- 6 Ekim 2018
- 655
- 582
- 53
Amin canim insallah bende hayali bir çizgi görmüştüm inan ki o kadar merak ettim ki transferin 6.gunu baktim yok dedik hatta. Sonra kan verdik 11. Gün pozitif di.Yanı umudumu kaybetmemelıyımAllah bıze de nasıp etsın ıns ısteyen herkese
Ins benımde ole olur ısteyen herkesın ınsAmin canim insallah bende hayali bir çizgi görmüştüm inan ki o kadar merak ettim ki transferin 6.gunu baktim yok dedik hatta. Sonra kan verdik 11. Gün pozitif di.
Canım bence var ilk kızım tüp aynı böyle cıkmıstı hatta ertesi gün tekrar yapmıstım. Bariz var orda yani cizgiMerhaba arkadaşlar, bugün transferımın 10. Günü test yaptım ama bu sekılde hayali cızgı oluştu , sızce bıse var mıdır ? Yoksa negatıfmıdır? Umudumu kaybetmekte ıste ıstemıyorum
Teşekkür ederım ınsCanım bence var ilk kızım tüp aynı böyle cıkmıstı hatta ertesi gün tekrar yapmıstım. Bariz var orda yani cizgi
Merhaba bende 2.cocuk icin transfer düşünüyorum hangi merkezde denedinizCanım bence var ilk kızım tüp aynı böyle cıkmıstı hatta ertesi gün tekrar yapmıstım. Bariz var orda yani cizgi
Var caanim bence kan verMerhaba arkadaşlar, bugün transferımın 10. Günü test yaptım ama bu sekılde hayali cızgı oluştu , sızce bıse var mıdır ? Yoksa negatıfmıdır? Umudumu kaybetmekte ıste ıstemıyorum
Kan verdim 7,26 çıktı yukselır mı acabaVar caanim bence kan ver
Kacinci gun canim insallah yukselirKan verdim 7,26 çıktı yukselır mı acaba
11. Gün canm:/Kacinci gun canim insallah yukselir
Taze transfer ya. Catlama ignesinin etkisi gecti mi acaba11. Gün canm:/
Bakalım ıns guzel ılerler:/Taze transfer ya. Catlama ignesinin etkisi gecti mi acaba. Bence sabah erken gebelik testi yapin daha koyu çıkarsa güzel ilerliyor demektir
Bence pozitif :) negatif olsa silik çizgi çıkmazdı hayırlı olsunkaçıncı gün embriyosu donmuşmu tazemi?
Evet dondurulmus embriyom var tekrar deniycez insallah tutar cok zor bi süreç psikolojik olarak yoruyo insanıÜzülme canım bir dahaki ne olur inşallah dondurulmuş embriyon var mı
Canım var gibi bende böyle öğrendim hemen çıktıysa eğer kan ver yarın benceMerhaba arkadaşlar, bugün transferımın 10. Günü test yaptım ama bu sekılde hayali cızgı oluştu , sızce bıse var mıdır ? Yoksa negatıfmıdır? Umudumu kaybetmekte ıste ıstemıyorum
Kan verdim 7,26 çıktı cok moralım bozuldu ıns artarCanım var gibi bende böyle öğrendim hemen çıktıysa eğer kan ver yarın bence
Ya 5 ve üstü var kabul ediliyor ama inşallah kimyasal değil çok dua et iyi düşün canım bende 22 ile öğrendim artmaz dedim 2 günde 104 oldu inşallah sende güzel sonuç alırısn geç tutunmuştır da ondandır düşük olmasıKan verdim 7,26 çıktı cok moralım bozuldu ıns artar
Ins tek duam buYa 5 ve üstü var kabul ediliyor ama inşallah kimyasal değil çok dua et iyi düşün canım bende 22 ile öğrendim artmaz dedim 2 günde 104 oldu inşallah sende güzel sonuç alırısn geç tutunmuştır da ondandır düşük olması
İnşallah canım evet haklısın insan çok yipraniyor bu süreçte İnşallah güzel sonuç alırsın şu mübarek gün hayrınaEvet dondurulmus embriyom var tekrar deniycez insallah tutar cok zor bi süreç psikolojik olarak yoruyo insanı
Amin..kimseyede derdini anlatamiyosun daha dogrusu anlatmak istemiyosun burda birbirimizi anliyoruz insallah iyi gider herşeyİnşallah canım evet haklısın insan çok yipraniyor bu süreçte İnşallah güzel sonuç alırsın şu mübarek gün hayrına
Aynen canım insan çekiniyor tedavi olduğunu söylemeye çünkü olmassa bak olmadı derler diye kimseye söylemiyoruz rabbim büyük şu mübarek ay hürmetine nasip etsin inşallah herkese içinde bizleredeAmin..kimseyede derdini anlatamiyosun daha dogrusu anlatmak istemiyosun burda birbirimizi anliyoruz insallah iyi gider herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?