kuzum hakında hayırlı olsun geçmişe sünger çek önünde koca bir hayat var sen geleceğe bak kimsenin ahı kinsede kalmaz
o insanları artık yok say ne aklına gelsin nede ne yapıyorlar diye merak et allah onları ıslah etsin yeni bir başlangıç yap yeni hayatına umutla merhaba de
şu anda olaylar çok yeni tabiki istersen yardım alabilirsin bu iyileşme süreci zaman alacaktır insanız gülüm yaşananlar bir anda unutulmaz zaman en iyi ilaçtır.Canım benim çok teşekkür ederim.
Tam da dediğini yapmak istiyorum ama bir türlü unutup atamıyorum içimden.
Psikoloğa gideceğim, yeni bir sayfa açamıyorum takıldım kaldım.
Rabbim unuttursun hepsini inşallah.
şu anda olaylar çok yeni tabiki istersen yardım alabilirsin bu iyileşme süreci zaman alacaktır insanız gülüm yaşananlar bir anda unutulmaz zaman en iyi ilaçtır.
incecik olmussunelysion çok özendimmmm benımde 15-20 kılo vermem lazım okul bıtsın sonra dıyet sınav gecsın sonra verıcem vs. derkeeenn geldım bu kılolara..
yasadıgın olumsuz durumlara ragmen rotanı kaybetmemen cok guzel.. o aılenın cırkın yuzunude erken farkedebılmen buyuk avantaj.. kurtulmana sevındım..
azmıne hayran kaldım.. tebrık ederım..
sınav sonucları acıklanmadan henuz gecmıs sayılmaz ogretmen oldum kpss den atama beklıyorum kazanamazsam tekrar hazırlanacak ıstek kalmadıda bılmıyorum.. :/Teşekkür ederim kuzum.
Azim, hırs, hedef, heves ne dersen vardı.
Şimdi Çarşamba' dan beri yiyorum ama yerken mutsuz olanlardanım ben. Diyet yaparken mutlu oluyorum.
Tuhaflık var
Birlikte veririz bütün kiloları yavaş yavaş, sağlıklı bir şekilde.
Sınavın da bitmiş oh mis. Geçmiş olsunnn
sonucla
sınav sonucları acıklanmadan henuz gecmıs sayılmaz ogretmen oldum kpss den atama beklıyorum kazanamazsam tekrar hazırlanacak ıstek kalmadıda bılmıyorum.. :/
ama artık bahane bulmamalıyım aldı basını gıttı cunku 85 ı gördümacılennn bısılere baslayıp basarı oykumu yazmma lazım..
bendede hep boyledır her konuda dıbe vurana kadar gıderım sonra bır atak ben bıle sasırırırm bunu ben mı yaptım dıye... :)
bu agırlıkla da dıbe vurdum herhalde
İnşallah atanırsın
O bahaneleri bana sor. Bayram geçsin, ramazan geçsin, hafta sonu geçsin, doktor randevum geçsin, o geçsin bu geçsin derken fırlıyor gidiyor kilolar.
Hele o süreçte tartılmadan devam edersen sonuç kabus oluyor.
Nisan' da başladım, davaya kadar ne güzel gitti. Bu hafta sapıttım biraz. Ama frenliyorum hemen kendimi.
Hadi şimdi o zaman yarın başlıyoruz.
Veya ramazan bitsin öyle
62'ye indim ama bu hafta tartılsam kesin 63 64 çıkarım regl de olamayınca balon gibiyimALLAHIMM bahaneler hepımızdemı aynıymıs kı
suan kac kılodasın..?
Sen kaç kilosun canım ne kadar vermek istiyorsun ?BU DİYETİ UYGULAYACAĞIM
Penelope_Lalilop teyzenin 3 çocuğu var eski eşim dahil, üçü de eşinden ayrılmış.
İki kızı ve bir oğlu evinin direkleri olarak mutsuz mutsuz etrafında şimdi.
Kocada bitiyor olay. Benimki ''Bir tanecik annem var, 60 yaşındaki kadın mı sana uyacak biz ona uyacağız'' diyordu.
O zaman daha da nefret ediyordum annesinden.
''Annemin getirdiği elmaları yememişsin, anneme gitmiyorsun, anneme neden öyle baktın?''
8 ay bunlarla geçti.
Bir de her akşam ''Ben bir anneme uğrayayım'' diyerek 1 saat evde olmayışları vardı.
En son bir gece patladım ''Sen etrafına baksana, hangi evli arkadaşın gecenin 11 ine kadar karısını yalnız bırakıyor evde?'' diye başlayarak. Meğer annesi de kapımızı dinlemiş ben bağırırken. Sonra anneme gelmiş ''Emine Hanım senin kızın çok konuşuyor çenesi hiç durmuyor'' demiş.
Annem de ''Utanmadınız mı kapı dinlemeye, madem o kadar kavga ediyorlar çalacaktınız kapılarını susacaklardı, ayrıca konuşana değil konuşturana bak, neden benim kızım o kadar konuşmuş acaba sordunuz mu?'' demiş.
Düşün kuzum hep böyle olayların içindeydim. Yazarken bile geriliyor insan.
Delirttiler beni 8 ayda
Dilerim mutlu olmazlar.
Dilerim Rabbim bana bunların hepsini unutturur.
Tabii bu arada 1 haftadır da diyet yalan oldu boşanma bahanesiyle
Yarından tezi yok hemen başlamam lazım.
Regl de olamadım hala, söktürücü verdi doktor.
Bu modda geziyorum. Adam da korkuttu gebe olabilir misin diye. Annemle onun senaryosunu yazıyoruz doğurursun gideriz buralardan diyor 4 aylık çocuk alınmaz diyor
Değilmişim Allah' tan.
"25 yaşındayım. Hep ''Bir 10 kilo verse mükemmel olacak'' denen ama asla o 10 kiloyu veremeyenlerdenim.
Balık etli, yüzü çok güzel olanlardan, ''Kilo sana yakışıyor'' denenlerden.
Çikolatasız yaşayamayanlardan bir de."
Şu yazdıgın tanımın 27 yas olanıyım ben de
90 OLDUM CANIMSen kaç kilosun canım ne kadar vermek istiyorsun ?
Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar
Rabbim tövbe ve dualarımızı kabul etsin
İyi haftalar hepimize
Aylin diyete döner bugün
aslında bendede ekmek sorunu varcıkolata 2 -3 gunde 2 kare bıtter yesemde olur ama ekmeksız yedıgım hıc bır seyı yıyormus gıbı hıssetmıyorumBen de çikolatasız değil de ekmeksiz yaşayamayan versiyonu. Ama şimdi vazgeçtim, çoook azalttım 2 haftadır. :)) Kilonun "yakışması" ve "yüz güzelliği" aslında uzun süre incelmeyi engelleyen... Nasılsa böyle de beğeniliyorum ne uğraşayım duygusu. :) Ama şimdi inceliyoruz, inceleceğiz!!!!!
"25 yaşındayım. Hep ''Bir 10 kilo verse mükemmel olacak'' denen ama asla o 10 kiloyu veremeyenlerdenim.
Balık etli, yüzü çok güzel olanlardan, ''Kilo sana yakışıyor'' denenlerden.
Çikolatasız yaşayamayanlardan bir de."
Şu yazdıgın tanımın 27 yas olanıyım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?