- 5 Ekim 2022
- 1.130
- 1.448
- 63
- 31
- Konu Sahibi blackswan32
-
Yapıyorum kuzu ya,bazen duygularım ağır basıyor.Daha dün mahpus cezası aldım.Mune kulağımı çektiSen yanlış yorum yapmazsın
Mune Hanımın vurduğu yerde gül biter olur öyle arada sonuçta sen iyi olunsun diye yazıyorsun kötü gitsin diye değilki kimseyeYapıyorum kuzu ya,bazen duygularım ağır basıyor.Daha dün mahpus cezası aldım.Mune kulağımı çekti
Mune Hanımın vurduğu yerde gül biter olur öyle arada sonuçta sen iyi olunsun diye yazıyorsun kötü gitsin diye değilki kimseye
Kesinlikle uzak durmaya çalışın. Ne demek eltinin çocuğu oluyor diye ağlayıp sızlanmak herşey beklenir böyle insandan. Yediğinize içtiğinize bile ilaç atar ailenizin yanına gidin gebelik boyunca dünyaya geldiğinde de uzak durun evladınıza dikkat edin. ben bile buradan korktum ruh hastası manyak yaArkadaşlar benim bir tane tek eltim var benden 10 kadar büyük kayınbabamında 2 oğlu bir kız var. Eltimin üst üste üç kızı olmuş ve erkek çocuk için doğurmak istediğini açık açık söylüyordu ben de erkek bebekleri seviyor o duyguyu da tatmak istiyor diye iyi nşyetli düşünüp dua bile ediyordum. Eltime ve çocuklarına maddi manevi destek oldum zor zamanlarında yanında oldum çocuk düşünmüyordum ilk bir sene sonrasında çocuk yapma kararı aldım ve hamile kaldım. Öğrendiğimde hamile olduğumu kayınvalidem bizdeydi ve daha 3-4 haftalık bebeği herkesi tek tek uzak yakın akraba herkese söyledi şok oldum kızdım ama heyecanlanmıştır diye yüksek bir tepki göstermedim. Sonraki hafta kayınvalidemlerde topladık ve eltim benim çocuklarım küçük niye şimdi çocuk yaptın amcalarını çok seviyorlar kıskanacaklar üzülecekler dedi şok oldum ve dedim ki madem bu kadar çocuklarını düşünen birisin art arda doğurmasaydın üçünü kardeşler birbirini kıskanır kuzenleriyle ne alakaları var dedim. Sonra küsüp bir odaya kapattı kendini daha ağır konuşabilirdim konuşmadım. Arkamdan ağlamış sızlanmış nasıl onun çocuğu olur istemiyorum çocuğu olmasını ya onun çocuğu erkek olursa kayınbabamın arsaları ona mı kalacak sinir krizi geçirip hırsıyla bunları insanların yanında söylemiş. Kimyasal ve dış gebelik olmamasına rağmen bebeğimin 8. Haftada gelişimi durdu ve 12. Haftada kaybettim o bebeğimi. Ben ona bağlamadım Allah’ın takdiri ama nefret ettim doğmamoş bebeğim hakkında düşündüklerinden ve bebeğim düşünce olan mutluluğundan. Herkes bir iki hafta tepkisi koyup hala can ciğer kuzu sarma görüşmeye devam ediyor. Ben ilk bebeğimin kız olduğunu düşüyordum yoğun bir şekilde bunun ise erkek ve gerçekten bu erkek oldu eşim de bende kız bebekleri çok seviyoruz hatta ilk çocuğumuzun kız olmasından yanaydık yine çok şükür Allah bizi layık gördü bir evlada ama bir kez dhaa anladım ki kötü niyet insanın başına dolanıyormuş. inşaattan ev almıştık bir sene önce ve bir ay sonra taşınacağız aynı yere. Bana slsdırmasından bile korkuyorum. Bebeğime zarar vermesinden kayınvalidem de aynı ortama girmemiz için zorluyor barışmak istiyor seninle 4-5 ay geçti artık unut diyor saçmalamıyorlar mı bana mı öyle geliyor kızlar? Asla barışmam da çok korkuyorum cesaret edemez değil mi bir şey yapmaya
Bu ne yaa !!! Bu kadar kıro olamayız yaa !!! Kız erkek evlat ayrımı yapanlardan nefret ediyorum. Eltiye ne? Üstelik çocuğun cinsiyeti erkekten gelen dölleyici sperme bağlı. Eltinin kocası seçerek Y kromozomlu spermiyle karısını dölleseymiş.istemiyorum çocuğu olmasını ya onun çocuğu erkek olursa kayınbabamın arsaları ona mı kalacak sinir krizi geçirip hırsıyla bunları insanların yanında söylemiş. Kimyasal ve dış gebelik olmamasına rağmen bebeğimin 8. Haftada gelişimi durdu ve 12. Haftada kaybettim o bebeğimi.
