- Konu Sahibi PurpleRose
aynen canım hakkımızda hayırlısı inşallah olumsu sonuçları paylaştığımız günler de yakındır...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiin amiin inşallahaynen canım hakkımızda hayırlısı inşallah olumsu sonuçları paylaştığımız günler de yakındır...
Benimde dün 7yumurtam toplandı 6sı sağlıklı 4ü döllenmiş.döllenmeyen 2 yumurta gözetimdeymiş. Ptesi 4. Gün transfer edilebilirmiş tabii o güne kadar kalabilirse inşallahbenim ilk denemem dün yumurta toplama işlemi oldu 8 tane toplandı. 3 ile 5 gün embriyosunu gidişata göre transfer edicez dediler.. kaçıncı gün embriyosu daha sağlıklı oluyor? Kaç hücreli bölünmesi daha sağlıklı![]()
İnşallah umduğunuz gibi olur herşeyBenimde dün 7yumurtam toplandı 6sı sağlıklı 4ü döllenmiş.döllenmeyen 2 yumurta gözetimdeymiş. Ptesi 4. Gün transfer edilebilirmiş tabii o güne kadar kalabilirse inşallahDoktor hastaya göre değerlendirme yapıyor bence banada dondurulmuş yapılacaktı ama opudan sonra taze transfere karar vermiş doktor.Rahim kalınlığı her şey çok uygunmuş diye galiba.Benimde ilk denemem hayırlısı olsun herkes için inşallah
![]()
Evett ilk denemem aminİnşallah umduğunuz gibi olur herşeyhayırlısıyla olun transferinizi sağlıklı bi şekilde sonra hepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallah
sizinde mi ilk denemeniz
Yüzde 50ymiş gibi geliyor ihtimal hayal kırıklığına uğramamak için. Sonuçta denemeİnşallah umduğunuz gibi olur herşeyhayırlısıyla olun transferinizi sağlıklı bi şekilde sonra hepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallah
sizinde mi ilk denemeniz
Bende öyleyim olmayacağına da kendimi hazırlıyorum vücudumu dinlememeye çalışıyorum dinledikçe belirtiler varmış gibi oluyor çünkü.. transfer çok iyi geçti herşey olması gerektiği gibi oldu dedi doktor ama nasipte yoksa ne kadar iyi olsada olmadıktan sonra olmuyo.. birde artk bizlere hamile kalmak hayal gibi bişey oluyo onca yaşadıklarımızdan sonra sanki ben hiç hamile olamıcakmışım gibi geliyor olursada çok büyük bi mucize diyorum Allah'ım o mucizeyi yaşatsın inşallahYüzde 50ymiş gibi geliyor ihtimal hayal kırıklığına uğramamak için. Sonuçta denemeyani kendimi olucak diye şartlandırmıyorum yoksa çok hayal kırıklığı
3 taneden sadece 1 tanesi mi ilerleyebildi.. benim kafam şu konuda karışık 3. Gün embriyosu transferi oldum geriye 2 sağlıklı embriyom kaldı. Embriyolog 5 günü görmek istiorum dondurmak için dedi ve 5. Günede 2 tanesinden 1 tane kaldı o donduruldu. Ya diyorum belki transfer olanda 5 güne kadar durmıcaktı neden erken transfer oldum die içimi bu yiyor . Sonuçta 5 güne gelemeyen embriomda 3. Gün gayet kaliteliydi. İlk deneme olduğu için konulara çok hakim olamadığım için kafamda dönüyor sorularBenim bi önceki doktorum 3. Gün konusunda takıntılıydı. 5i beklemeyi çok istememe rağmen iki denemede de üçüncü gün transfer yaptı. Beşinci günün avantajı şu: bir sürü yumurta varsa, 5. Güne gidebilen daha dayanıklı, daha sağlıklı oluyor. Ama laboratuvar ortamında 5. Günü beklerken embriyoları da kaydedebiliyorlar. O yüzden riske atmadan üçüncü gün anneye transfer etmek istiyorlar.
Şimdiki uygulamam farklı bir doktorla ilerliyor, 8 yumurta toplandı dördü embriyoya dönüştü, riske atmayalım diyip üçüncü gün çift transfer yaptı. Kalanlardan biri 6. Güne gitti ve altıncı gün embriyosu olarak donduruldu
Yok üç taneden biri değil. 4 embriyodan iki tane transfer edildi kalan iki taneden biri 6. Güne gitti.3 taneden sadece 1 tanesi mi ilerleyebildi.. benim kafam şu konuda karışık 3. Gün embriyosu transferi oldum geriye 2 sağlıklı embriyom kaldı. Embriyolog 5 günü görmek istiorum dondurmak için dedi ve 5. Günede 2 tanesinden 1 tane kaldı o donduruldu. Ya diyorum belki transfer olanda 5 güne kadar durmıcaktı neden erken transfer oldum die içimi bu yiyor . Sonuçta 5 güne gelemeyen embriomda 3. Gün gayet kaliteliydi. İlk deneme olduğu için konulara çok hakim olamadığım için kafamda dönüyor sorular
İşte 5 güne gidemeyen anne karnında ilerleyebilsemi mümkün mü.. öyle ya da böyle hayırlı haberler alalım siz ne zaman transfer olduYok üç taneden biri değil. 4 embriyodan iki tane transfer edildi kalan iki taneden biri 6. Güne gitti.
