Embriyo kalitesi

Çok teşekkür ederim ilk denemem olacak doktorum yapar mı bilmiyorum ama not aldım kontrolde danışacağım sağolun sizde sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah

Çok teşekkür ederim ilk denemem olacak doktorum yapar mı bilmiyorum ama not aldım kontrolde danışacağım sağolun sizde sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah
Benim ilk iki denemem olumsuz olunca yapılmıştı hatta ilk deneme olumsuz olunca tıbbi genetik bölümüne gitmiştim doktor keşke tüp bebek sürecine başlamadan gelseydin demişti sizde transfere ne kadar var bilmiyorum ama en azından kan pıhtılaşma testi verin benim kan pıhtılaşmam çıktı ve ikinci transferde iğne başladık

5.gun embriyosu 4bc ve suan 1yasinda hic kafa yorma o tutar bu tutar normal gebelikte hangimiz biliyoruz embriyo.kalitesini allah nasip ettimj oluyo iste.. akisina birak

AA kalite iyi demek orta değil. 4 ve 3 rakamları boyutunun küçük olduğunu gösteriyor. Benimde 4 AA var bir tane gebelik ihtimali yüksek iyi kalite dediler.

Doktorun kimdi canim

Kuzum kaç haftalık olduğu transfer yapıldığı günden itibaren sayılıyor demi

Hayır son regl tarihinden yine. İnternette hesaplayıcı var tüp bebekte bir kaç gün fark ediyor ama genelde sorulduğundan söylüyoruz zaten son regl tarihini ve transfer tarihini
Peki bu transferin belirli günleri var mı? Yoksa istenilen zaman oluyor mu? Beni 15inde çağırdılar kontrol için ben cuma istiyordum transferi kan testlerine bakıp karar vereceğiz dediler yaparlar mı? İşten öyle zırt pırt izin alınmıyor ya

Kan testlerine ultrason muayenesine rahim kalınlığına konulacak embriyonun gününe göre değişiyor transfer tarihi ve bu konuda belli bir gün belirliyorlar yani sen cuma istiyorsun diye cuma olamayabilir denk gelirse ne ala tabi. Ben reglin 20. Günü transfer olmuştum 5. Gün embriyosu

Anladınm kuzu çok teşekkür ederim inşallah denk gelir o zamana ya

Merhaba sizin transferiniz oldu mu ?benim 4. Tüp bebek denemem.2 aşılama ve 2 doğal gebelik ve gebeliklerim sonlandı.1aralık da transferim oldu 5. Gün 3aa kalite ve 2aa kalitede ,pazartesi amh testi yapıcam ama hiç bir belirtim yok.

Yok kuzu olmadım daha transfer 15inde kontrolüm var o gün karar verilecek transfer tarihine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…