Embriyo transferi kaçıncı gün ve kaç hücreli olması daha sağlıklı

Benim de bu sabah aradı dr um arife günü olumsuzu öğrenmiştik. 2 kez 3. gün 2 şer kalite emriyosu denenmiş sende 2 si de olumsuz bu defa tekrardan bi histereskopi ya da biyopsi yapalım dedi. Aslında buna çok gerek olduğunu düşünmüyorum geçen 1,5 sene önce yapılmıştı zaten. Ama dr umuz ne derse mecburen de yapcaz.
Kuzenimle görültüm o da 5. Gün e gitmesi beklenebilir bundan sonrası için belki de 5e gitmiyor dedi ama 5. Güne gitmezse yransferin olmaz o da üzücü olur ama denemek gerekiyor belkide dedi tabi o beni muayene etmediği için olasılıklar üzerine konuluyor en iyisini drun bilir dedi

Benim de bu sabah aradı dr um arife günü olumsuzu öğrenmiştik. 2 kez 3. gün 2 şer kalite emriyosu denenmiş sende 2 si de olumsuz bu defa tekrardan bi histereskopi ya da biyopsi yapalım dedi. Aslında buna çok gerek olduğunu düşünmüyorum geçen 1,5 sene önce yapılmıştı zaten. Ama dr umuz ne derse mecburen de yapcaz.
Kuzenimle görültüm o da 5. Gün e gitmesi beklenebilir bundan sonrası için belki de 5e gitmiyor dedi ama 5. Güne gitmezse yransferin olmaz o da üzücü olur ama denemek gerekiyor belkide dedi tabi o beni muayene etmediği için olasılıklar üzerine konuluyor en iyisini drun bilir dedi
Kuzenin doktor mu canım ? Bende denediğimizin gitmediğini düşünüyorum aynı kalitede bitane daha vardı 4. Gün den sonra 5. Güne gitmedi oda elimizde 1 tane kalmıştı belki buda gitmicekti.. hep duymuştm 5. Gün daha garantili die.. yine sen her ihtimale karşı doktorunla bunu görüş. Tabi bi yandanda haklilar ya 5 güne gitmezse die en azından belki anne karnında ilerler die düşünüyolar bilmiyorum çok karışık bi durum

Doktor şuan çok uygun dedi isterseniz devam edebiliriz bu ay die eşimde devam edelim başlamışken dedi bakalm bu ay dondurulmuş transfer olucam hayırlısıyla
Hadi bakalım hakkınızda hayırlısı
Kuzenin doktor mu canım ? Bende denediğimizin gitmediğini düşünüyorum aynı kalitede bitane daha vardı 4. Gün den sonra 5. Güne gitmedi oda elimizde 1 tane kalmıştı belki buda gitmicekti.. hep duymuştm 5. Gün daha garantili die.. yine sen her ihtimale karşı doktorunla bunu görüş. Tabi bi yandanda haklilar ya 5 güne gitmezse die en azından belki anne karnında ilerler die düşünüyolar bilmiyorum çok karışık bi durum
Evet canım o da izmir de tüp bebek uzmanı. Herçi 5. Güne gidip transfer olanlarda da tutmuyor bazen gerçekten bunun izahı yok hepsi kader kısmet bazen de 1. Gün embriyosu bile tutunuyor

Hadi bakalım hakkınızda hayırlısı

Evet canım o da izmir de tüp bebek uzmanı. Herçi 5. Güne gidip transfer olanlarda da tutmuyor bazen gerçekten bunun izahı yok hepsi kader kısmet bazen de 1. Gün embriyosu bile tutunuyor
Allahtan başka bilen yok ne olcağını o kadar denemeden sonra normal yolla hamile kalanlarda çok.. ümitsizliğe düşmemek gerek Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versn. Bizleride hayırlı anne baba olmayı nasip etsin

Allahtan başka bilen yok ne olcağını o kadar denemeden sonra normal yolla hamile kalanlarda çok.. ümitsizliğe düşmemek gerek Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versn. Bizleride hayırlı anne baba olmayı nasip etsin
Tabii sağlıklı bir bebek olacaksa olsun zaten keza hayırlı bir evlat olacaksa bizlerde ona hakkını vererek bakabileceksek olsun

Biz de çarşamba görüşeceğiz drla ne diyecek bakalım ona göre yeniden başlayacağız. Öncesinde biraz araştırıp sonra yeni bir tedaviye geçecek sanırım. Sıfırdan başlıycaz anlayacağın :(

Biz de çarşamba görüşeceğiz drla ne diyecek bakalım ona göre yeniden başlayacağız. Öncesinde biraz araştırıp sonra yeni bir tedaviye geçecek sanırım. Sıfırdan başlıycaz anlayacağın :KK43:
Vardr bundada bi hayır belki bu sefer olması gerektiği gibi olur.. görünmeyen varsa o bulunur. Kim bilir belki bu sefer senin için herşey daha güzel olur. Sıfırdan başlamak o aşamaları tekrar geçmek çok zor ama inşallah bunlara değecek hepsini unutcaz ümidini yitirme yoktan var eden Allah.. her adımda yeni bir ümitle inşallah

Dondurulmuş olanlar ne zam. Transfer edilecek canım netleşti mi tarihi
Adet oldum diger adetle denildi ama ben 3 ay gecsin istiyorum cunku p hormonlarin bizim vucudumuzda baya bi etkisi oluyo hem kendimizi toparlariz hem piltes baslicam artik ne zaman evet dersem o zMan olcak anlican

Adet oldum diger adetle denildi ama ben 3 ay gecsin istiyorum cunku p hormonlarin bizim vucudumuzda baya bi etkisi oluyo hem kendimizi toparlariz hem piltes baslicam artik ne zaman evet dersem o zMan olcak anlican
Hadi bakalım bı defa rastgelsin inşallah 🙏

[QUOTE="Ozturkka, post: 71737931, member: 1039380ardr bundada bi hayır belki bu sefer olması gerektiği gibi olur.. görünmeyen varsa o bulunur. Kim bilir belki bu sefer senin için herşey daha güzel olur. Sıfırdan başlamak o aşamaları tekrar geçmek çok zor ama inşallah bunlara değecek hepsini unutcaz ümidini yitirme yoktan var eden Allah.. her adımda yeni bir ümitle inşallah
[/QUOTE]

Valla gözüöde aşırı derecede büyüyor maddi manevi ruhsal olarak darlanıyorum ama başka yolumız da yok gibi yarın öğleyin gidip dr dan bundan sonraki süreçle ilgili bilgi alcaz bakalım neler bekliyor bizi...

Back
X