Size neden saldırsın anlayamadım? Arada kopukluk var çocuğunuz oldu tekrardan ve erkek mi? İsterse ne geçerse geçsin muhattap bile olmazdım. En zor anlarda mecburen bir araya gelirdimArkadaşlar benim bir tane tek eltim var benden 10 kadar büyük kayınbabamında 2 oğlu bir kız var. Eltimin üst üste üç kızı olmuş ve erkek çocuk için doğurmak istediğini açık açık söylüyordu ben de erkek bebekleri seviyor o duyguyu da tatmak istiyor diye iyi nşyetli düşünüp dua bile ediyordum. Eltime ve çocuklarına maddi manevi destek oldum zor zamanlarında yanında oldum çocuk düşünmüyordum ilk bir sene sonrasında çocuk yapma kararı aldım ve hamile kaldım. Öğrendiğimde hamile olduğumu kayınvalidem bizdeydi ve daha 3-4 haftalık bebeği herkesi tek tek uzak yakın akraba herkese söyledi şok oldum kızdım ama heyecanlanmıştır diye yüksek bir tepki göstermedim. Sonraki hafta kayınvalidemlerde topladık ve eltim benim çocuklarım küçük niye şimdi çocuk yaptın amcalarını çok seviyorlar kıskanacaklar üzülecekler dedi şok oldum ve dedim ki madem bu kadar çocuklarını düşünen birisin art arda doğurmasaydın üçünü kardeşler birbirini kıskanır kuzenleriyle ne alakaları var dedim. Sonra küsüp bir odaya kapattı kendini daha ağır konuşabilirdim konuşmadım. Arkamdan ağlamış sızlanmış nasıl onun çocuğu olur istemiyorum çocuğu olmasını ya onun çocuğu erkek olursa kayınbabamın arsaları ona mı kalacak sinir krizi geçirip hırsıyla bunları insanların yanında söylemiş. Kimyasal ve dış gebelik olmamasına rağmen bebeğimin 8. Haftada gelişimi durdu ve 12. Haftada kaybettim o bebeğimi. Ben ona bağlamadım Allah’ın takdiri ama nefret ettim doğmamoş bebeğim hakkında düşündüklerinden ve bebeğim düşünce olan mutluluğundan. Herkes bir iki hafta tepkisi koyup hala can ciğer kuzu sarma görüşmeye devam ediyor. Ben ilk bebeğimin kız olduğunu düşüyordum yoğun bir şekilde bunun ise erkek ve gerçekten bu erkek oldu eşim de bende kız bebekleri çok seviyoruz hatta ilk çocuğumuzun kız olmasından yanaydık yine çok şükür Allah bizi layık gördü bir evlada ama bir kez dhaa anladım ki kötü niyet insanın başına dolanıyormuş. inşaattan ev almıştık bir sene önce ve bir ay sonra taşınacağız aynı yere. Bana slsdırmasından bile korkuyorum. Bebeğime zarar vermesinden kayınvalidem de aynı ortama girmemiz için zorluyor barışmak istiyor seninle 4-5 ay geçti artık unut diyor saçmalamıyorlar mı bana mı öyle geliyor kızlar? Asla barışmam da çok korkuyorum cesaret edemez değil mi bir şey yapmaya
Uzak dur onun olduğu ortama girme değişik ama eltiyle benzer olaylar yaşadım . Art niyetli olduğunu biliyosun. Kaynananın ne işine yarayacak aranızın iyi olması ? Zamanında benim kaynanamda yaptı böyle sonunda herkes içindeki p*sliği gördü bıraktılar. Kaynanan da akıl olsa o da eve almaz daha kadın tarlaları arsaları düşünüyorArkadaşlar benim bir tane tek eltim var benden 10 kadar büyük kayınbabamında 2 oğlu bir kız var. Eltimin üst üste üç kızı olmuş ve erkek çocuk için doğurmak istediğini açık açık söylüyordu ben de erkek bebekleri seviyor o duyguyu da tatmak istiyor diye iyi nşyetli düşünüp dua bile ediyordum. Eltime ve çocuklarına maddi manevi