- 18 Mayıs 2021
- 759
- 405
- 53
- Konu Sahibi PurpleRose
-
Aynen öyle her türlü kendine vakit ayır ve dinlenBelki doğum kontrol hapına başla diyecek belki de bekle. Bekle derse de dinlenmek ekonomik olarak biraz toparlanmak iyi gelir diye avutuyorum kendimi :) ama ne derse takılmıycam bi taraftan da vitaminleri biraz kullanmış oluruz diyorum hayırlısı artık sen nasılsın
Hepimiz merak ve heyecan içinde bekliyoruz
İkimizde hayırlı haberler alalım tek ben değil başta sen ve tüm isteyenlerHepimiz merak ve heyecan içinde bekliyoruz
Canım nasılsın? Sonucun çıktı mı? İyidir umarımKesinlikle allah isteyipte hakeden herkesün kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah
..Kesinlikle allah isteyipte hakeden herkesün kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah
:) temiz çıktı sonuçlarımız şimdi primüng e başkayacaktık ancak piyasada kullanacağımız iğne kalmamış. O yüzden eşdeğer başka bi tedaviyr başlayacak. Yumurtaları eşit büyütmek için uğraşıyor. Reglimden bir hafta önce başlıycaz ve ilk reglimde de tedaviye başlayacağız inşllah sen de durumlar nasıl canımCanım nasılsın? Sonucun çıktı mı? İyidir umarım
Çok sevindim canım temiz çıkmasına bundan sonra herşey daha güzel olcak inşallah:) temiz çıktı sonuçlarımız şimdi primüng e başkayacaktık ancak piyasada kullanacağımız iğne kalmamış. O yüzden eşdeğer başka bi tedaviyr başlayacak. Yumurtaları eşit büyütmek için uğraşıyor. Reglimden bir hafta önce başlıycaz ve ilk reglimde de tedaviye başlayacağız inşllah sen de durumlar nasıl canım
Sonuçların temiz çıkması çok güzel ve bu büyük bi şans güzel bi tedaviyle inşallah pozitif sonuç olucak:) temiz çıktı sonuçlarımız şimdi primüng e başkayacaktık ancak piyasada kullanacağımız iğne kalmamış. O yüzden eşdeğer başka bi tedaviyr başlayacak. Yumurtaları eşit büyütmek için uğraşıyor. Reglimden bir hafta önce başlıycaz ve ilk reglimde de tedaviye başlayacağız inşllah sen de durumlar nasıl canım
Böyle haberler insanı öyle çok motive ediyor ki anlatamam. İnşallah sağlıkkı bir şekilde gözlerini açtığı haberlerini de alırız darısı da başımıza olsunÇok sevindim canım temiz çıkmasına bundan sonra herşey daha güzel olcak inşallah
Biz pozitifi gördük teyzesi şuan 5+4 teyiz keseyi gördük ama daha çok küçük olduğu için bebeği göremedik. Haftaya cumartsi kalp atışı için çağırdı bakalım inşallah
İnşallah en kısa zamanda olcak en içten duamdasnBöyle haberler insanı öyle çok motive ediyor ki anlatamam. İnşallah sağlıkkı bir şekilde gözlerini açtığı haberlerini de alırız darısı da başımıza olsun
Cumartsi günü kalp atışını duycaz Allah nasip ederse dualarını bekliyorum inşallahgelişmeleri yaz burdan mutlaka annesi :)
Yemin ediyorum tüp bebek sürecinde böyle stres yaşamadım. İlk hafta 10 gün sonraya kese için çağırdılar bekleyemedim dış gebelik olursa die içim içimi yedi keseyi gördükten 8 gün sonra kalp atışı için gel dedi ama kaç gündür boş gebelik olur mu kalbi atmazsa die kendimi yiyip bitiriyorum. Daha kimseye diyemedim hamileyim die kalp atışını duymadan kendim bile bunun için ümitlenmek istemiyorum. Rabbim hayırlısı versin inşallah rabbim sanada tattırsın bu duyguyu her duamda dilimdesnAyy çok heyecanlı :) ben sürece gelebilirsem kalbim nasıl dayanacak diye şimdiden kriz geçiriyorumduyduktan sonra rahatlıycaksınız ama sonrası gelir nasılsa.. Dualarım seninle
İnşallah inşallah 🕊Bu bile çok önemliydi. inanıyorum pazartesi de pıtpıt atan kalbinin sesini duyacaksınızbizimle de paylaş son durumu annesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?