Demişsiniz ya belki transfer olan da beşinci güne kadar durmayacaktı. İşte tam da o yüzden transfer ediyorlar. Beşinci güne belki hiç biri gitmeyecekti ve size transfer yapamayacaklardı diye
Anne karnında ilerlemesi mümkün çünkü laboratuvar ortamı aslında anne rahminin bir simülasyonu, o ortamı yapay olarak hazırlamaya çalışıyorlar. Eskiden üç güne kadar duruyormuş bu embriyolar laboratuvar ortamında şimdi son bilinsel gelişmelerden sonra6 ya çıkmış. İnşallah hayırlı haber alırız bana iki tane 3. Gün embriyosu 16 nisan cumartesi transfer edildi. Öarşamba test günüİşte 5 güne gidemeyen anne karnında ilerleyebilsemi mümkün mü.. öyle ya da böyle hayırlı haberler alalım siz ne zaman transfer oldu
Teşekkür ederim içim rahatladıAnne karnında ilerlemesi mümkün çünkü laboratuvar ortamı aslında anne rahminin bir simülasyonu, o ortamı yapay olarak hazırlamaya çalışıyorlar. Eskiden üç güne kadar duruyormuş bu embriyolar laboratuvar ortamında şimdi son bilinsel gelişmelerden sonra6 ya çıkmış. İnşallah hayırlı haber alırız bana iki tane 3. Gün embriyosu 16 nisan cumartesi transfer edildi. Öarşamba test günü
Teşekkür ederim içim rahatladıaz kalmış sonucunuza inşallah pozitifi görürsünüz ❣
Anne Rahmi her zaman dış ortamdan daha sağlıklı, bazen embriyo rahimde daha iyi3 taneden sadece 1 tanesi mi ilerleyebildi.. benim kafam şu konuda karışık 3. Gün embriyosu transferi oldum geriye 2 sağlıklı embriyom kaldı. Embriyolog 5 günü görmek istiorum dondurmak için dedi ve 5. Günede 2 tanesinden 1 tane kaldı o donduruldu. Ya diyorum belki transfer olanda 5 güne kadar durmıcaktı neden erken transfer oldum die içimi bu yiyor . Sonuçta 5 güne gelemeyen embriomda 3. Gün gayet kaliteliydi. İlk deneme olduğu için konulara çok hakim olamadığım için kafamda dönüyor sorular
Selam canım nasılsın ne durumdasn var mı belirtilerinaynen canım hakkımızda hayırlısı inşallah olumsu sonuçları paylaştığımız günler de yakındır...
Benimde bugün karnım çok ağrıdı morelim bozldu hiç belirtimde yok test aldm yarın sabah yapcm bende pek ümidim yok açıkcası.. hakkımızda hayırlısı..Yok maalesef bugün evde test yaptım negatif çıktı pek tadım yoktu açıkcası. Pazartesi de kan vercem iştesen naptın ne durumdasın
Çok stres olduk sonlara doğru. ben de 2 gün sonra yapcam testi. Ama resmen hiç umudum yok. Hissetmiyorum daha doğrusu. Belirti olmayabiliyor ama sorun o da değil. Sorun hamileymiş gibi bir hissimin olmamasıBenimde bugün karnım çok ağrıdı morelim bozldu hiç belirtimde yok test aldm yarın sabah yapcm bende pek ümidim yok açıkcası.. hakkımızda hayırlısı..
Aynı şekilde benimde hiç öyle hissiyatım yok olmayacakmış gibi bugün oturdum ağladım saatlerce kesin olmıcak gözüyle bakarak.. isyan ettiğimden değilde ne bileyim farklı bi duygu dokunuyo artk.. hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin Rabbim. Nasip etmediysede sabrını versinÇok stres olduk sonlara doğru. ben de 2 gün sonra yapcam testi. Ama resmen hiç umudum yok. Hissetmiyorum daha doğrusu. Belirti olmayabiliyor ama sorun o da değil. Sorun hamileymiş gibi bir hissimin olmaması![]()