destek oldum zor zamanlarında yanında oldum çocuk düşünmüyordum ilk bir sene sonrasında çocuk yapma kararı aldım ve hamile kaldım. Öğrendiğimde hamile olduğumu kayınvalidem bizdeydi ve daha 3-4 haftalık bebeği herkesi tek tek uzak yakın akraba herkese söyledi şok oldum kızdım ama heyecanlanmıştır diye yüksek bir tepki göstermedim. Sonraki hafta kayınvalidemlerde topladık ve eltim benim çocuklarım küçük niye şimdi çocuk yaptın amcalarını çok seviyorlar kıskanacaklar üzülecekler dedi şok oldum ve dedim ki madem bu kadar çocuklarını düşünen birisin art arda doğurmasaydın üçünü kardeşler birbirini kıskanır kuzenleriyle ne alakaları var dedim. Sonra küsüp bir odaya kapattı kendini daha ağır konuşabilirdim konuşmadım. Arkamdan ağlamış sızlanmış nasıl onun çocuğu olur istemiyorum çocuğu olmasını ya onun çocuğu erkek olursa kayınbabamın arsaları ona mı kalacak sinir krizi geçirip hırsıyla bunları insanların yanında söylemiş. Kimyasal ve dış gebelik olmamasına rağmen bebeğimin 8. Haftada gelişimi durdu ve 12. Haftada kaybettim o bebeğimi. Ben ona bağlamadım Allah’ın takdiri ama nefret ettim doğmamoş bebeğim hakkında düşündüklerinden ve bebeğim düşünce olan mutluluğundan. Herkes bir iki hafta tepkisi koyup hala can ciğer kuzu sarma görüşmeye devam ediyor. Ben ilk bebeğimin kız olduğunu düşüyordum yoğun bir şekilde bunun ise erkek ve gerçekten bu erkek oldu eşim de bende kız bebekleri çok seviyoruz hatta ilk çocuğumuzun kız olmasından yanaydık yine çok şükür Allah bizi layık gördü bir evlada ama bir kez dhaa anladım ki kötü niyet insanın başına dolanıyormuş. inşaattan ev almıştık bir sene önce ve bir ay sonra taşınacağız aynı yere. Bana slsdırmasından bile korkuyorum. Bebeğime zarar vermesinden kayınvalidem de aynı ortama girmemiz için zorluyor barışmak istiyor seninle 4-5 ay geçti artık unut diyor saçmalamıyorlar mı bana mı öyle geliyor kızlar? Asla barışmam da çok korkuyorum cesaret edemez değil mi bir şey yapmaya
Ya asla oturmamParanoyak olsun zaten,minnoş kalbim vicdanım diye diye aynı sofraya oturacak gibi duruyor
Söyledim cesaret edemez dedi bunları söylemeye cesaret eden her şeye eder dedim abartma dedi bence size normal gelmesi çok ütopik dedim sesini etmediEltinin eşi, kayınvaliden , kayınpederin , biz yaşarken sen hayırdır ! Miras önce çocukların hakkı zaten toruna mı düşer sana mı düşer diye anlatamamışlar mı? Bu kadarı da çok fazla , ben senin yerinde olsam kayınvalideme , anne onun gözünü para hırsı bürümüş sizi bile zehirler falan der göz dağı verirdim. Kötüler kötülüğüyle kalsın , olan iyilere olsun öyle mi?
Ben onun sinir krizi geçirip söylediklerini duyunca bunu da söyledim. Sarayda mıyız? Eşlerimiz padişah mı? Bu devirde erkek kız ayrımı nedir? Benim çocuğumun cinsiyeti bile belli değil kaldı ki benim için hiç fark ermez ve ben bu dertte olsaydım bir sene çocuk yapmak için uğraşırdım bu nasıl bir zihniyet cahillik her şeyi söyledim insanlaraÇok sakin kalmışsınız, hakkı güzel bir dayakmış aslında. Hiç muhatap almayın, cahil ve fesat biri belli ki. Sanki erkek olsa şehzade doğuracak sevimsiz şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?