cahil ve fesat biri belli ki. Sanki erkek olsa şehzade doğuracak sevimsiz şey
Ben onun sinir krizi geçirip söylediklerini duyunca bunu da söyledim. Sarayda mıyız? Eşlerimiz padişah mı? Bu devirde erkek kız ayrımı nedir? Benim çocuğumun cinsiyeti bile belli değil kaldı ki benim için hiç fark ermez ve ben bu dertte olsaydım bir sene çocuk yapmak için uğraşırdım bu nasıl bir zihniyet cahillik her şeyi söyledim insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…