Embriyo transferi kaçıncı gün ve kaç hücreli olması daha sağlıklı

Çok haklısın aynı şeylerdem dertlerimiz oşsada herkesin yaşadığımsıkıntılar farklı farklı herkes kendince savaşıyo mücadele verio.. sabrına hayran kaldım ablacım yaşım gereği birazda stres yüksek oluyo birde doktor bana 40 yaşındaki kadınla eş değer şuanki durumun deyince bu yaşta böyleyse ilerleyen zamanlarda daha kötü olurım ve hiç çocuğum olmaz korkusu sardı içimi... zamanla bu süreçte biraz daha olgunlaşıyo insan. amh 0.86 benim
0.86 ile 40 yaş kadını aynımıymış doktorunu değiştir canım hayret ya bunlar sırf korkutup tüp bebek yapsın herkes diye bu şekilde konuşuyorlar.. 0.01 amh ile doğal yoldan hamile kalanlar var youtube de bile baksan bulursun bir kaç kişi hikayesini anlatan

Benimde bebeğim tüp bebek ile oldu Rabbime binlerce kez şükür şuan benimle.
Verebileceğim tavsiye; Çok pozitiftim kendimi hep hamile gibi hissettim rabbime emanet ettim. Transferden sonra hergün bebeğimle , rahmimle vucudumla konuştum. Sımsıkı birbirimize tutunalım, canım rahmim bebeğime sımsıkı sağlıklı bir duvar ol gibi bunlar beni çok rahatlattı. Rabbim yardımcınız olsun hepiniz mutlu haberi alın inşallah 🤲🏻🤲🏻🌸

0.86 ile 40 yaş kadını aynımıymış doktorunu değiştir canım hayret ya bunlar sırf korkutup tüp bebek yapsın herkes diye bu şekilde konuşuyorlar.. 0.01 amh ile doğal yoldan hamile kalanlar var youtube de bile baksan bulursun bir kaç kişi hikayesini anlatan
Değiştirdim canım.. çok şükür doktorumdan memenunuö çok rahatlattı beni hayırlısı ile sonucu beklicez

2 mayıs sonuç günüm bayramın 1. Günü yani ben de diğeri dondurulacak kadar kaliteli olsun istiyorum valla 🤭
Bir de oxsapar kan sulandırıcı iğne verdi sana da verdi mi

2 mayıs sonuç günüm bayramın 1. Günü yani ben de diğeri dondurulacak kadar kaliteli olsun istiyorum valla 🤭
Bir de oxsapar kan sulandırıcı iğne verdi sana da verdi mi
Aynı günde sonuçlarımız inşallah 🤗 benimde 2 taneai dondurulcak ama 5 güne kadar görmek istiyorum 5 günden sonra dondurucam dedi..benim şuan kullandığım ilaçlar corasprin,climen, duphaston,omepaQ10, advancedplus

Bana vitamin falan vermedi ama oxapar iğne berbat birşey gerçekten çok yakıyor. Şimdiden göbeğime dokunamıyorum moraradı heryeri çok acıyor. 3 gümde bir de progestan iğne sabah akşam ayrıca coraspirin progestan fitil folikasit bir de tsh yüksekti onun içinde bi ilaç 😬

Bu arada eğer embriyom 5. Günü görürse onu da donduracağız🤭 o da ayrın belli olacak
Benimde 2 embriyom yarın belli olcak inşallah iyitse bizde dondurcaz.. haberlerini bekliyorım yine😊 eğer tutmazsa en az 2 ay sonra diğer transfer dediler

Bana vitamin falan vermedi ama oxapar iğne berbat birşey gerçekten çok yakıyor. Şimdiden göbeğime dokunamıyorum moraradı heryeri çok acıyor. 3 gümde bir de progestan iğne sabah akşam ayrıca coraspirin progestan fitil folikasit bir de tsh yüksekti onun içinde bi ilaç 😬
Ben vitaminleri 3 aydır kullanıyorum devam et dedi doktor diğer ilaçlarda herkesin rahim yapısıyla ilgili değişiklik gösterio demk ki sadece kanamam olursa die proluton iğne verdi kanama olduğunda vuruncam

Yarın ikimiz için de önemli benim çok umudum yok ancak bakcaz artık dondurulursa rahatlarım biraz daha 🤷

Yarın ikimiz için de önemli benim çok umudum yok ancak bakcaz artık dondurulursa rahatlarım biraz daha 🤷
Yine olumlu düşün en azından 2 tane kaliteli transferin var böyle içini ferah tut.. biz elimizden geleni yaptık takdir Allah'ın hayırlı haberler alalım Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat versin bizlere

Yine olumlu düşün en azından 2 tane kaliteli transferin var böyle içini ferah tut.. biz elimizden geleni yaptık takdir Allah'ın hayırlı haberler alalım Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat versin bizlere
Orası öyle tabi de ilkinde de çok kaliteli 2 tane yerleştirildi yine tutmadı. Öyle olunca yüzde yüz umutlanamadım. En azından dondurulan olursa, bunlar tutmazsa bile bu kadar iğne ilaç çilesi çekmeden bir kez daha deneme şansım olacak diycem 🙏🙏🙏

Orası öyle tabi de ilkinde de çok kaliteli 2 tane yerleştirildi yine tutmadı. Öyle olunca yüzde yüz umutlanamadım. En azından dondurulan olursa, bunlar tutmazsa bile bu kadar iğne ilaç çilesi çekmeden bir kez daha deneme şansım olacak diycem 🙏🙏🙏
Anladım senin ikinci denemen çok haklısın o zaman öyle düşünmekle yaşayan bilir.. 💕yinede kötü düşünme doktorım bu dönemde iyş düşünmeni istiyoruz senden tek isteğimiz bu dedi olumsuz düşünceler fazla kafaya takmalar büyük etkiliyo dedi.. tabi ne kadar onu yapamasakta en azından olumsuz düşünmeyelim. Zor bi süreç her birimiz için Allahım anneliği hak eden herkese hayırlı evlat versin

Aradılar şimdi gelişmemiş dondurmayacağız dediler.diğer ikisine dua etmek kaldı sadece... Hayırlısı olsun

Aradılar şimdi gelişmemiş dondurmayacağız dediler.diğer ikisine dua etmek kaldı sadece... Hayırlısı olsun
Yumurtalarımız varsa hala bi ümidimiz var demektir üzme tatlı canını bundada vardır bi hayr inşallah 2sini pozitif güzel haberlerini al.. hani derlerya 1 yumurtada gelişsse nasipte varsa tutar 50 yumurtada gelişse nasipte yoksa olmaz diye o yüzden dua edelim mi bebişlerimiz bizimle olsun 🤗

Benide şimdi aradılar. 3 yumurtam kaliteliydi 1 tane transfer edildi kalan 2 siinden 1 tanesi dondurulmaya uygun görülmüş 1 tanesini dondurduk dedi nasip kısmet.. yani bu durumda yine aynı durumdayız ikimizde elinde 2 embriyo vardı sana ikisi transfer edildi bana 1 tanesi 😊 Rabbim ol der olur bu saatten sonra hayırlı sonuçları beklicez

Back
X